Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui Amaia

Buna, fetele! Ce mult ati scris!!!
DE AZI AVEM, OFICIAL, PRIMUL DINTE!!!
Noi am inceput alergatura dupa rochia de mireasa, acum cat mai sunt reduceri...Am avut un week-end plin si nu prea am avut timp sa intru pe aici. Dar sper ca sunteti bine si ca strumfii sunt toti in regula. Va pupam si fugim la bucatarie ca suntem cu oalele pe foc!

Bravo Sofia!!!!!!
Amaia, spor si enjoy the shopping!!! Cand te casatoresti?
Eu rochia de mireasa mi am luat o in jumatate de ora!!!
Dar la noi a fost cu schepsis, adica in decembrie 2008 ne desparteam, el isi facuse bagajele, tot si a plecat la frate su sa duca tot!!! Si in februarie 2009 ne casatoream civil ai apoi in iunie 2009 religios!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Multumim, Miha!
Ne casatorim pe 10 iunie la biserica. Aici casatoria religioasa este recunoscuta de catre stat pentru ca Ciprul a fost tot timpul un stat religios. Am si gasit rochia!!!!!! Upiiiiii!!! Dar tot ar trebui sa mai dau niste kg jos ca sa ma simt bine in pielea mea Puii mei...
Pupici si multumim de urari!
P.S. Apoi stiu ca ati avut ceva peripetii ...A plecat si apoi si-a dat seama ca nu poate fara tine, nu? Sa va dea Dumnezeu multi ani inainte sa ajungeti sa sarbatoriti nunta de aur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Citat:

Noi am inceput alergatura dupa rochia de mireasa, acum cat mai sunt reduceri...Am avut un week-end plin si nu prea am avut timp sa intru pe aici. Dar sper ca sunteti bine si ca strumfii sunt toti in regula. Va pupam si fugim la bucatarie ca suntem cu oalele pe foc!

Felicitari si spor la cumparaturi si pregatiri!Abia astept sa te vad mireasa!

Loredana,
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Saru'mana, Loredana!!! Drept sa zic nu vroiam rochie alba dar m-a convins domnul meu viitor sot si cand am probat azi....mi s-au inmuiat picioarele!! Iti dai seama cum voi fi in fata altarului?
Pupam cu drag mamicuta si strumfii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Off ce zi agitata astzi aici pe forum.
SDCristian Hai ca trebuie sa rezesti pentru astia mic, ca ei nu au nici o vina. Au nevoie de o mama puternica ca o leoaica sa se lupte pentru ei. Iar viata ta nu s-a sfarsit acum, deabia acum ti-ai inceput viata si mai ai mult timp de acum inainte sa o faci asa cum vrei tu. Doar tu poti face asta si nimeni altcineva. Pentru copii tai nu esti un nimeni, esti intreaga lume.

Ireth sunt fara cuvinte . Te pup si pe tine

Celor care au mai adaugat o lunita in week-end si astazi le spun la multe lunite cu sanatate si voiosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:

Alina Sofiei Elena -23.06.2011 si a Mirunei Andreea -24.02.1998

Felicitari Sofia!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

apropo de ajutoare,eu am chemat o pe soacra mea la noi o vreme si mi-e f bine. a facut curatenie luna, mi a calcat toate hainele si a facut si de mancare. macar atat.
vreau diseara sa l iau pe sotz, dc o avea chef, sa iesim la mall sa mi clatesc ochii pe la reduceri ceva, dc or mai fi. sa mai iesim si noi doi, doar.

mana cereasca pana la urma si soacra asta a mea.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Distractie si relaxare placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

fetele

nu am citit decat ultima pagina si pe ici pe colo, deci daca este ceva de raspuns urgent va rog sa ma trageti de maneca.

Noi o tinem bin boacana in boacana. Aseara am fost pe la Ikea, sa ne mai p[limbam si noi si sa mai iasa si piticii din casa, la locul de joaca de acolo.

Am mancat ceva si cum ne-am ridicat de la masa, m-au luat nene niste crampe la stomac de am zis ca mor acolo. Nu mai puteam sa merg de durere si efectiv mi se facuse rau de nu ma mai puteam tine pe picioare...se invartea tot magazinul cu mine

Sa-l fi vazut pe saracul meu sot cum il tinea cu o mana pe Petru si cu o mana pe mine sa nu cad din picioare...Doamne! aCa nici nu mai stiu cum am ajuns de la etaj la parter ...in fine, acum sunt mai bine...de fapt bine, bine, fata de cum am fost aseara.

De bine ca rau mi-a fost ieri, l-au apucat azi noapte iar crizele pe Petru si a urlat saracul o gramada si eu nu stiam de ce. Azi am vazut si cauza : al 2 lea incisiv central si un incisiv lateral, amandoi de sus, sunt pe cale sa iasa.

Asa ca nici cu somnul nu stau prea bine. Pe la 3 am reusit sa adorm.

Si ca sa puna capac la toate, azi Filip si-a turnat cana de ceai fierbinte pe el. S-a oparit pe piept , nu f tare, dar destul cat sa murim aproape de spaima noi si un prieten de al nostru, medic.

A fost o chestiune de o fractiune de secunda...si tocmai ce-i spusesem de vreo 5 ori sa nu umble la cana. Norocul, daca-i putem spune asa, a fost ca avea pulovar,bluza si maieu pe el si nu l-a atins direct pe piele si ca inca nu plecasem de la spital si a venit o doctorita de la ch. plastica si l-a vazut.

Acum este mai bine. dam cu creme si cu spray pt arsuri; ingrijim bine cum ne-a spus d.na doctor.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Of, of mai Ana parca toate se tin de voi, ai grija si de tine ca poate intr-o zi chiar cazi din picioare. Sanatate lui Filip sa treaca repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Salutare si de la noi! la multi ani tuturor sarbatoritilor, si multa putere celor ce se chinuie cu... diverse

SI eu sunt cam in butoi.
In weekend am fost cu febra, apoi cu treziri nocturne din 30 in 30 de min. Urla cat il tineau plamanii, initial m-am si speriat. Apoi mi-am dat seama ca e de la dinti. Crunt! suntem amandoi rupti de somn. Casian bineinteles ca n-are nimic, el e vesel (momentan).

Asta e nimic pe langa vestea pe care am primit-o astazi. Ca tot vorbeati de ajutor de la mame si mame soacre, a mea mama soacra m-a anuntat ferm ca ea nu mai sta cu asta mic daca n-o platim. O mai chemam cand plecam la cumpraturi sau cand am seditele de condus (au fost in total 17 sedinte, a cate 2 ore, deci a stat mult rau!) Si cand am intrebat-o cat vrea, a zis ca vrea 1000 ron pe luna.
Nu am vazut in viata mea o bunica mai fatarnica, nu suna si ea sa vada ce ii face nepotul, nu trece pe la noi cu saptamanile daca nu o chemam noi (si sta la 5 min de mers cu masina de noi), si in general e numai dupa bani! acum cateva saptamani ne-a zis (pe un ton foarte autoritar) ca "sa vedeti cum faceti ca vreau si eu niste bani!"
Sunt eu cu capul?? am eu DATORIA sa o intretin? in conditiile in care ea toata viata nu a muncit, si-a batut joc de bani (ca a avut), a mancat zestrea lui fiica-sa si acum asteapta ajutor din partea celor 3 copii pe care NU i-a crescut, si pe care i-a lasat in grija bunicilor?! (ce ironie a sortii)
Simt ca imi explodeaza capul de nervi. I-am spus ca nu am si nu ii dau aproape jumatate din salariul meu ca sa stea cu asta mic. Prefer sa il duc la cresa! nu mi se pare normal. A, daca ar cere umila niste bani, poate as ajuta-o (zic poate pentru ca ii stiu trecutul si stiu ce pretentii financiare are) dar asa... i-am zis sotului ca eu nu vreau sa o mai vad!

Sincer acum, sunt eu exagerata si poate nu observ din cauza furiei?

Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

NU ESTI EXAGERATA, si eu cred ca as face la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

vad ca si pe voi va apuca butoaiele, ca va ziceam eu ca nu din cauza de copil ultralenes sunt eu deprimata

dar e al treilea an acasa in tara pampers, si jur ca nu mai suport. sunt multe de zis, stiti si voi cum te poti simti uneori, parca eu ca individ nu mai exist, sunt doar mama si servitoare, am ajuns sa arat ca un monstru la fata, nu mai am nici chef sa fac baie uneori, nu am progresat cu imic de atatia ani, nu am nici un singur om cu care sa discut (eu stau de putin timp aici, si tot timpul am fost sau gravida sau mama)... nu mai am chef de nimeni si de nimic, nici macar sa vina ziua de maine. cand ma trezesc abia astept sa treaca si ziua asta si toate, ca nu am niciun sens in viata, la nimeni nu-i pasa de mine, doar in calitate de ingrijitoare a copiilor, ...

nu va zic ca inainte de raciun am vrut sa plec, mi-am facut si mie si la patrick bagajele, abia am fost convinsa sa raman. nu ca se poarta cineva urat cu mine ssau ceva, dar am ajuns o umbra, o fantoma, nu mai am nici vise nici aspiratii personale, nimic care ma defineste pe mine ca individ.

nu inteleg ce rost are toata viata asta idioata daca nu faci decat sa te mariti, sa faci copii si sa lucrezi. daca la asta se reduce tot sa traiasca cine vrea, eu m-am cam saturat

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Iti doresc putere sa iei decizia corecta pentru tine si pentru copiii tai. Viata merita traita si chiar daca 3 ani iti par multi, o sa vezi ca ceea ce urmeaza iti poate aduce multe impliniri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Sdcristian te inteleg atat de bine.......cateodata am aceleasi sentimente,ma chinui de 2 sapt sa ajung sa ma tundi si sa ma pensez si nu reusesc,mereu altcevae mai important,sau daca apuc sa ies din casa mai mult de juma de ora nu pot....si de acum inainte o sa fie si mai nasol....sotul meu si-a schimbat jobul si o sa fie mai mereu plecat in tara,poate sa ajung sambata si duminica dar daca e prea departe nu mai vine si ink nu stiu cum o sa ma descurc non stop cu ei.....
imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin starile astea!!!

Mami de Razvan si Rares

Mergi la inceput

De fapt pentru toate mamicile unele mai suparate si altele mai fericite.

Ireth nu imi vine sa cred! Inteleg sa ajuti cu bani atunci cand persoana in cauza, mama, soacra, bunica, ar putea castiga bani din alta parte si nu ar avea din ce sa traiasca, dar sa ceri? E foarte urat!

Ramona jos palaria pentru soacra ta

Miha cerealele simple se pare ca le plac, poti merge asa toata saptamana pana se obisnuieste cu mestecatul, dar daca totusi vrei cu mar atunci sper sa ii placa

Mergi la inceput