Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue apropo de ajutoare,eu am chemat o pe soacra mea la noi o vreme si mi-e f bine. a facut curatenie luna, mi a calcat toate hainele si a facut si de mancare. macar atat. vreau diseara sa l iau pe sotz, dc o avea chef, sa iesim la mall sa mi clatesc ochii pe la reduceri ceva, dc or mai fi. sa mai iesim si noi doi, doar. mana cereasca pana la urma si soacra asta a mea. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
vezi? si mai ziceai nu's ce ca vine si nu mai pleaca....of,of,of...:)))
Gliana spune:
citat din mesajul lui LORIALEX [quote]citat din mesajul lui babyblue apropo de ajutoare,eu am chemat o pe soacra mea la noi o vreme si mi-e f bine. a facut curatenie luna, mi a calcat toate hainele si a facut si de mancare. macar atat. vreau diseara sa l iau pe sotz, dc o avea chef, sa iesim la mall sa mi clatesc ochii pe la reduceri ceva, dc or mai fi. sa mai iesim si noi doi, doar. mana cereasca pana la urma si soacra asta a mea. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Bravo!
Si eu am chemat-o pe soacra-mea pentru prima data la noi pentru 6 luniPe 13 mai o aduc cu mine si sper sa nu ne luptam una cu alta ca nu a stat niciodata cu ea mai ult de 2 ore
Loredana,
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png
hahaahahahhaha.....Soacra, soacra poama acra, de te-ai coace un an si-o vara...tot esti acra si amara :))))))))))))))))))))
LORIALEX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gliana
Bravo! Si eu am chemat-o pe soacra-mea pentru prima data la noi pentru 6 luniPe 13 mai o aduc cu mine si sper sa nu ne luptam una cu alta ca nu a stat niciodata cu ea mai ult de 2 ore hahaahahahhaha.....Soacra, soacra poama acra, de te-ai coace un an si-o vara...tot esti acra si amara :)))))))))))))))))))) mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
I-am luat bilet de avion cu data de intoarcere deschisa ca sa poata pleca cand vrea ea sau cand vrem noiSa vedem cine rezista mai mult!
Ps-ce poza de profil ai mey..tu care flare esti?
babyblue spune:
felicitari amaia pentru dintisor si pt nunta!
succes lori cu soacra! sa te ajute si sa fie ok!
mai giuliana, tu ce tot razi acolo???
eu am lenevit azi ca o putoare mica. stateam tolanita, ca o pisica uriasa, pe canapea, la fi miu in camera si priveam galesh la soacra mea cum muncea si se agita cu fi miu, ca un titirez, vesela toata ca in sf am chemat o. ca de mult ma tot bruia ca vrea sa vina.:))) si o tot sunau amicele ei si se lauda ca e la baiat si la fata si la nepot si e super busy ca are treaba multa si se ocupa de copil si era asa in verva si fericita, de n am vazut in viata mea.:))) presimt ca nu pleaca curand.:)))))) cu toate astea, de data asta e bine venita.
oricum ea e funny in felul ei, ca are simtul umorului si tine la glume si e genul vesela, nu posaca si destul de modernista in gandire. are si ea o boala, sa stea pe capul lu fi-su. oricum am ras toata ziua cu ea si mi a trecut altfel ziua.
e topita dupa copil si si-a montat tabara, in camera la fi miu, si-a intins canapeaua si cred ca seara viseaza la momentul si clipa cand voi incepe eu serviciul, ca se gandeste ca prb va cam sta cu noi.:)))) tot ma inoculeaza cu ideea ca nu se poate bona, atata timp cat ea a iesit la pensie....cum asa. pai poate bona sa faca ce face ea?
e de treaba saraca, dar nah cu nacafaua ca nu se da plecata usor.
barbati miu ma suna azi: "ce face maica-mea, s-a apucat si ea de treaba sau freaca duda prin casa?":))))) o mica lepra.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
gogoshika10 spune:
Si noi ii avem pe ai mei alaturi pt inca vreo luna si e super ca mama ma ajuta sa fac curat si tata face mancare. Iar cand nu sunt ai mei ma mai ajuta soacra.Si tot mi se pare greu sa fii mama, uneori.Oi fi eu mai rasfatata... dar simt uneori ca am primit o minune extraordinara, in schimb parca m-am pierdut pe mine. Faptul ca o data pe luna ies cu prietenele in oras ma ajuta sa-mi mentin un oarecare echilibru.
anaemi spune:
fetele
nu am citit decat ultima pagina si pe ici pe colo, deci daca este ceva de raspuns urgent va rog sa ma trageti de maneca.
Noi o tinem bin boacana in boacana. Aseara am fost pe la Ikea, sa ne mai p[limbam si noi si sa mai iasa si piticii din casa, la locul de joaca de acolo.
Am mancat ceva si cum ne-am ridicat de la masa, m-au luat nene niste crampe la stomac de am zis ca mor acolo. Nu mai puteam sa merg de durere si efectiv mi se facuse rau de nu ma mai puteam tine pe picioare...se invartea tot magazinul cu mine
Sa-l fi vazut pe saracul meu sot cum il tinea cu o mana pe Petru si cu o mana pe mine sa nu cad din picioare...Doamne! aCa nici nu mai stiu cum am ajuns de la etaj la parter ...in fine, acum sunt mai bine...de fapt bine, bine, fata de cum am fost aseara.
De bine ca rau mi-a fost ieri, l-au apucat azi noapte iar crizele pe Petru si a urlat saracul o gramada si eu nu stiam de ce. Azi am vazut si cauza : al 2 lea incisiv central si un incisiv lateral, amandoi de sus, sunt pe cale sa iasa.
Asa ca nici cu somnul nu stau prea bine. Pe la 3 am reusit sa adorm.
Si ca sa puna capac la toate, azi Filip si-a turnat cana de ceai fierbinte pe el. S-a oparit pe piept , nu f tare, dar destul cat sa murim aproape de spaima noi si un prieten de al nostru, medic.
A fost o chestiune de o fractiune de secunda...si tocmai ce-i spusesem de vreo 5 ori sa nu umble la cana. Norocul, daca-i putem spune asa, a fost ca avea pulovar,bluza si maieu pe el si nu l-a atins direct pe piele si ca inca nu plecasem de la spital si a venit o doctorita de la ch. plastica si l-a vazut.
Acum este mai bine. dam cu creme si cu spray pt arsuri; ingrijim bine cum ne-a spus d.na doctor.
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui babyblue felicitari amaia pentru dintisor si pt nunta! succes lori cu soacra! sa te ajute si sa fie ok! mai giuliana, tu ce tot razi acolo??? eu am lenevit azi ca o putoare mica. stateam tolanita, ca o pisica uriasa, pe canapea, la fi miu in camera si priveam galesh la soacra mea cum muncea si se agita cu fi miu, ca un titirez, vesela toata ca in sf am chemat o. ca de mult ma tot bruia ca vrea sa vina.:))) si o tot sunau amicele ei si se lauda ca e la baiat si la fata si la nepot si e super busy ca are treaba multa si se ocupa de copil si era asa in verva si fericita, de n am vazut in viata mea.:))) presimt ca nu pleaca curand.:)))))) cu toate astea, de data asta e bine venita. oricum ea e funny in felul ei, ca are simtul umorului si tine la glume si e genul vesela, nu posaca si destul de modernista in gandire. are si ea o boala, sa stea pe capul lu fi-su. oricum am ras toata ziua cu ea si mi a trecut altfel ziua. e topita dupa copil si si-a montat tabara, in camera la fi miu, si-a intins canapeaua si cred ca seara viseaza la momentul si clipa cand voi incepe eu serviciul, ca se gandeste ca prb va cam sta cu noi.:)))) tot ma inoculeaza cu ideea ca nu se poate bona, atata timp cat ea a iesit la pensie....cum asa. pai poate bona sa faca ce face ea? e de treaba saraca, dar nah cu nacafaua ca nu se da plecata usor. barbati miu ma suna azi: "ce face maica-mea, s-a apucat si ea de treaba sau freaca duda prin casa?":))))) o mica lepra. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Super tare!
E bine ca o ai acolo si ca vrea sa va ajute.Daca nu se baga intre voi ,intreb si eu:de ce vrei bona???
Succes !
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui gogoshika10 Si noi ii avem pe ai mei alaturi pt inca vreo luna si e super ca mama ma ajuta sa fac curat si tata face mancare. Iar cand nu sunt ai mei ma mai ajuta soacra.Si tot mi se pare greu sa fii mama, uneori.Oi fi eu mai rasfatata... dar simt uneori ca am primit o minune extraordinara, in schimb parca m-am pierdut pe mine. Faptul ca o data pe luna ies cu prietenele in oras ma ajuta sa-mi mentin un oarecare echilibru. Cristina G. mami fericita de Andrei Sabin "http://lb1f.lilypie.com/nIbTp3.png" |
Bravo!Eu nu zic ca esti alintata,ci doar ca stii ca te poti baza oricand pe cineva si asta-ti da siguranta!
Bravo tie ca iesi cu fetele!E minunat!
babyblue spune:
ana, zau du te la dr. si zau, dormi mai mult!!!!! o sa ajungi o umbra in ritmul asta!
lori, nu se baga intre noi. ideea e ca n as avea chef sa stea non stop cu noi. dar prb ca asa va fi.:)
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui anaemi fetele nu am citit decat ultima pagina si pe ici pe colo, deci daca este ceva de raspuns urgent va rog sa ma trageti de maneca. Noi o tinem bin boacana in boacana. Aseara am fost pe la Ikea, sa ne mai p[limbam si noi si sa mai iasa si piticii din casa, la locul de joaca de acolo. Am mancat ceva si cum ne-am ridicat de la masa, m-au luat nene niste crampe la stomac de am zis ca mor acolo. Nu mai puteam sa merg de durere si efectiv mi se facuse rau de nu ma mai puteam tine pe picioare...se invartea tot magazinul cu mine Sa-l fi vazut pe saracul meu sot cum il tinea cu o mana pe Petru si cu o mana pe mine sa nu cad din picioare...Doamne! aCa nici nu mai stiu cum am ajuns de la etaj la parter ...in fine, acum sunt mai bine...de fapt bine, bine, fata de cum am fost aseara. De bine ca rau mi-a fost ieri, l-au apucat azi noapte iar crizele pe Petru si a urlat saracul o gramada si eu nu stiam de ce. Azi am vazut si cauza : al 2 lea incisiv central si un incisiv lateral, amandoi de sus, sunt pe cale sa iasa. Asa ca nici cu somnul nu stau prea bine. Pe la 3 am reusit sa adorm. Si ca sa puna capac la toate, azi Filip si-a turnat cana de ceai fierbinte pe el. S-a oparit pe piept , nu f tare, dar destul cat sa murim aproape de spaima noi si un prieten de al nostru, medic. A fost o chestiune de o fractiune de secunda...si tocmai ce-i spusesem de vreo 5 ori sa nu umble la cana. Norocul, daca-i putem spune asa, a fost ca avea pulovar,bluza si maieu pe el si nu l-a atins direct pe piele si ca inca nu plecasem de la spital si a venit o doctorita de la ch. plastica si l-a vazut. Acum este mai bine. dam cu creme si cu spray pt arsuri; ingrijim bine cum ne-a spus d.na doctor. Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Of mai Ana cum se tin si de voi toate ca altceva!
Sper sa fie Filip ok si tu sa te faci bine sa le fi alaturi!