Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Amaia spune:
Buna, fetele! Ce mult ati scris!!!
DE AZI AVEM, OFICIAL, PRIMUL DINTE!!!
Noi am inceput alergatura dupa rochia de mireasa, acum cat mai sunt reduceri...Am avut un week-end plin si nu prea am avut timp sa intru pe aici. Dar sper ca sunteti bine si ca strumfii sunt toti in regula. Va pupam si fugim la bucatarie ca suntem cu oalele pe foc!
mihahegarty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LORIALEX
Ffff bine zis Miha si este valabil si pentru Ilida si pentru Roberta!!! Loredana, mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011) http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png |
Lori te pup de 10 ori!!! Esti o super simpatica si mai degraba decat mine, tu esti cea care acorda cea mai mare atentie tuturor!!!
Uite ce zambaret si iubaret ai tu acolo!!!!
Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amaia Buna, fetele! Ce mult ati scris!!! DE AZI AVEM, OFICIAL, PRIMUL DINTE!!! Noi am inceput alergatura dupa rochia de mireasa, acum cat mai sunt reduceri...Am avut un week-end plin si nu prea am avut timp sa intru pe aici. Dar sper ca sunteti bine si ca strumfii sunt toti in regula. Va pupam si fugim la bucatarie ca suntem cu oalele pe foc! Alina Sofiei Elena -23.06.2011 si a Mirunei Andreea -24.02.1998 |
felicitaaaaariiiiii
Gliana spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Lori te pup de 10 ori!!! Esti o super simpatica si mai degraba decat mine, tu esti cea care acorda cea mai mare atentie tuturor!!! Uite ce zambaret si iubaret ai tu acolo!!!! Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Pai normal ca acorda, daca are timp :))))))))))))
Ala mic e cuminte, se joaca singur, aia mare e mare...ce sa mai Lori calare pe net mereu :))))))))
babyblue spune:
citat din mesajul lui sdcristian vad ca si pe voi va apuca butoaiele, ca va ziceam eu ca nu din cauza de copil ultralenes sunt eu deprimata dar e al treilea an acasa in tara pampers, si jur ca nu mai suport. sunt multe de zis, stiti si voi cum te poti simti uneori, parca eu ca individ nu mai exist, sunt doar mama si servitoare, am ajuns sa arat ca un monstru la fata, nu mai am nici chef sa fac baie uneori, nu am progresat cu imic de atatia ani, nu am nici un singur om cu care sa discut (eu stau de putin timp aici, si tot timpul am fost sau gravida sau mama)... nu mai am chef de nimeni si de nimic, nici macar sa vina ziua de maine. cand ma trezesc abia astept sa treaca si ziua asta si toate, ca nu am niciun sens in viata, la nimeni nu-i pasa de mine, doar in calitate de ingrijitoare a copiilor, ... nu va zic ca inainte de raciun am vrut sa plec, mi-am facut si mie si la patrick bagajele, abia am fost convinsa sa raman. nu ca se poarta cineva urat cu mine ssau ceva, dar am ajuns o umbra, o fantoma, nu mai am nici vise nici aspiratii personale, nimic care ma defineste pe mine ca individ. nu inteleg ce rost are toata viata asta idioata daca nu faci decat sa te mariti, sa faci copii si sa lucrezi. daca la asta se reduce tot sa traiasca cine vrea, eu m-am cam saturat mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
imi pare rau ca treci prin asa ceva.
sotul nu te ajuta? n ai pe nimeni? mama, soacra? sa ti mai ia de pe umeri povara copiiilor sau macar a treburilor casnice, pt ca o sa te imbolnavesti asa...
acum legat de cearcane, cred ca toate avem cearcane, nu esti singura! aia e:)
tu ai nevoie urgenta sa ti iei cateva zilele libere din rolul vietii tale si sa ai putina grija de tine. cu orice compromis. tu acum esti mai importanta, pt ca dc tu vei claca, cine mai are grija de copii?
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
babyblue spune:
apropo de ajutoare,eu am chemat o pe soacra mea la noi o vreme si mi-e f bine. a facut curatenie luna, mi a calcat toate hainele si a facut si de mancare. macar atat.
vreau diseara sa l iau pe sotz, dc o avea chef, sa iesim la mall sa mi clatesc ochii pe la reduceri ceva, dc or mai fi. sa mai iesim si noi doi, doar.
mana cereasca pana la urma si soacra asta a mea.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Amaia Buna, fetele! Ce mult ati scris!!! DE AZI AVEM, OFICIAL, PRIMUL DINTE!!! Noi am inceput alergatura dupa rochia de mireasa, acum cat mai sunt reduceri...Am avut un week-end plin si nu prea am avut timp sa intru pe aici. Dar sper ca sunteti bine si ca strumfii sunt toti in regula. Va pupam si fugim la bucatarie ca suntem cu oalele pe foc! Alina Sofiei Elena -23.06.2011 si a Mirunei Andreea -24.02.1998 |
Bravo Sofia!!!!!!
Amaia, spor si enjoy the shopping!!! Cand te casatoresti?
Eu rochia de mireasa mi am luat o in jumatate de ora!!!
Dar la noi a fost cu schepsis, adica in decembrie 2008 ne desparteam, el isi facuse bagajele, tot si a plecat la frate su sa duca tot!!! Si in februarie 2009 ne casatoream civil ai apoi in iunie 2009 religios!
LORIALEX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gliana
Pai normal ca acorda, daca are timp :)))))))))))) Ala mic e cuminte, se joaca singur, aia mare e mare...ce sa mai Lori calare pe net mereu :)))))))) mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
Fetele,eu va pup pe amandoua si nu ma plang ca n-am timp
Eu sunt mereu in contr-timp cu voi din cauza fusului ora si in momentul in care eu scriu,de obicei Luca-si face somnul de dimmineata
Si eu cand el doarme sau se joaca(nu prea mult singurel) sunt...calare pe net!!!!
Asa ca va pup cu drag acum pentru ca s-a trezit
LORIALEX spune:
Felicitari si spor la cumparaturi si pregatiri!Abia astept sa te vad mireasa!
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui babyblue apropo de ajutoare,eu am chemat o pe soacra mea la noi o vreme si mi-e f bine. a facut curatenie luna, mi a calcat toate hainele si a facut si de mancare. macar atat. vreau diseara sa l iau pe sotz, dc o avea chef, sa iesim la mall sa mi clatesc ochii pe la reduceri ceva, dc or mai fi. sa mai iesim si noi doi, doar. mana cereasca pana la urma si soacra asta a mea. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Bravo!
Si eu am chemat-o pe soacra-mea pentru prima data la noi pentru 6 luniPe 13 mai o aduc cu mine si sper sa nu ne luptam una cu alta ca nu a stat niciodata cu ea mai ult de 2 ore