Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

hello fetelor

azi am avut sedinta cu alta kinetoterapeuta, care a venit acasa, a urlat non stop patrick dar sper sa iasa bine

ea zice ca ar trebui sa faem zilnic sedinte, ca el nu are inca instinctul sa se taraie sau sa se ridice, de mers nici vorba - adica tinut de subbrat nu vrea nici sa paseasca nici sa se sprijine pe picioare

sa vad at o sa rezistam financiar, dar cred ca dincolo renunt, ca nu fac fata la 2 abonamente diferite

si de luna viitoare se deschide un centru de recuperare ultra modern pt copii mici aici la noi, cu gimnastica in apa si diverse, o sa vedem daca ne permitem sa mergem si acolo

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

vad ca si pe voi va apuca butoaiele, ca va ziceam eu ca nu din cauza de copil ultralenes sunt eu deprimata

dar e al treilea an acasa in tara pampers, si jur ca nu mai suport. sunt multe de zis, stiti si voi cum te poti simti uneori, parca eu ca individ nu mai exist, sunt doar mama si servitoare, am ajuns sa arat ca un monstru la fata, nu mai am nici chef sa fac baie uneori, nu am progresat cu imic de atatia ani, nu am nici un singur om cu care sa discut (eu stau de putin timp aici, si tot timpul am fost sau gravida sau mama)... nu mai am chef de nimeni si de nimic, nici macar sa vina ziua de maine. cand ma trezesc abia astept sa treaca si ziua asta si toate, ca nu am niciun sens in viata, la nimeni nu-i pasa de mine, doar in calitate de ingrijitoare a copiilor, ...

nu va zic ca inainte de raciun am vrut sa plec, mi-am facut si mie si la patrick bagajele, abia am fost convinsa sa raman. nu ca se poarta cineva urat cu mine ssau ceva, dar am ajuns o umbra, o fantoma, nu mai am nici vise nici aspiratii personale, nimic care ma defineste pe mine ca individ.

nu inteleg ce rost are toata viata asta idioata daca nu faci decat sa te mariti, sa faci copii si sa lucrezi. daca la asta se reduce tot sa traiasca cine vrea, eu m-am cam saturat

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

[quote]citat din mesajul lui sdcristian

vad ca si pe voi va apuca butoaiele, ca va ziceam eu ca nu din cauza de copil ultralenes sunt eu deprimata

si jur ca nu mai suport.

,[quote]

offf mami, mami........te admir....
nici nu indraznesc sa spun ceva pt ca nici a mia parte nu stiu prin ce treci.
toata stima pt voi mamici mai chinuite. Dzeu are un plan ......
Doresc multa energie si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

multumim pentru urari, le intoarcem si noi inzecit!

6 luni - 7,.31 kg, 68 cm (+/- 0.5 ca nu sta la masurat, da din picioare ca animalul). eu zic ca nu e rau. a, si am bifat si noi intoarcerea pe partea dreapta azi (cu greu!)

iepurila a facut ieri febra de doua ori, nu mult, maxim 38.5; si mai nou se trezeste plangand. nu vrea sa suga, nu vrea sa manance, vrea doar in brate (cateodata si atunci plange). sper ca e de la dinti.

ramona am incercat eu ieri branzica calcica si e mare mare fan. mananca de rupe! de fapt in general mananca bine, doar la masa de legume stramba din nas.

Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

felicitari pentru parametri! cam la fel ca iustin, doar ca iustin e ceva mai gras, cu putin.:)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Sdcristian te inteleg atat de bine.......cateodata am aceleasi sentimente,ma chinui de 2 sapt sa ajung sa ma tundi si sa ma pensez si nu reusesc,mereu altcevae mai important,sau daca apuc sa ies din casa mai mult de juma de ora nu pot....si de acum inainte o sa fie si mai nasol....sotul meu si-a schimbat jobul si o sa fie mai mereu plecat in tara,poate sa ajung sambata si duminica dar daca e prea departe nu mai vine si ink nu stiu cum o sa ma descurc non stop cu ei.....
imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin starile astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Cum se mai simt fetele bolnavioare (Roberta, Andreea_tc...) ?

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Multumesc de intrebare. Nu am mai vomat slava Domnului , dar , am avut zile si mai bune , ca sa nu zic altfel.... Acum mai nou ma simt foarte neglijata de sotz , incep sa am niste idei dubioase , care nu le-am avut niciodata , cred ca sunt pe pragul unei depresii, insa ma impotrivesc sa cad in capcana , gandul ca mai e un pic si vine mama ma salveaza... pe mine m-a demoralizat tare statul acasa , adica inteleg ca stau acasa pt copilul meu insa problema e ca sunt izolata total.. nu am contact cu nimeni , sunt zile , de fapt sptamani la rand cand nu ies decat in curte cu Bitzu si atat , stau intr-o zona mai periferica si izolata... mai degraba vad avioane zburand decat masini pe strada, nu ma viziteaza decat sora-mea si nu erg decat la biserica si la ea . simt ca traiesc pe sub pamant , noroc ca am netul la dispozitie .. sunt geloasa pe sotul meu ca pleaca la servici , ca are contact cu lumea , ca nu e blocat 24din 24 in casa si colac peste pupaza parca suntem f reci de la un timp...sper sa nu fie o criza matrimoniala . iertati-ma ca din nou va plictisesc cu fleacurile mele , dar efectiv nu am cui sa spun ... cand il sun pe sot nu are timp sa-mi raspunda , sora-mea la fel ... poate ca intoarcerea la servici imi va face si bine , nu numai neplaceri...

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Rodica imi pare nespus de rau pentru situatia in care te afli,dar totul are o iesire DACA VREI!Nu-ti scriu aici ca sa-ti dau lectii de viata,ci-ti scriu ca unei prietene dragi care trece prin ceea ce ,cred eu,trec toti cei plecati de acasa!Eu zic sa lasi gandurele negre la o parte si sa te gandesti ce te facea fericita inainte,ce te remonta,ce te punea pe picioare!Eu ti-as sugera o a doua masina,daca nu aveti deja,care sa-ti dea libertatea sa te bucuri de timpul stat acasa cu Gabriel.Stiu ca-i frumos si ca ei sunt niste minunati ,dar ai ai si tu nevoie de un respiro si daca singura nu poti atunci poti profita cu el.Eu de ex. plec lunea la cursul de gimnastica in apa cu el,martea mergem prin mall...doar asa sa ne plimbam,seara mergem cu Alexia la inot,miercurea facem mancare,spalam,etc si iesim un pic afara si tot asa.In weekend in gen invitam prieteni la noi sau mergem undeva si ne tinem ocupati.Pt mine asta-i secretul:sa nu stai un min.!
Nu stiu voi,dar noi aici nu o sa avem niciodata prietenii adevarati din Ro si de aceea am ales cativa dar de nadejde asta pt ca nevoia te invataAici toata lumea munceste si e ff ocupata deoarece totul se invarte ca pe peste tot in jurul banilor,iar relatiile interpersonale sunt doar ca sa fie(cel putin in randul celor pe care noi i-am cunoscut)
Eu sper sa-ti revii,sa-ti iasa aceste ganduri care-ti vin tocmai pentru dca stai tot timpul si diseci totul in cinspe si sa te gandesti ca totul este ok pentru ca chiar asa este!
Parerea mea este ca ceea ce gandesti aia atragi(pozitiv/negativ),deci...fi pozitiva si totul v-a fi ok!Este doar o perioada care o sa treaca si din care incercam aici toate sa te scoatem!Acorda-ne incredere ,acorda-i si sotului incredere si tie si ...vei reusi!
Te pup si sper sa incepi o saptamana exceptionala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

'Neata,

Noi am inceput cu branzica in week-end, i-a placut. Intre timp am introdus si radacina de patrunjel pe care Razvi nu a acceptat-o dar Andra o mananca cu placere - deocamdata .

Eu ma pun pe cautat cadouri pt Razvi, mai e un pic si face 3 ani.

fetele, o zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)

Felicitari Andrei pt diversificare si spor la cumparaturi mami!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Buna dimineata la toate fetele

Ilida, am citit si eu postarea ta si iti doresc multa putere sa treci peste momentele grele care ne inconjoara se pare pe unele dintre noi (si eu ma numar printre aceste persoane). Mie personal, nu imi este in mod deosebit dor de servici (si nici nu cred ca mi se va face dor curand), in schimb imi este tare urat singura fara prietenii mei, fara tara mea. Daca as fi macar in Londra, unde m as putea vizita mai des cu prietenele mele, atunci sincer nu mi ar mai trebui alta socializare. Din pacate la servici va trebui sa ma intorc, chiar si part time, pentru ca in criza asta economica nu mi permit sa raman fara un servici.
Tu stii exact ce te satisface pe tine din punct de vedere social si atunci whatever it is trebuie sa faci astfel incat sa ti indeplinesti dorinta, because a happy mum means a happy baby!!!
Noi suntem aici, mereu cu un sfat bun si alturi de tine! Te pipic si pe tine si pe cavalerul tau!

vor proteja pe tot parcursul vietii. [/purple]

Ffff bine zis Miha si este valabil si pentru Ilida si pentru Roberta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Buna dimineata la toate fetele

In legatura cu masa de dimineata, i am facut cereale simple (fara nici o fructa) cu LM in jur de 10. I am pus o lingura de cereale si 4 jumate de LM si a mancat TOT!!! Chiar tragea de lingurita sa i dau!
Cred ca am tinut o la greva foamei in weekend de aia a fost asa fomista azi!! Maine dimineata iar am sa i dau cereale simple fara fructe. Poate miercuri am sa i dau din nou mar.
Acum doarme de 1 ora jumate, a cazut lata la scurt timp (vreo jumate de ora) dupa papa.

O zi buna tuturor mamicilor!!! Si piticilor!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Bravo Imi!Sa papi si sa te faci o fetita mare si frumoasa!

Mergi la inceput

SDcristian si Mady-va rog iesiti din butoi!Stiu ca-i greu,stiu ca-i usor sa dai sfaturi,dar se poate!Important este sa vreti!Sincer!Dzeu ne da la toti atat cat putem duce si eu sunt sigura ca veti reusi!Va rog frumos sa incercati sa aveti incredere in voi,sa va dati o sansa si sa vedeti parte plina a paharului!
Eu sunt de obicei o fire extraordinar de optimista si transmit tutror celor din jurul meu energie pozitiva pt ca eu iau totul,ca sa zic asa,in ras,chiar daca-i de plans pt ca ma gandesc mereu cu ce ma ajuta sa plang si mai multUneori cedez si eu,nu va ganditi ca-s de piatra,si plang si a consum si daca sotul nu-i acasa il sun si-i zic ca-s intr-o pasa proasta si incep sa plang si el a asculta si vorbim amadoi si sfarsim prin a rade chiar daca inca mai sunt urme in sufletul meu.Dar trece!
Sincer, eu acum cand va scriu plang pentru ca vad cat de rau va pute-ti face singure!Si eu a simt uneori o servitoare,dar nu pentru ca as fimci pentru ca am impresia ca fac tot si nimeni nu ma apreciaza,dar ei ma apreciaza,dar uneori gandurile astea sunt mai puternice ca mine!
Si eu vrea sa merg la tuns de 3 saptamani si nu reusesc si merg mereu cu bebe dupa mine si sincer nu-mi pare rau,totul este sa faci ca totul sa fie frumos!Sincer,nu-s vorbe-n vant!Ganditi-va numai ca eu aici sunt singura si patesc si eu poate mai rau ca voi,dar daca eu nu ma ridic nimeni nu ma ridica ,iar familia si copii mei au nevoie de ine si eu de ei asa ca..mergem inainte si totul v-a fi bine!Aveti incredere in voi si totul v-a fi ok!
Va urez numai bine si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput