LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am uitat sa ii zic si Selenei ca sunt tare dragute martisoarele si sa ii doresc comenzi multe la ele.

Mergi la inceput

Si tot eu ca se pare ca imi pierd memoria.

Marti cand m-a durut rau, am incercat sa ma ascund dar nu prea mi-a iesit, ca efectiv plangeam de durere mai ales cand sa ii iau pe unul sau pe altul in brate.
MArius: Mami ce te doare?
Eu: Spatele
MArius: Vrei sa iti fac masaj? Unde te doare?
Eu i-am aratat unde ma doare si a venit si m-a frecat cu manuta.
"Dar in aici (in stanga) te doare?.
Eu: nu
Marius mi-a mai dat un pupic unde ma durea. "Vin sa te ascult" Si s-a dus dupa stetoscopul lui de plastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Cami sanatate multa .

Paula eu ti-am mai zis, esti foarte talentata si locomotivele au iesit super. Mi-au placut in schimb comentariile la rata, mortal . Mariusicul grijuliu.

LUCA de Oanaq
Alexandra Maria de Anculet

O zi usoara tuturor si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Paula, superbe trenuletele. Au iesit extrem de frumoase, si crede-ma, stiu cata munca este...

Multa sanatate bolnaviorilor si o zi buna tuturor licuricilor si mamicilor lor!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 25+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata ladies
aici ninge ca in povesti (de groaza hahaha )
Paula fantastic de frumoase au iesit locomotivele!! si am ras sa mor de rata mutanta, sa stii ca e chiar draguta!! ai luat coloranti de la wilton? au iesit perfect culorile. ai un pic grija de tine te rog! e ok cu nospa-ul si piafen-ul. poti si scobutil. refacere rapida!
Cami, acasa nu exista vreun test pe care sa il faci ca sa diferentiezi o infectie virala de unca bacteriana. numai ca statistic mai mult de 80% din infectiile uzuale de tract respirator superior sunt de natura virala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata si de la noi,

Paula frumoase si apetisante locomotivele, iar rata e suuuuper.
Multa sanatate, dar sunt sigura ca-ti trece ca doar iti face Marius masaj!
Patricia am uitat ieri sa-ti spun Felicitari Irinei pentru mers! creste printesa!
Selene frumoase martisoarele! Spor la vanzare!
Cami multa sanatate!
Roxana ce fac nazdravanii?

Eu sunt multumita, de cand am intrat la regim am dat jos 5 kg, oricum sunt hotarata ca pana la vara sa fiu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello,

Nu am mai intrat de ceva timp, sunt super prinsa la servici.

Nu prea am apucat nici sa citesc, dar am zarit ca porumita are baietel si vroiam sa o felicit

Nadia e bine, analizele sunt OK, vom repeta ecografia peste vreo luna si vedem cum mai e ficatul ei. Pana atunci ia Liv52.
Ne pregatim de gradi si noi, maine dimineata merg sa vizitez gradinita la care cred ca va merge.
Eu am din nou niste temeri cu o alunita si merg diseara la dermato (nu se mai termina o data, de mai bine de un an numai in vizite la doctori o tinem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty ma bucur ca e Ok Nadia. La ce gradi o dai?

Bafta si tie diseara la dr, te duci la Dermestet? Mersi de pont , am fost si eu sambata, super Ok dna dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bebelusi, ma bucur sa aud ca Irina este ok si ca nu i-a fost extrem de greu ca a fost singura Sanatate multa!
Sper ca petitiile sa aibe efectul scontat!
Numai bine tuturor!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Multumesc fetelor. Ma bucur ca v-ati amuzat cu rata mea. Adevarul e ca la ochi trebuia un pic de negru si mi-a fost lene sa diluez colorantul cu ceva ca sa se si usuce..si cat am tot mutat eu rata i-am tot sters ochii de mai sa orbeasca mititica .

Roxana, da...de la Wilton am luat colorantii. Si am grija, de cand cu durerile nu am mai facut nimic, desi erau in plan si sinele. Am chemat-o pe mama inapoi la noi pentru 2 saptamani si maine ajunge.

Am fost la eco astazi, nu se mai vad alte pietre si probabil ca am eliminat sau sunt pe cale sa o elimin pe asta ce mi-a dat dureri. 7 zile No Spa si Piafen, ce a vrut sa imi mai dea nu merge cu alaptatul. Daca ma mai doare sa revin.

Sunt un pic suparata, un coleg de-al sotului a mers sa inscrie copilul la gradinita unde vroiam si noi si nu mai au locuri la grupa mica, doar e posibil sa plece 2 copii in straintate. Ufff si vroiam sa demarez si eu operatiunea din martie si aici imi era aproape. E langa parcul unde stau cu copiii cand e cald. Oricum sun si eu sa vad ce imi zic.

Naty sper sa fie vesti bune cu alunita.
Apropo am si eu un fel de neg pe ploapa ochiului drept, se vede in poza asta un pic https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/Craciun_acasa#5690355415928703506. Oare pot sa scap de ea? La ce fel de medic sa ma duc? Ma enerveaza dar nici nu as vrea sa risc ceva probleme la ochi apoi.

Mergi la inceput