LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
Fetelor cu licurici care mai folosesc scutec, nu aveti nevoie de 20 de chilotei Libero Up&Go, marimea 7, 16-26 de kg? Mi-au ramas de cand am fost la Cluj... La 25 de lei toti...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
roxanaz spune:
Porumbito, nospa cu scobutil (uscosin supozitoare) si o papaverina. Nospa de 40mg de 3 ori pe zi, profilactic.
Selene sa nu te superi pe mine te rog dar rad de mor la faza cu " nu poate sa se concentreze pe ceva......." Patrick are cu mai mult de 4 ani in plus si zau ca nu o face pe asta cu concentrarea. Depinde de copil, de temperamentul lui si mai ales de varsta. Nu ii cere prea mult acum.... Asa sunt toti
Selene_Bunny spune:
Apoi nu rade, ca io chiar eram nedumerita... Ca nu ma am cu astia imprastiatii... Parca n-as vrea sa creasca asa, imprastiata, tulai Doamne, ca am in familie oameni imprastiati, zici ca a explodat bomba in camera/biroul lor...
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
cris30 spune:
Am ajuns si noi acasa, binenteles asa cum ma asteptam este ceva viral si o sa treaca de la sine .Dupa partida de voma de dimineata, a inceput sa-mi ceara supa, apoi paste si apa, pe astea nu le-a mai vomat, asa ca sper ca suntem pe drumul cel bun.In schimb dupa ce ne-am intors a dormit foarte mult.
Selene, Daria mea tot sagetator este,ultima zi din zodie, si la noi nu se potriveste nimic din ce scrie acolo.E pasnica de felul ei,ar prefera mai degraba sa faca puzzle decat sa alerge prin casa.Are si ea momentele ei, cand e foarte agitata si intoarce casa cu fundul in sus si bineteles ca eu trebuie sa strang.
Leditia spune:
Neatza..
Selene,eu la time-out il pun pe David intr-un colt pe canapea,dar stau langa el si ii explic de ce se afla acolo.Il tin max 3 min,nu 15 min singur in camera!!!!ca asa clar s-ar enerva ca-l arunc acolo aiurea.El isi cere scuze,vine la mine in brate si-mi zice sa ne impacam.Ne tinem un pic in brate,ne pupam,ne impacam si gata.Singura chestie pt care il pedepsesc e asta cu lovitul,in rest nu consider ca face lucruri asa grave..Si nu-l amenint ca-i arunc jucariile daca nu si-i le strange,ca nici pe mine nu ma ameninta barbata-miu ca-mi arunca vasele ca nu am chef sa le spal in momentul asta.El isi trage toate hainele jos,nu fac din asta o tragedie.Pe mine ma supara numai lovitul asta,ca nush ce are cu mine..sau daca face o chestie periculoasa pt el.Dar time-out-ul l-am instaurat ca nu mai stiam ce sa-i fac si ma saturasem sa le incasez aiurea..
Ei oricum acum se plictisesc f tare in casa,in special cei care nu merg la gradi si stau toata ziua in casa.Pana la urma si noi adultii o luam razna stand intr-una in casa,daramite ei,ca au atata energie.Nu mai pot sta afara cu orele ca vara..
Sper sa nu fie cu suparare ce am scris.
O zi buna tuturor si sanatate multa celor bolnaviori
Selene_Bunny spune:
Ledi, si eu ii explic, dar nu cu ea tzipand din rarunchi, fara sa ma auda ce-i spun...
Un show de-asta cu tzipat incontinuu mi-a tras si luni seara la Carrefour, dar acolo a fost vina mea...
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Nu m-am suparat defel, si mie mi-ar placea sa poata sta afara, dar unde, daca a fost si cu febra aia, a fost si viscol...
Si eu mi-am mai luat palme peste ochi... Iar buna-sa si-o ia frecvent, ca ea nu o cearta, nu nimic... I-a luat Daria sticla cu ulei din bufet si i-a trantit-o de pamant, asa, tam-nesam, de distractie, a sarit dopul si s-a umplut bucataria cu ulei...
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
crisspy spune:
'Neata,
VLADUT Anna sa-ti traiasca baiatul . Cum mai sunteti?
Cris ma bucur ca e mai bine Daria si ca a inceput sa manance
Noi nu avem time-out, nu ca nu as fi incercat, dar nu merge . Cica la gradi stie cand incalca vreuna din reguli (nu au multe si sunt de bun simt) se duce singur si sta pe scaunel . Dar acasa e alt copil. Am observat ca la el merge mai bine sa-l iau cu vorba buna decat sa tip la el sau sa-l pedepsesc.
Zilele astea de cand cu tusea & co este foarte irascibil, tipa si plange mult. Si cred ca si de la plictiseala e asa. Aseara de la atata tuse a vomitat , mai bine ca a mai eliminat din secretii caci cu batista bebelusului nu scot nimic si nici el nu sufla ca lumea nasul.
Colac peste pupaza cred ca m-a luat si pe mine, stranut, tusesc si ma cam ustura in gat. Sper sa nu ia si Andra ca de dimineata era si ea plina de muci si parca am auzit-o tusind un pic.
fetele
Selene_Bunny spune:
Porumbita, ai grija, te rog, ca parca ma vad pe mine...
crisspy, sanatate multa!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
bpaula spune:
La multi ani Vlad!!!! Sa cresti mare si fericit! Sa te bucuri de copilarie alaturi de frumoasa ta surioara!
Eu nu mai zic nimic de nervi, de calcat pe chestii mici care mai ca nu iti crapa talpa. Dar nici eu nu sunt o mega ordonata, cred ca imi seamana, ma mai supar, imi trece. Si clar se vede diferenta ca sta mult in casa acum. Asta vara dormea la pranz si apoi stateam afara pana al 9, veneam in casa, mancare, baie si somn la 10 si ceva.
Acum e in casa aproape toata ziua sau zilele astea toata ziua, ce sa faca si el. Ieri l-am scos un pic afara, era tare frig si dupa 30 min a zis sa mergem in casa; asa ca astept primavara, vara sa pot iesi cu ei. Si bebe ar sta mai des afara.
As pleca in concediu la miere sa ma plimb cu ei pe afara.
Sa aveti o zi frumoasa!!