LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Fetele voi cum aveti inscrisi copiii la gradinita? La grupa mica sau pampers? Diseara mergem si noi la o gradinita unde am vrea sa il dam din martie, am inteles de la niste prieteni ca nu ar mai avea locuri la grupa mica.
Si ma gandeam daca oricum nu ar fi mai bine la grupa pampers avand in vedere ca el nu e obisnuit fara noi si o sa ii fie tare greu la inceput.

Pfuuuuu, ce emotii mai am, dar e "batran" de acum, trebuie sa intre si el in rand cu lumea.

Si ma gandeam sa il dau din start la program lung, chiar daca eu mai stau acasa pana in noiembrie. Ca daca il iau ia 12 numai ma chinui cu el cu masa si somnul...si apoi in toamna iar o luam de la capat sa se adapteze acolo cu somnul. Parca mai bine de la inceput. Ce ziceti?

Help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Razvi e la grupa mini, mai mica de atat nu exista in gradinita lui si asta pt ca nu face la olita si nici nu vb foarte bine.

Eu l-am lasat din prima la program lung pt ca nu aveam cum la program scurt. Eu as zice sa-l lasi la program lung (mai ales ca aveti probleme cu somnul - si noi avem acasa dar cica la gradi doarme in majoritatea zilelor) si daca cumva vezi ca nu se inteleg bine cu programul asta, ii iei la pranz.

Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna doamnelor!
La multi ani Vlad!! Anna sa iti traiasca baiatul cel mare!!! sa fie sanatos si norocos!!
ma duc sa fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

et voila: o suta saizeci si doi

Mergi la inceput