LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)
Raspunsuri - Pagina 19
iuliacris spune:
Nici Carla nu are rabdare cand e vorba de mancare, incercam sa mancam in bucatarie, dar fara o carte sau revista sau ipadnu avem succes. Chestia cu masa s- terminat si nu mai primeste mancare nu functioneaza la noi, ca e foarte multumita ca nu trebuie sa manance si abia asteapta sa plece de la masa. Are si ea chestia aia cu tinutul mancarii in gura de ma scoate din sarite.
cris30 spune:
Criss, Rox, multa sanatate!
Porumbita, sper sa nu fie nevoie sa stai la pat.
Eu am "imbratisat" wc-ul de la 3 dimineata, pe la aceeasi ora l-a apucat si pe barbata-miu care la ora aia era la servici.Daria ieri s-a simtit mai bine, insa azi iar a vomat de 2 ori, cred ca mai incolo ma duc cu ea la spital,e a treia zi si e tare fleoscaita, plus ca 2 zile nu a mancat nimic, numai a baut.
Oare cat tine un virus din asta?
Selene_Bunny spune:
D-apoi la Daria nu-i pasa...
I-am dat time-out in camera ei acum cateva zile, s-a manifestat acolo, a tzipat incontinuu vreo 15 minute, de nervi, nu puteam sa vorbesc cu ea, ca ea tzipa, a aruncat cu jucarii in usa, a rupt o carte aruncand cu ea in usa, a smuls paturile de pe pat, a rasturnat jucariile mari...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
miereamara spune:
Cris imi pare rau ca sunteti bolnaviori, noi am avut de doua ori un virus din asta dar a trecut in 24 de ore. Mai bine mergi la pediatru poate e dezhidratata saracuta.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
Carmen_Marieta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny D-apoi la Daria nu-i pasa... I-am dat time-out in camera ei acum cateva zile, s-a manifestat acolo, a tzipat incontinuu vreo 15 minute, de nervi, nu puteam sa vorbesc cu ea, ca ea tzipa, a aruncat cu jucarii in usa, a rupt o carte aruncand cu ea in usa, a smuls paturile de pe pat, a rasturnat jucariile mari... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... Martisoare de vanzare... |
Si cand a facut asa, nu ai pus-o sa stranga?? Dupa ce s-a calmat desigur..
Eu nu am probleme cu stransul jucariilor ca stie ca daca nu le strange, le arunc! In wk cand e acasa seara le punem sa doarma, si mereu o invatam si pe Elena.
Am fost cu el la doctor, i-a dat doctora o bomboana si el a intrebat unde e cosul, sa arunce ambalajul, ca nu se arunca pe jos...
roxanaz spune:
Cris, sanatate multa! 48 de ore ar trebui sa tina... maxim 72 de ore dar nu cu aceeasi intensitate.
Porumbito, nu iei tu niste litice? asa, a la longue. sa nu ajungi totusi la injectii mai apoi. take care!
Miere, uff, ce putin a mai ramas de stat acasa
Iulia tot asa "bine" stati cu mancatul? vezi ca avem un joc nou, "where's my water", l-ati fumat deja?
iuliacris spune:
Cris, sanatate multa! Du-te la doctor sa te linistesti si da-ne de stire.
Rox, cu mancatul avem zile si zile, ba mananca, ba nu mananca (singura nu mananca nicicand), acum ii ies ultimele doua masele si bag vina pe ele, da' acum daca termina si cu alea nu mai are scuza...am vazut aseara in top charts app-ul ala, o sa-l achizitionez, ca aseara mi-a luat barbatu' ipad-ul sa se relaxeze jucand "temple run" si n-am mai apucat. Carla e innebunita zilele astea dupa Curious George, numai asta are in cap.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Porumbito, nu iei tu niste litice? asa, a la longue. sa nu ajungi totusi la injectii mai apoi. take care! |
roxana detalii pls; ce inseamna litice?
Selene_Bunny spune:
Carmen, crezi ca are chef sa stranga? Tre' s-o prinzi in toate bune...
Pe motivul asta, pentru "nu"-urile ei, m-am certat cu ta-su de mai multe ori. Ca eu sunt prea blanda si moale si numai nu ma fac sluj in fatza copilului, cu "te rog"-urile mele. Pe cand el se infige una-doua in ea, la al doilea "nu" deja ridica tonul.
Am mai certat-o o data, s-a simtit, nu stiu, nedreptatita?, motiv pentru care a aruncat cu cuburile drept in capul buna-sii. Iar am trimis-o la ea in camera, buna-sa a plecat, m-am dus sa vad ce are, cica "am lovit-o pe buni fiindca m-am suparat ca m-ai certat tu".
I-am spus de multe ori ca i le arunc, as, functioneaza asa, 1 minut. Si asa e de "misto" sa calci pe chestii mici si sa urli de durere...
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Ma credeti sau nu, m-am apucat sa citesc despre copilul Sagetator si se potrivesc multe. Cica e un copil mereu in miscare, mereu sare, tzopaie, se cocoatza, "copilul cu genunchii vesnic juliti". Un copil hiperactiv, care are nevoie de multa activitate fizica pentru a-si consuma energia, musai macar un sport. Nu se culca pana cand nu cade lat. Si vad asta la Daria, chiar asa e - nu are stare, e uneori smucita, vine in viteza si imi da peste mana in care tin farfuria de supa sau paharul cu suc/apa, nu este atenta cand ii dau indicatii - de exemplu, turnatul apei pe jos cand spala vasele, ii explic si-i explic si cand o intreb ce-am spus, zice "nu stiu ce-ai spus".
Activitatile preferate sunt:
- uitatul la desene
- construitul din cuburi
- saritul in pat, chestii fizice facute de ta-su cu ea - cum ar fi aruncatul in aer
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...