LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu sunt suparata, am fost iar la doc ieri pt ca tot am dureri de burta si duminica am experimetnat inclusiv o cntractie

totul arata ok in interior dar se pare ca orice efort fizic pe care il fac da dureri care in timp pot duce la contractii

inclusiv mersul pe vremea asta pt ca te concentrezi sa nu cazi
asa ca sunt cam demoralizata...
ma bucur insa ca bb (care e baiat 100%) este bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ledi nu o face baietul la olita, dar a avut o evolutie f. buna din vara si pana acum. Si tu care iti faceai tot felul de probleme .

Cris sanatate multa Dariei si bafta la bb2 .

Miere si fetele din America, ce scoruri aveti si voi pe la gradinite, ma ia cu lesin .

Daiopri ce bine ca ne mai scrii de voi. Ma bucur ca sunteti bine

Porumbita ma bucur ca bb e OK. Ti-a recomandat dr sa stai acasa?

Razvi tuseste din ce in ce mai nasol , ma gandeam eu ca dam de belea ca sapt viitoare e ziua lui si in ultima perioada s-a imbolnavit numai inainte de evenimente gen serbare gradi ratate, Craciun etc. Sper totusi sa nu agem iar la pneumonie.

O zi usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Oau fetelor, cate lucruri stiu licuricii vostri!

Alexia nu face inca la olita sau la WC, speram ca gradinita sa rezolve acest neajuns. Insa numara, stie literele, se joaca foarte frumos, stie o multime de cantece si poezii, se dezbraca singurica, dar nu se imbraca, mananca singura, face chestii normale pentru varsta ei.

Si la noi culcatul este o problema, merge la somnic foarte tarziu. Am senzatia ca joaca cea mai mare este seara, nu in timpul zilei. De asemenea, nu stiu de ce nu mai vrea sa o spal pe cap, plange de nu se poate cand vine acest moment.

Probabil ca toti copiii trec prin astfel de momente. Rabdare si inspiratie sa avem!

Porumbita, incearca sa stai cumintita acasa pe vremea aceasta, ca sa nu superi bebelul din burtica.

Crisspy, sper sa nu o dati in pneumonie, ca e tare greu. Sa va faceti repede bine!

Noi de ieri mergem din nou la gradi. Ieri i-a placut, azi nu a fost foarte incantata. Insa cand ajungem la gradi, nu mai spune nimic si merge frumusel in clasa cu educatoarea. Cred ca nu ii place ca asistenta o controleaza in gat.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria nu se dezbraca/imbraca singura, nu mananca singura decat cu insistente...

Numara pana la 10, dar sare peste 7, 8 sau 9, cand cum... Invers nu stie numara...

Stie litere (mari de tipar) si cifre... Recunoaste formele geometrice...

In rest, e responsabila cu trasnaile...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe mine ma deranjeaza repezeala asta a ei, neatentia fata de unele lucruri, imposibilitatea de a se concentra asupra unui singur lucru odata...

Asa sunt si ai vostri?

Am mai spus, mancatul a ramas problematic. Cand mananca, ba fuge, ba sare in pat, ba sare pe podea, ba isi balangane mainile, ba picioarele, ba uita sa mestece...

E obositor si frustrant sa stau mereu cu gura pe ea - "Daria, stai potolita, Daria, nu sari, Daria, vino inapoi, Daria, inghite din gura"...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, sanatate multa lui Razvi si sper sa nu se imbolnaveasca si Andra

Eu m-am delectat citind ce licurici destepti sunt la noi in grup , felicitari pt toate achizitiile! Noi nu stim atatea, stim lucrurile normale pt varsta lui, sa numere, culori, forme, anotimpuri, stanga/dreapta.... dar nici nu am incercat sa-l invat, eu ma axez pe dezvoltarea comunicarii si motricitatii, restul are timp sa le invete la gradi/scoala.
Din pacate si noi suntem in categoria scutecelor, inca nu am scapat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Pe mine ma deranjeaza repezeala asta a ei, neatentia fata de unele lucruri, imposibilitatea de a se concentra asupra unui singur lucru odata...

Asa sunt si ai vostri?

Am mai spus, mancatul a ramas problematic. Cand mananca, ba fuge, ba sare in pat, ba sare pe podea, ba isi balangane mainile, ba picioarele, ba uita sa mestece...

E obositor si frustrant sa stau mereu cu gura pe ea - "Daria, stai potolita, Daria, nu sari, Daria, vino inapoi, Daria, inghite din gura"...

Fix asa e si Razvi - dar eu cred ca e normal la varsta lor sau cel putin asa imi place mie sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu e nevoie sa stau acasa/pat... sincer ar fi tare complicat si cu munca in per asta dc se ajunge la asa ceva
insa tr sa reduc maxim orice efort fizic/mers pe jos etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Selene cand l-am luat pe stefan de la mama si eu aveam cam aceeasi problema, pana intr-o zi cand se tot foia la masa,l-am intrebat daca sta potolit sa termine de mancat, mi-a zis ca nu.. atunci i-am spus ca la masa stam cuminti, mancam ce avem si apoi ne jucam/dormim etc.. Nu a ascultat si m-am enervat, l-am scos din bucataroe spunandu-i ca masa s-a incheiat. Nu i-am dat nimic sa manance pana la gustare, si din ziua aceea stefan nu se misca de la masa.. educatoarele au fost incantate cand l-au vazut cat de cuminte e in timpul mesei.
A mai venit "cineva" cu ideea sa manance la Tv sau in sufragerie, si am fost categorica: masa se serveste in bucatarie!
Porumbita ma bucur ca bb e bine, incearca sa eviti efortul( suna cam aiurea pe vremea asta)!
Crisspy sper ca totul va fi ok pana la ziua lui Razvi.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

A mai venit "cineva" cu ideea sa manance la Tv sau in sufragerie, si am fost categorica: masa se serveste in bucatarie!

La mine, din pacate, se mananca numai in sufragerie, care este si camera de zi. Bucataria este foarte mica si nu pot manca decat 2 persoane acolo.

Asta e, daca am vrut apartament cu camere mari, platesc

Mergi la inceput