LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ledi, bravo pentru progresele lui David! O sa se dezvete si de pampers cand o sa se simta comfortabil!

Cris, multa sanatate Dariutei, sunt destul de scary episoadele astea de voma, imi inchipui! O sa faca progrese mari cu terapia, o sa vezi!

Miere, ti-am admirat noua freza, am tot uitat sa-ti spun, iti sta foarte bine, desi tie cred ca-ti sta bine si fara par deloc...

Carla nu mananca singura decat ciocolata, bomboane si chestii de genul asta, daca vreau sa manance mancare cat de cat trebuie sa-i bag in gura, asa ca ma conformez, altfel nu mananca si gata.
Ea se imbraca/dezbraca singura chiar si de bluza, desi isi mai prinde cateodata cerceii si urla apoi. Nu stie sa numere decat pana la 10 in ambele limbi si nici n-am incercat s-o invat mai mult ca nu pare dornica. Literele le stia foarte bine acum un an in romana, dar le-a uitat, mai stie vreo 6 probabil si este complet dezinteresata, asa ca nu lucrez pe planul asta pana nu vad un pic de interes. O mai aud cantand A,B, C song in engleza, dar cred ca o face doar de dragul cantecului, nu ca stie despre ce e vorba.
Bineinteles ca vrea sa faca ea totul (mai putin mancatul) si iese scandal maxim daca cumva n-o lasi. Vorbeste ca o moara stricata acasa, de ma ia durerea de cap, probabil ca recupereaza nevorbitul de la gradi. Nu poate sa spuna "r", so be it.
S-a mai calmat un pic cu imbracatul, multzam Domnului, tot nu o pot imbraca cum vreau eu, dar macar accepta mai multe haine. Cu pipi/kk suntem bine, merci, am un colacel care se strange si il folosim la toaletele publice. Noaptea insa tot cu pampers e, bea mult lapte seara si cred ca nu poate tine. Cateodata se mai trezeste si vrea sa faca pipi, dar imi convine mai mult sa faca in pampers si sa dorm eu linistita.

Mergi la inceput

Wow, Miere, te intorci deja la munca, of!

Fetele din Ro, cum stati cu nametii?

Lisa, felicitari si tie pentru isteata ta, foarte multe lucruri stie/face! Intreb si eu ca Selene, ce-a fost chestia aia cu "s-a rupt ceva in mine", ca nu m-am prins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Pe Nadia o duceti la cresa? Cred ca e scump rau cu 2 la gradi.

Iulia, ce colacel care se strange aveti? Vrem si noi
Eu la toaletele publice folosesc covers speciale, da pana il scot din geanta si il pun de wc, pana ma dezbrac eu de geaca, pe ea de geaca si sa-mi atarn geanta undeva, ca trebuie sa am mainile libere ca sa o pot tine pe ea. Cred ca un colacel ar fi mai bun, ca il pun si gata si nici nu trebuie sa o tin.Ocupa mult spatiu?

Bine ca ati trecut de faza cu imbracatul, au astia mici perioade si perioade, ne pun noua rabdarea la incercare .

Mergi la inceput

uite asta e http://www.amazon.com/Folding-Potty-Handles-White-granite/dp/B000BXHPEU/ref=sr_1_6?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1328642883&sr=1-6

nu ocupa mult spatiu, eu il tin in poseta de marime medie as zice. Pare un pic ciudat colacul, dar Carla nu s-a plans niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nadia o sa mearga la cresa unde este si Aidan, din februarie pana in mai eu o sa merg o zi/sapt la servici si o zi lucrez de acasa, in ziua in care merg la birou o duc la cresa, costa 50 de dolari/zi.

apoi din mai cand merge la program complet va costa 880/luna plus vreo 580 aidan, haolica, muma, lasa ca o sa cresca ei mari....oricum nu mai fac copii pana nu intra astia la scoala, cu trei copii la gradi as putea f bine sa stau acasa pt ca nu renteaza nicicum sa merg la servici.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Misto colacul ala, o sa-l iau si eu.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Super colacelul si nici nu e scump,o sa-l incercam si noi.Merci

Iri, noi platim 60 pe zi, cu toate ca e potty trained si papa singura .Dam 480$ pe luna, chiar daca o ducem part-time,astea sunt preturile pe aici, scump rau .Puteam alege sa o ducem jumate de zi(30$), de la 9 la 1 si plateam mai putin, dar am zis ca are nevoie de socializare si e bine sa stea un pic mai mult.

Mergi la inceput

Noi pana acum am platit pentru part-time (3 zile/saptamana) $660, iar de luni vom plati $836 la gradinita noua pentru full-time (nu se poate part time), iar din august cand muta toata grupa la preschool o sa fie vreo 700.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

cu scuzele de rigoare dorim si noi Multi Ani fericiti tuturor sarbatoritilor mari si mici!
Eu nici nu stiu cand a trecut luna ianuarie, da cica e de bine cand esti ocupat
despre noi ce sa spun, toata lumea cat se poate de bine, mai o raceala, mai ne revenim. Mezinul casei cu nervisori ca toti de pe aici, noroc ca am citit caci credeam ca e singurul
Nu mai avem treaba cu pampersul, dar este doar meritul lui. Era uscat dimineata si uite asa l-am scos de tot. Dar se trezeste cu noaptea in cap si ma vrajeste ca pipi, kk numai sa ne dea trezirea la toti
Si lui ii place sa se imbrace si are o gramada de rabdare, ceea ce nu prea vedeam la fratele din dotare. Cu vorba sta binisor, dar tot nu poti avea o conversatie cu el Nu-i nimic, vine si asta. El tot da din gurita cat e ziua de lunga, dar nu se leaga toate si pace. Litere, cifre si alte alea le stie de multisor. Cum mai spuneam mare maiestru la voce
Eu ma lupt cu cel mare cu teme mai mult, si mereu imi dau seama ca nu ma ocup suficient de pisoi, dar nu am cum, caci niciunul nu vrea cu jumatatea mai buna
Pe de alta parte parca imi pare si rau ca nu merge la gradinita ca poate ar fi progresat mai mult. E un mare smecher ce mai si ne lucreaza pe toti.
Fetele cu olita, cu rabdare, cu rabdare. Alta solutie nu e. Si din cate am experimentat la cel mare, cu cat ii ziceam mai mult cu atat nu colabora. Si a mai mers cu cititul de carti cu olite si cat de mare chestie e. Ne bucuram toata casa de parca cine stie ce era. Cel mic, nu stiu cum dar a fost f cooperant.
Ledi, crisppy ma bucur mult ca au inceput si licuricii vostri sa vorbeasca sa nu va mai stresati.
Ledi sa mai scrii despre voi
Miere, nu mai pui poze si aici?Nici prin alte parti nu mai citesti?
Mai zi-ne si de Nadia
Dark spor la treaba dara
Bebelusi, voi ati trecut prin multe acolo in ultimul timp, e normal sa nu mai ai rabdare. Hai cu curaj inainte.
Paula, vai de capul meu ce ai facut tu acoloEu nici in vise nu as indrazni asa ceva. La fel si asparagus.
Cam atat de la noi ca ma duc sa ma culc.
Va doresc la fiecare in parte sanatate si toate cele bune.
Ne gandim cu drag la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
tare ma bucur cand citesc despre ce fac si zic piticii.
io-st inghetata bocna, aici iar e viscol, zau ca oficial vreau vara, m-am saturat pana peste cap!!
va pupez, sa aveti o zi buna!!

Mergi la inceput