LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Paula super tare tortul! Am aici peste taste .

Am observat ca Marius a primit o jucarie de la Lexibook, cum este? Ii place?

Ma bate gandul sa-i iau si eu lui Razvi si nu stiu ce sa fac ca am cam epuizat bugetul alocat. Cadoul mare i l-am luat din ianuarie, plus altele 2 mai mici la inceputul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy i-a placut..si are mai multe functii, multe sunt bune si mai tarziu, mai ales la Marius ca el nu stie literele acum.

Si daca te intereseaza este la oferta pe site-ul dinoland...70 lei, nu mi s-a parut asa scump de asta l-am luat si eu.

Mergi la inceput

Am gasit si eu oferta si mi s-a parut Ok. Nici Razvi nu stie literele.

Cred ca iau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Paula, din ce ai facut invelisul/glazura tortului. Poti sa imi dai si mie reteta? Dar culorile, cu ce le-ai facut? Noi avem o reteta de tort are iese foarte bun, insa lasa de dorit la capitolul prezentare. Mi-ar fi util sa stiu si eu sa fac invelisul, sa modelez figurine.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Paula ce-mi faci tu mie!! Felicitari! Superb tortul, aspectuoase aperitivele( cred ca sii gustoase ).
L-am vazut si pe Bogdan in brate la bunica..
Crisspy cum mai e Andra? Cum se descurca mama ta cu amandoi?

Fetelor sa va zic cam cum mananca Elena, eu tot ma gandesc ca e prea putin(sau poate sunt eu dusa cu capul!):
ora 6.00 -120-150 ml lapte
Ora 10.30-11- o banana (medie/mare)cu 60 g branza vaci( stiu gramajul ca o cumpar ambalata de la Mega) sau ou cu branza de vaci
ora 14.30-15- un castronel de ciorbita cu carnita sau piure cu ficat, altceva depinde ce am
Ora 17.30-18 un iaurt de 150 g Olympus 10% grasime
ora 22.00 lapte 180-210 ml.

Laptele este cu cereale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Vlad, Luis, Alexandru!!

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Carmen se descurca saraca ca nu are incotro. Tocmai m-a sunat sa-mi zica ca Razvi are 38, dar i-am zis sa-l lase in pace si sa-i mai ia temperatura dupa ce se trezeste.

Asta imi trebuie sa-i am pe amandoi cu temperatura.

Mey si mor pe mami ca atunci cand sunt bolnavi e distrusa. Ea care a lucrat in spital si a vazut toate minunatiile, se panicheaza imediat

Eu zic ca mananca bine Elena, cam asa manca si Razvi la varsta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Carmen, Alexia, la 3 ani, nu mananca atat de mult. Eu zic ca e ok. Daca fetita creste si e voioasa, nu trebuie sa compari cu cat papa alti copii sau chiar fratiorul.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bee de asta m-am apucat si eu de pasta, pentru ca faceam torturi bune dar nu ma pricepeam sa le decorez frumos pentru copii.

Am folosit pasta de zahar. Sunt multe retete pe net. Eu am ales-o pe asta: http://www.viorica-torturi.ro/2011/03/cum-fac-pasta-de-zahar.html . Tot acolo gasesti cum se imbraca tortul in pasta de zahar. Am pus si eu cateva poze aici : https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/DeAleBucatariei#5701457569870010114.

Sau se poate si cumpara de pe lumeabasmelor.ro gata facuta. Coloranti penru pasta si tot felul de ustensile utile gasesti tot la ei. Sau am inteles, citind pe forumuri ca ar fi un magazin Cast decor, sau ceva de genul asta, in Bucuresti dar nu are site online.

Spre deosebire de martipan, pasta asta desi foarte dulce parca are un gust mai bun si daca tortul nu e foarte dulce e mancabila.

Acum astept si eu reteta ta buna de torturi

Spor! Pare mai greu decat e in realitate, imi pare rau ca nu mi-am facut curaj mai repede. Doar ca iti consuma mult timp.

Mergi la inceput

Paula tu folosesti forme la taiat pasta de zahar sau le modelezi tu?

Mergi la inceput