LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Vladut! Patricia sa-ti traiasca baiatul si sa aveti petrecere frumoasa!

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Vero, imi pare rau ca sunteti tot bolnaviori! Copiii sunt superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Salutare si de la noi. Cred ca pot sa va zic si La multi ani pentru 2012.

sa va zic de noi:
Ana a facut 3 anisori, e surioara mare, are grija de Filip ca o mamicuta. E tare simpatica. Extrem de inteligenta, stie sa numere pana la 20 in 3 limbi. Oriunde mergem citeste de pe reclamele de pe strazi ce scrie pe litere, si reepde ma intreaba cum se zice. E mare fan McQueen, a si primit o bicileta de ziua ei cu printese si a fost tare dezamagita. A trebuit s amerg sa i-o schimb cu un cu McQueen. Are si role...da cu, mcqueen, casca(helmet) i-am luat cu buburuze cu toate ca ar fi vrut tot cu MQ.
Am mers anul acesta la patinoar cu ea, tare i-a placut , asa ca, in fiecare vineri seara eu si Ana avem program de patinoar.
Nu e gelaosa deloc pe Filip, care acum umbla peste tot. Draga de ea, merge si contruieste infata lui ca Filip sa vina sa strice si tare se mai distreaza, ii zice:" nu-i nimic, facem altu". Daca F ma trage de par vine la mine , ma pupa pe par si imi spune" nu te supara pe el ca e mic si nu stie"
Inca nu il zice pe" r", si a inceput sa inventeze cuvinte in ENG. Mergem la: balet si gimnatica si avem 2 ore de gradi pe sapt. Am emotii, pe 19 martie avem primul spectacol de-al ei.
Nu imi vine sa cred ce mare a crescut.

Va admir copiii pe FB, si mai citesc din cand in cand.
ceva s-a rupt din mine... .

o zi buna sa aveti!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Alice La multi ani pentru ieri!! Sa fii sanatoasa si fericita!!! Si sanatate multa la toti!

La multi ani Vladut!!! Multa multa sanatate!! Sper ca ai primit cadoul dorit. Petrecere frumoasa!

Noi suntem in asteptarea invitatilor, se pare ca nu prea ajung din cauza zapezii din oras dar inca mai sper. Am muncit o multime sa pregatesc de toate si sper sa nu raman cu ele.

O seara frumoasa.

PS Lissa ma bucur mult ca ai scris. Bravo pentru cei doi copilasi, ii admir si eu pe FB. Si iti admir si torturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Vlad!!!

Noi am botezat azi finicul, eu am venit acasa dupa botez, iar sotul a ramas delegat la petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Luca(nu mai stiu daca i-am urat,ca am avut o saptamana cumplita,scuze pt intarziere)
Alice

Marius

Vlad

Luis

Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumim mult de tot fetelor, sunt epuizata, am avut musafiri copilasi la ziua lui Vlad, a primit cadouri multe si frumoase, este fff fericit, dar am incheiat ziua urat la culcare ca nu ne mai intelegeam cu el, imi pare asa rau dar noi nu stim cum sa o mai scoatem la capat cu somnul, ne certam de fiecare data, nici o data nu a facut nani de buna voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

sarbatoritilor din week-end Alice, Marius, Vlad, Luis, Alexandru.

MICOLA

Vero sanatate multa piticilor si bafta cu diversificarea. Am vazut pozele, ai 2 copii superbi si seamana tare intre ei.

Patri te inteleg, si eu am probleme la culcare cu Razvi. Imi vine sa-l las cateodata sa se culce cand vrea el, dar ma tem ca o sa adoarma pe la 12 noaptea si e tare greu ca a2a zi ne trezim devreme sa mergem la gradi. Aseara am avut si noi spectacol la culcare.

Vineri seara m-a intampinat mandrutza mea cu 38.7 si a tinut-o mai toata noaptea cu temperatura. Sambata i-am dat antitermice la 4 ore si a fost OK. Azi de dimineata avea 37.8. Sper sa fie Ok ca si asa am amanat a2a doza de Rotarix, stau cu el in frigider si astept sa fie bine ca sa i-l pot da.

Razvi a inceput sa tuseasca mai nasol, asa ca azi am zis pas la gradi.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Luis, Alexandru pentru ieri!!!! Am uitat sa ma uit pe prima pagina cand l-am felicitat pe Vlad.
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de fericire!!!

La noi a ajuns ieri lumea pana la urma la petrecere. Am pus o poza pe FB cu bunatatile si apoi au inceput sa apara. Cert e ca au muncit unii si cate o ora sa isi scoata masina din mormanele de zapada sa ajunga la noi.
Va las si voua niste poze. Ignorati multitudinea de poze cu tortul, dar am muncit atat de multe ore la el incepand de la construirea trenurilor, a tortului si apoi asamblare ca nu m-am mai putut opri din pozat. Dar a meritat, copiii s-au adunat ciorchine in jurul meu si au golit pe rand vagoanele de marfa, apoi floricelele de pe tort si daca nu ma gandeam ca e prea mult dulce pentru ei cred ca ar fi devorat si trenurile intregi

Astazi simt oboseala zilelor ce au trecut ca pana acum am fost prea ocupata sa ma opresc sa observ.

https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/LaMultiAniMarius3Ani#

La noi ninge si astazi..am cerut zapada dar parca nu chiar atat de multa.

Sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput