LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)
Raspunsuri - Pagina 14
anna-mama spune:
Cris, sanatate multa, sper sa treaca febra rapid
Vero, sanatate multa, am vazut pozele pe FB, adorabila Alice
Lissa, pup Anusca, e o frumoasa si o desteapta si tu o mami care se ocupa extraordinar de frumos de puii ei
Paula, m-ai terminat cu tortul, super, ai baietii tai sunt superbi
Patri, si Vlad are probleme mari cu somnul
DarkBendis spune:
Mesajul pe care l-am trimis in scrisesem ieri seara dar ma luasem cu altele si uitesem sa-l trimit. Silly me
LA MULTI ANI, Veronica!
tot pentru ieri
iar pentru azi
LA MULTI ANI, Bogdan!
LA MULTI ANI, Micola!
Paula, ce bunatati ai facut tu acolo, iar tortul e fantastic!!
Mister abia acum a inceput sa recunoasca anumite litere, mai ales pe cele din TESCO (supermarketul unde mergem aproape saptamanal) si pe cele din numele lui. La gradinita, cand intram, este o tabla magnetica pe care sunt biletele cu numele fiecarui copilas. Care cum intra, isi recupereaza biletelul cu numele si il pune intr-o cutie, iar mama sau cine il aduce semneaza de "predare", iar la plecare copilasul isi recupereaza biletelul si parintele semneaza de "luare", deci sa se stie mereu ce copii sunt prezenti. Asa a invatat si jupanul sa-si recunoasca numele scris. A, si mai stie cantecelul cu alfabetul, dar sa recunoasca si sa stie toate literele, inca nu. Cifrele le stie aproape pe toate, si ii place sa le recunoasca pe strada, la numerele caselor etc, dar si asta e treaba recenta. Oricum, nu e nici o graba.
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bpaula spune:
Crisspy floricelele le fac cu forme. Locomotivele le-am modelat eu cu mana, bine rotile taiate cu ceva in forma de cerc..depinde ce mai am prin casa. Dar nu sunt asa talentata la modelat si planuiesc sa imi iau ceva forme. Insa la mulaje si forme 3D nu ma pot baga pentru ca sunt foarte foarte costisitoare si pentru torturi facute cand si cand pentru casa si prieteni nu se merita. Cine le face pe bani e alta treaba, desi majoritatea se foloseste de ce mai are prin casa, gen litere de pe la copii, forme de nisip etc. :D.
Iar pont pt carioci, eu mi-am luat scumpe de pe lumea basmelor, special pt tort si apoi am citit ca sunt la articolele de birou si scrie Herliz pe ele, sau ceva de genul si zice ca sunt facute cu coloranti alimentari...iar pretul e mult mult mai mic (10 lei pt 10)
Ana cum e Eva, s-a linistit? Tu ai inceput sa mai uiti experienta?
Patri dupa cum am mai zis si Marius are mari probleme cu somnul..si aseara s-a culcat dupa 12. Ma enervam, ma panicam pana am citit ca mai sunt si alti copii care fac asa. Imi e frica doar pentru sanatatea lui. Macar de 2 saptamani la pranz se duce in pat, ii dau 2-3 ursuleti Haribo, uneori doarme, alteori doar sta cate o ora doua. Sunt multumita si asa.
Multumesc de aprecieri pentru tort. De o saptamana si ceva am inceput cu figurinele sa am timp printre celelalte treburi cu copiii.
anna-mama spune:
Eva e bine, doar ragusita mai e, In schimb mananca intr-una si o doare burta pe masura nu doarme nici ziua si nici noaptea
roxanaz spune:
la multi ani sarbatoritilor!!!!
sa fiti sanatosi, iubiti si norocosi!!!
Paula, super a iesit tortul!! ai vazut?
sanatate multa piticeilor, sper sa isi revina toti rapid.
noi n-avem nimic nou de raportat, azi am stat acasa din cauza de polei asa ca suntem la lectii acum.
va pup!!
andre_ea spune:
Alice, Marius, Vlad, Luis, Alexandru
Paula, esti cu adevarat talentata. Eu nici n-as fi indraznit sa ma apuc de asa ceva.
Ana, sanatate multa Evei.
Nu v-am mai facut up-date la adaptarea la cresa. Ii place in principiu, astazi n-a mai plans deloc. Nu prea mananca pranzul, posibil si din cauza ca e gatit fara sare. In principiu e ok. De cate ori ma duc acolo educatoarele imi spun ca merge "superbien" :).
Vineri a venit si aici ceva ninsoare si pentru ca m-a pus naiba sa vin cu masina la serviciu, am facut 3 ore pana acasa (7km).
Dark, dimineata am vazut la cresa Ilincai pe un carucior eticheta cu numele Lachlan :).
Aici stam la etajul 5 si Ilinca a invatat doar cifra asta sa o recunoasca. Si peste tot vede numai cifra 5, si asa se bucura si mi-o arata mereu :). Literele inca nu le stie.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Porumbita spune:
LA MULTI ANI, Vlad, Luis, Alexandru!!
carmen eu zica ca e ok cu mancatul
crisspy pt mama ta ei nu sutn doar bolnavi, sunt nepotii ei bolnavi si schimba complet adtele problemei
lisa e o dulce Ana!
bebelusi cred ca absolut toti trec prin fazele astea cu somnul; la noi abia ce am iesit dintr o perioada de asta (adica asa sper ca alfel )
anna mama sper sa se linisteasca eva
ca tot vorbiti de asta, R recunoaste aproape toate literele si stie cifrele in ro eng si germ dar doar pana la 10;
noi suntem in per de"nervi" dc nu illasi sa faca ceva singur (de ex de dim a plans 10 minute ca de nu a fost lasat de sot sa arnajeze el lingurile pe masa si eu eram in mega graba azi ca avem o intalnire imp si stiti ce vreme e afara, faci o vesnicie pe drum ...
de regula incercam sa evitam o posibila criza dar pe bune ca nu mereu iese... )
eu am avut in wk super naspa, m-am simtit f rau, am cam stat la pat juma din el, cu dureri de cap, de burta (desi ma gandesca ca la 15 sapt nu prea au cum sa fie contractii)
azi ma simt rezonabil insa pe bune, pana acum nu m-am bucurat deloc de sarcina (si ma simt groaznic de vinovata pt ca e mega dorit copilul) insa mi s-a luat de atat rau :(
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita eu am avut in wk super naspa, m-am simtit f rau, am cam stat la pat juma din el, cu dureri de cap, de burta (desi ma gandesca ca la 15 sapt nu prea au cum sa fie contractii) |
Ba da, pot fi contractii. Vorbeste cu dr.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
DarkBendis spune:
Porumbita, cunoastem, cunoastem, valeu se lasa si la noi cu tragedie mare daca te grabesti si vrei sa-i dai jos TU ghetutele, sau vrei TU sa-i agheti jacheta, sau nu il lasi pe EL sa puna pliculetul de ceai in cana lu' mami. Sau vrei sa ii scoti TU iaurtul LUI din frigider. Jale si tragedie Ca sa nu mai vorbim de cine trebuie sa traga apa la toaleta
Multa sanatate, sa te simti mai bine
Pe mine deja ma ia cu emotii, am inceput ultima cutie de "pilule", din martie incep cu acidul folic deci inca 3 luni si gata, trecem la proiectul "bebe2" si noi! (numa' bine ca in iunie am niste examene grele). Eu sper sa intru la odiseea de ian-fen 2013
Andre_ea, ma bucur ca Ilinca merge "superbien" la cresa, asa e, se obisnuiesc repede ei, si le si place, jucarii noi, copii noi...
Multa sanatate la bolnaviori, sa se faca repede bine!
Aveti grija de voi, dragelor, vad ce vreme e in Romania - la noi nu a picat fulg de ninsoare, doar ploaie si acum e ceata si frig.
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
lissa, cum adica, ceva s-a rupt in tine?
Daria e cu curu' in sus azi. Iar eu sunt necajita, ca am dat ultimii bani din casa, 150 de lei, pe dentist. De sambata dupa-amiaza mi se umflase gingia de sus, in dreptul molarului, si ieri m-am zvarcolit toata ziua de durere. Azi am fost si mi-a facut incizie, cica am o infectie naspa, care trebuie tratata mai a la longue, ca altfel risc sa imi pierd toti dintii de sus, de pe dreapta...
Sanatate celor bolnaviori si La Multi Ani sarbatoritilor!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...