Si pinguinilor le ceapa cu sare (12)
Raspunsuri - Pagina 23
Androix spune:
La multi ani!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
mihaela_s spune:
viviana la multi ani! Esti din aceeasi zi cu viitoarea regina a Suediei, care s-a nascut azi noapte.
viviana spune:
Mersi, mersi
Ha, ha, ha, tot ieri mi-am amintit de ce urasc facebook-ul!
Pai stau io nedezlipita de telefon sa nu cumva sa pierd vreo urare si ioc. Nimic, nimicuta - cu exceptia familiei.
In schimb wall-ul scrijelit tot!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mianna spune:
La Multi Ani, Viviana!!! multe zambete si putine probleme! (chiar deloc nu se poate )
io am dat de 3 zile in cea mai grava dependenta de pana acum - seriale on line. incepuse sa-mi placa mult "Grey's anatomy" si am dat un google doar ca sa citesc pe vreun forum cate ceva despre serial. m-am pomenit direct pe-un site care are cele 3 serii (nu indraznesc sa mai caut sa vad daca astea-s chiar toate). acum sunt la episodul 3 din seria a 3-a asta-i primul episod care mi se incarca mai greu, asa ca am profitat de pauza sa va mai scriu doua cuvinte
edit, c-am derulat pagina pana jos: are de fapt 7 sezoane si vorbeste si de-al 8-lea. I'm screwed
emanouela spune:
La multi ani! Viviana....eu vreau cate o felie din fiecare tort, ca banuiesc ca nu-s la fel toate
buflea....si eu as alege a 2 varianta, adica sa ma distrez...faretele meu face asa, mare fiind, umbla prin casa, mananca, vorbeste cu tine....a 2 a zi nimic nu-si aminteste
buflea spune:
Acum ca citesc de "dormitul pe pereti" realizez ca si eu am calcat o data pe fi-meu in camera lui, pentru ca dormea pe jos ...ma dusesem la el noaptea sa-l invelesc si m-am impiedicat de el. Eu am crezut ca a cazut din pat si n-a simtit, acum ma gandesc ca poate o fi fost prin vreo excursie si la intoarcere a hotarat sa se culce pe jos .
Viviana, La Multi Ani si din partea mea:
- sa ai, sa primesti, sa iubesti pe cine vrei tu ... si sa ti se indeplineasca toate gandurile ascunse .
Ce zodie e asta ? Ca sa stiu daca ma potrivesc cu tine ...
Dark_sun spune:
La multi ani, Viviana!
Va citesc cu mare placere inca de la inceputuri,ca si pe extraplate la vremea lor si copiii captivi.
Buflea, suntem in zodia pestilor:)
Androix spune:
Mianna, stai sa ajungi cu el la zi sa vezi cum stai si astepti cate doua trei saptamani pana mai incarca astia cate un episod nou...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
La multi ani fericiti, Viviana!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me