Si pinguinilor le ceapa cu sare (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

viviana la multi ani! Esti din aceeasi zi cu viitoarea regina a Suediei, care s-a nascut azi noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mersi, mersi

Ha, ha, ha, tot ieri mi-am amintit de ce urasc facebook-ul!

Pai stau io nedezlipita de telefon sa nu cumva sa pierd vreo urare si ioc. Nimic, nimicuta - cu exceptia familiei.
In schimb wall-ul scrijelit tot!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

La Multi Ani, Viviana!!! multe zambete si putine probleme! (chiar deloc nu se poate )

io am dat de 3 zile in cea mai grava dependenta de pana acum - seriale on line. incepuse sa-mi placa mult "Grey's anatomy" si am dat un google doar ca sa citesc pe vreun forum cate ceva despre serial. m-am pomenit direct pe-un site care are cele 3 serii (nu indraznesc sa mai caut sa vad daca astea-s chiar toate). acum sunt la episodul 3 din seria a 3-a asta-i primul episod care mi se incarca mai greu, asa ca am profitat de pauza sa va mai scriu doua cuvinte

edit, c-am derulat pagina pana jos: are de fapt 7 sezoane si vorbeste si de-al 8-lea. I'm screwed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Viviana....eu vreau cate o felie din fiecare tort, ca banuiesc ca nu-s la fel toate

buflea....si eu as alege a 2 varianta, adica sa ma distrez...faretele meu face asa, mare fiind, umbla prin casa, mananca, vorbeste cu tine....a 2 a zi nimic nu-si aminteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Acum ca citesc de "dormitul pe pereti" realizez ca si eu am calcat o data pe fi-meu in camera lui, pentru ca dormea pe jos ...ma dusesem la el noaptea sa-l invelesc si m-am impiedicat de el. Eu am crezut ca a cazut din pat si n-a simtit, acum ma gandesc ca poate o fi fost prin vreo excursie si la intoarcere a hotarat sa se culce pe jos .

Viviana, La Multi Ani si din partea mea:
- sa ai, sa primesti, sa iubesti pe cine vrei tu ... si sa ti se indeplineasca toate gandurile ascunse .

Ce zodie e asta ? Ca sa stiu daca ma potrivesc cu tine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

La multi ani, Viviana!
Va citesc cu mare placere inca de la inceputuri,ca si pe extraplate la vremea lor si copiii captivi.
Buflea, suntem in zodia pestilor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mianna, stai sa ajungi cu el la zi sa vezi cum stai si astepti cate doua trei saptamani pana mai incarca astia cate un episod nou...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani fericiti, Viviana!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, viv!
(magneti n-ai primit cado?)

Mergi la inceput