Scolari de Iulie - August 2004 * 90
Raspunsuri - Pagina 5
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Am ajuns si eu la birou, deja am dat gata o cana de ciocolata calda, va ofer si voua una sa va incalziti.
Cand vine vorba de siguranta copiilor nu voi tine seama decat de parerea mea si a sotului meu. Oricum, noi deja am stabilit ca vom pune programe pe calculator ca sa le urmarim traficul (cand va fi cazul), nu neaparat pentru ca nu avem incredere in ei, dar in ziua de azi se intampla prea multe.
Invatatoare Stefaniei ii schimba cred cam la 2-3 saptamani in banci. Acum Stefi sta cu un baiat cu care nu prea se intelege, adica nu ii place ca atunci cand un copil citeste si el silabiseste si o deranjeaza, asa ca cere voie doamnei sa se mute in alta banca si apoi revine in banca ei. Cred ca chestia asta imi place la Stefanuta mea, nu accepta ceva ce nu-i place si isi cere drepturile . In privinta asta nu-mi seamana deloc! Si m-a bucurat foarte mult doamna invatatoare, cica Stefi este la fel de buna si la matematica si la romana, este si meticuloasa si atenta, dar si creativa si inventiva. Of, stiti cum e, cu mama si puiul ei, vrea sa-l laude tot timpul
Lia, foarte fain site-ul, tare mi-as dori sa manance si ai mei mai diversificat, e si greseala mea ca nu le fac mai des altceva de mancare (fata de ce mananca in mod normal), dar ma oftic de nu mai pot daca fac ceva si ei nici nu vor sa guste.
Roxana, tu mama denaturata?! Dar de mine ce zici ca i-au ramas Stefaniei mici o pereche de pantaloni grosi (de, i-a mers bine in vacanta cu somn si mancare pe saturate), o alta pereche s-a rupt, in salopeta de fas nu pot sa o trimit la scoala, asa ca are doar o pereche de colanti grosi in care a mers zilele acestea la scoala Si eu trebuie sa ajung la cumparaturi, of.
Apropo, voi cum imbracati copii la scoala? Ma intereseaza mai ales la picioare, ca hainele de sus le dau jos, pe masura ce se incalzesc, dar la picioare nu se pot dezbraca daca le este cald. Eu Stefaniei ii dau ciorapi (hamleti), apoi colanti grosi, sosete in picioare si ghetele de iarna. Daca ar sta pe afara cred ca i-ar fi frig, dar si la scoala si la afterschool e destul de bine si cald. Problema apare cand are si sportul, ca ar trebui sa se schimbe, dar nici nu vreau sa-i dau prea multe lucruri la ea ca trebuie sa le care si la afterschool (ea face after-ul in alta cladire, langa scoala).
roxanaz spune:
Andreea stem doua denaturate deci
mda, problema mare cu imbracatul.
Patrick are sosete, blugi dublati, ghete de iarna. ptr sport adidasi si pantalonii de treing sa se schimbe, lucru care nu se intampla decat in 1% din cazuri. deci face sportul tot in blugii dublati.
szivarvany spune:
Giulik merge asa: ciorapi cu chilot + blugi skinny, deh ... sus are maieut, bluza + vesta sau bluza de trening sau alta bluza ce le va scoate, deci in clasa ramane in bluza; dar are o geaca groasa si luuunga pana la genunchi :-) altfel ii ingheata copanele; incaltari cizme/ghete groase.
(adevarul e ca are o tona de haine, la ce preturi gasesc :-)
joia trecuta i am luat ghete Caterpilar rrroz, fara vreo urma de pata sau uzura, cu 20 de lei :-)))
cand are sport merge ori cu trening direct, dar de obicei prefera jegari sub pantaloni si se dezechipeaza.
_
g_ioana spune:
Andrea si eu o imbrac cam la fel pe mandra,in zilele cand nu are sportul ii dau o maleta alba de bumbac,dresuri si colanti grosi deasupra sarafanul,o vestuta si cizme de iarna...la sport merge in trening la scoala si cand merge in sala ii zic sa-si dea jos hanoracul sa ramana doar in tricou...avantajul este ca scoala este aproape iar daca mai sta afara dupa ce se termina orele oricum se misca,se joaca deci nu are cum sa-i fie frig...
Dorsilia spune:
si eu pe Danu in imbrac lejer ca in clasa e ca la incubator de cald ce e...sunt aburiti toti 31 acolo, clasuta full de copii pare tare mica, in mod sigur clasa ca numar de copii raportat la spatiu e supradimensionata :(
pe dedesubt are un tricou alb pe piele de bbc, peste care ii dau acea bluza obligatorie alba, si peste bluza vesta obligatorie. In jos are un pantalon dublu, sosete pana la genunchi si ghete.
caciula dubla, manusi si fular si nelipsitul fff gros fas imblanit
merci de complimente
o zi linistita si sanatate multa sa avem
cristalina spune:
Neata!
Mi-am schimbat calculatorul, reinstalat windows...acu'l testez
doi zece, doi zece...s'aude?!
La noi e un frig de'ngheata pietrele! -11 acum, ieri incepuse sa bata si vantul, deja intrasem in panica...
In weekend am bagat lopata in functiune si am executata un fel de derdelus Ele nu l-au prea folosit dar eu m-am dat cu toti copii din vecini De maine se pune iar pe ninsoare asa ca weekendul ce vine ii fac upgrade
Maria sta iar singura in banca, deja de la atata vorbarie nu mai era atenta deloc la ore.
Felicitari concurentilor! Noi cu concursurile mai incetinel asa. Se duc la Eurojunior cica. E un fel de frectie dar e bine ca se duc si ei la ceva.
Andrea, a mea se plange ca ii transpira picioarele dar n-am ce sa-i fac. La noi e tot incubator in clasa si ei in loc de sport joaca tot felul de jocuri in clasa.
Lio, frumos...sa aveti pofta. Ale mele refuza diversificarea
O zi excelenta sa avem!
roxanaz spune:
Cristal fusei coma cu refuzatul diversificarii
distractie placuta la derdelus, sa stii ca se aude bine de la computerul tau nou
roberta04 spune:
Hello! ma mai primiti, cu atatea absente?
Cristal, esti de coma ca de obicei cu upgade la derdelus si diversificarea :)
Matei cel mancacios candva acum face fitze de don'soara de pension...
Edit din motive lesne de inteles...
amironeanu spune:
Roberta . Oricum daca vreti sa-l mutati, parerea mea e ca la alta scoala. Acolo se stiu toti invatatorii intre ei si cine stie ce va spune dna despre Matei.
Cristalina, esti de coma! La fel si ai mei, refuza diversificarea. Doar carne cu orez/piure/cartofi prajiti/porumb mananca. Si felul 1 cand sunt eu acasa si le fac scandal .