Scolari de Iulie - August 2004 * 90

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roberta. auuu!

In pauza!? In pauza Maria s-a infofolit si a plecat din clasa!!! Pe principiul "pai nu facem ce vrem noi in pauze?!"
Intr-o zi am gasit-o plina de shomoioage de praf...mi-a fost frica sa o intreb ce facuse!
Maria face muuulte, nu mi le spune doamna mie. Am auzit ca acum o saptamana a suparat-o rau pe doamna de religie de s-a dus invatatoarea sa-i faca observatie...de la Maria.

I-o trimit eu pe Maria doamnei voastre...
(cred ca de 8 martie o sa faceti o investitie, sa vezi cum se schimba doamna...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

se aude..se aude chiar bine Monicule! ce tonus ai..te invidiez..io ma tratez cu Extraveral si curand trec la Xanax ..ma deprima tot si toate...iar colegul meu de pat este si mai rau!

Robi foarte urat..io zic ca este clar ce ai de facut ..nu va potriviti,la noi s-au clamat treburile , la voi vad ca nu..Dar la 95 de puncte a primit mediala de aur? Ca la noi Luca a primit argint..nu ca ar conta..doar ca nu am inteles..Eu zic la fel..schimba scoala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cine stie ce experiente mai face Cristalina in laborator de are asa un tonus
Robiintr-adevar cred ca nu-i bine daca-l muti la alt invatator tot in scoala aia:(
Meii io-s multumita de diversificarea mandreipot spune ca mananca de toate,ciorbe si supe de toate neamurile,si toate felurile experimentate de tati inspirat de cireasa de pe tort....in afara de lapte simplu....Lio io vream sa-ti zic ca ti-am admirat minunile,ai niste copii tare reusiti!!
Daria vreau si eu haine si cizme la asa preturi!
edit:Matei a luat medalie de aur la eurojunior nu la euclid......Cristalina sa stii ca eurojuniorul nu-i asa de frectie,are multe intrebari din toate domeniile si unele sunt destul de dificile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la noi diversificarea e la cantina.
am spus clar ori cantina ori mancare acasa. eu nu dau bani sa nu manance la cantina.
asa ca se mananca ce este :-) ca daca nu, ghinion :D

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc pentru sustinere! O sa va tin la curent cu ce fac...

Ref. la mancare, eu sunt suparata pentru ca Matei nu mananca mai nimic la after-school. Ce-i drept, nu cred ca mancarea este cam pe tipicul nostru, de exemplu are in menu supa de linte, snitel de soia cu porumb, mazare cu carne si cartof natur... mananca bine doar ce ii place - carnita cu cartofi, uneori supa, doar carnea daca au orez pentru ca nu-i place.
Acasa, in weekend, recuperam. In vacanta chiar facuse falcutze, acum e iar remarci la el ochii si urechile, in rest are fata cat un pumn :) dar decat obez, poate e mai bine asa.

Si la noi sunt probleme cu imbracamintea, el plecand de capul lui la after-school, nu mai stiu cum sa il imbrac. De obicei avem colanti de bumbac si sosete mai groase, ghete insulated, jeans in partea de jos. In sus, de obicei maieu, camasa si vesta de scoala, acum ii pun o bluzita subtire alba pe sub camasa, la minus 24 cat am avut azi e cam putin doar cu un maieu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Tonus zilele astea...:))) ca acum stau bine cu veselia... O fi de la frig.

Ioana, pai e bine daca e mai greu concursul! (nu prea stiu cu ce se mananca).

Noi de abia traversam strada si nu ar trebui sa ma agit cu imbracatul, dar dupa ce iese de la ore Maria sta pe afara 1 ora-1 ora jumate.
Asa ca ii dau strampi si blugi, cizme, maieu, camasa alba, pulover foarte subtire si asa sta in clasa. Acum ii dau in loc de cizme normale unele din alea imblanite si suplimentar are cate un hanorac de fleece pe sub geaca.
Pe Ioana o trimit la gradinita in combinezon de ski...:)...mult mai simplu.

Copilul meu are o durere zdravana in basca vis-a-vis de scoala. 'Geaba imi racesc eu gura sa taca, sa fie cuminte, sa fie atenta la ore. N-are frate nici o treaba.
Azi a avut religie si evident pentru ca doamna a pus ochii pe ea au avut niste mici contre. Dar Maria nu are nici o apasare!
Acu' tre' sa ajung sa vorbesc si cu doamna de religie, ca ma plictiseam!
O seara frumoasa sa avem. Ma duc sa vad ce demoleaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi dar nu ati fost si la Euclid??? ..si daca da,asa cum tin eu minte..de ce nu i-ai dat peste nas? daca nu a meritat la Eurojunior..cum isi explica rezultatul f bun la Euclid??..eu i-as fi spus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

felicitari tuturor copilasilor isteti de aici.
Si bafta la scoala si la concursuri si de acum inainte.
Si noi am venit acasa cu report cardul plin de A.
Va pup.
Eu sunt putin obosita si un pic trista...dar asta e alta poveste.
Merg la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
a inceput sa ningaa... ha ha . astia de la inmh o tin langa ca ploua in week end. daca da... patinoar scrie pe noi, nu stiu cum mai iesim din acasa.
intre timp va dorim o zi frumoasa. si scurta si usoara si cum va doriti
haideti la o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza....noi avem - 22 de grade si soare...azi am simtit ca-mi ingheatza si rimelul pe gene
Liliana iti trimit un pupic si o imbratisare de la ieshi ca sa-ti treaca supararilesi felicitari pentru Adelutza
Roxi deci iesiti de acum cu patinele din casa
Cristalina succes la scoala
hai sa avem o zi faina,eu beau un ceai de fructe

Mergi la inceput