Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Poate Maraki zice de niste conserve, care-s si pe aici. Aluatul e intr-o conserva de metal, in loc sa fie intr-un ambalaj. Ai inauntru si bare de ciocolata ca sa le pui in mijloc. Apoi le pui in tava si apoi la cuptor.

Ma enerveaza la culme guturaiul asta al meu...cum misc capul, imi curge nasul.

Si Alex se mai plange de dureri de picioare cateodata. Altfel, ne-a zis si ed lui ca e cel mai inalt din scoala. Dar nu l-am masurat, asa ca nu stiu cat are. La kg cred ca e la 23,5 sau 24 si la pisior a ramas pentru moment la 34.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Magda super poze
Maraki nu stiu ce sa zic eu cred ca e vremea ca Angelo ca aiba camera lui iti zice cineva care a stat cu bebu in camera pana la trei ani acu' nu as mai face prostia pe copil il iubesti ziua, ii oferi tot ce vrea noapte ai nevoie de liniste , intimitate, odihna...e prostie ca nici noaptea sa nu ai liniste . Eu il mai cert pe Alain ca s-a invatat as vina la noi de cand a fost bolnav si asta noapte m-a trezit la ora 4 l-am lasat un sfert de ora si la el drumu desi scancea ca nu mi-a trecut de trei saptamani torticolisul asta mai lipsea sa dorm ingramadita. Pai daca ai slabit normal ca se tine G de tine asta e f bine cel mai bine intelege ca trebuie sa se poarte frumos si sa ofere tot la o femeie daca vrea sa il iubeasca si sa fie in pat cu el cam asta ar fi lectia
Bumbi tare drag imi e de voi sa va aud asa al meu sot pe langa ca e shopingholic mai vede si murind oameni zi de zi in cele mai neprevazute cazuri asa ca greu il lamuresc cu traitul pt batraneti Ma enervez si eu cand sare calul tare dar ce sa fac ca pana la urma apreciez ca lucreaza 60 ore pe sapt sa ne ofere tot si plateste in jur de 3000 euro pe luna doar taxe, chirie, rate la scoli si masina asa ca se defuleaza si el cand ii ramane ceva anul asta am zic ca facem economii sa o vedem si pe asta . Deci baietii tai sunt echipa inchisa, nu e bine dar lasa ca socializeaza ei la scoala daca nu sunt in aceasi clasa.
Giova o sa ma mai uit pe net dar pana la urma poate facem un circuit sudul Fr si Toscana cate 5 zile cu ap inchiriat eventual si mers cu masina sa se plimbe sotul cu masina ca asta tot vroia. O sa ma uit si pe forumuri romanesti ce zic de Croatia pe unde ar fi nisip.
Va las ca fug sa fac pranzul, suntem numai noi doua acasa ca baietii sunt plecati la plimbare

Mergi la inceput

Ana al tau cred ca detine recordul la nr de la picior cum stai cu raceala ? La noi a inceput sa fulguiasca Sa stii ca pana la urma tot am gasit vreo trei chestii dragute la Patrice Breal desi e pe sfarsite cu soldurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ana multa sanatate ai grija cu copiii imi aduc aminte ca alex e campion...la picior!

silvi asa sunt ai mei cand sunt impreuna...nu au treba cu nimeni...insa cand sunt separati la gradi se joaca, au prieteni...sunt f ok...ma uitam la ei aseara ca au inceput si susotesc impreuna...cand nu suntem noi atenti, stabilesc reguli comune ( de ex. hai edi sa mancam si ne continuam dupa aceea...)

e foarte frumos cu doi copii...cu mai multi, cred ca e si mai frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Silvia hai mai nu te mai plange de JP. Lucreaza mult, castiga la fel de mult...are si omul voie sa strice pt el cateva sute de euroi.
Bumbi tu inca esti tot cu gandul la bb3...lucrati pt asta? nu s-a prins nimic?
Alina nu stiu ce mai face...chiar mi-a cerut prietenia pe FB...musai sa ii scriu sa vad cum o mai duc.
E fain cand s einteleg asa fratii, mai ales ai tai care au si diferenta mica de varsta....si ai mei mai comploteaza impreuna...de obicei Marco ii zice lui Edi...mergem sa facem aia, sau alte chestii si Edi e intr-u totul de acord.
Ana am inteles....ma gandeam eu ca nu au cum sa fie coapte si puse la conserva...
Al tau baiat traieste pe picior mare si cu kg sta bine. Marco are doar 30 la picior.

merg sa-mi iau si eu baietii de la gradi...azi e sarbatoare, nu fac si nu am facut mai nimic in casa. ma gandesc doar la iesirea de vineri la munte si zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Rares este nascut cu malformatie cardiaca; despre asta am scris in blogul de la semnatura.

Despre iconuri... eu mi-o imaginez pe Iarina si pe Rares

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

magda !!! emotionant rau de tot blogul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici si la multi ani sarbatoritilor!

si mie mi s-a parut fff mult 1800 ron...la mc donald e mai ok la bani,iar apoi acasa facem noi un party frumos

sambata ne ducem la cununie la verisorul meu,sper sa ne simtim bine ca suntem toate neamurile

Maraki si noi dormim cu Stefan ,adica mai mult eu ca Gabi cateodata se duc in sugragerie.Stefan e un copil bun si cuminte si afce cam tot ce ii spui dar problema cu culcatul in alta cameranu stiu cum s-o rezolv..am incercat dar se intristeaza si suspina de zici ca se termina lumea.N-am abandonat gandul sa ne mutam la 4 camere,dar daca nu o sa gasim ce ne puem permite am sa reorganizez dormitorul,il pun pe papan sa-si aleaga ce -i place si paote asa reusim cu mutatul.

Bumbii si papan socializeaza mai greu daca nu cunoaste,dar dupa aia face prietenie.Lasa ca e bine ca va ganditi sa va platiti ratele si datoriile ca sa fiti mai linistiti. Bafta la cautat garsonieradar cred ca un apartamnet cu 2 camere ar fi mai avantajoschiar daca e intr-o zona mai putin centrala.

G I O super ca mergeti la munte. o sa va distrati super mai ales in gasca. Si Bianca se plangea de durere de burta cand era asa mica.. adepistat-o cu un pic de gastrita ,a facut tratamnet si gata....aaa si o mai durea ff tare piciorul,i-am facut o gramada de radiografii si se pare ca avea dreptate dr de familie cand zice ,,creste fata,creste,,.

Magda sanatate la pitic si vino mai des pe aici sa povestim

Silvii..este superba Toscana.Acolo stau fetele si de cate ori ma duc raman masca.Merita sa faci o vacantamusai sa vezi oraselul SiENNA.

Ana ce inalt e Alx,normal sa poarte atata la picior.O sa se faca un baiat inalt..

Toanca pe unde esti? si LILI??hai sa ne povsteti de petrecere

pup si vorbim dupa ce papam...sarmale

Mergi la inceput

Gio deci azi e sarbatoare La multi ani nu ma plang tare dar sincer si recunoaste si el ca nu e un secret exagereaza cu shoppingul, mereu e in cautare de ceva pe undeva as putea scrie romane pe tema asta si cumpara lucruri scumpe si se plicti de ele imediat de asta zic ca sunt bani aruncati ... in fine . De muncit munceste nimic de zis si ne ia si noua mai multe dacat vrem e garla de calitati dar as vrea si eu ca Bumbi sa ne gandim ca e criza, ca avem o masina de platit, suntem noi cu viziuni financiare dif desi suntem in aceasi zodie eu cred ca sunt singura zgarcita din zodia fecioarei
Am uitat sa va zic ca are Alain doar carti nemaipomenite una cu intrebari de ce si una cu cum se face( copii, carti, obiceiuri din lume) cu o multime de colaje interioare si usite care se deschid sunt superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

papann vroia sa.si puna un dvd si nu-i orea ieseane pomeni cu el ca scrisese pe o foaie de harti ce-i arata scris la dvd.,,NO DISK,,...ii e drag ca stie literele de nu mai poate

sa vedeti cu ce ma ocup eu..colega mea iese anul asta la pensiesi joi,pe 2 este ziua ei.M-am gandit ca trebuie sa-i fac o surpriza si am complotat cu copiii si parintii un party surpriza...i-am dat comada de tort in forma de carte pe care am scris numele ei,am facut comanda de un buchet ff frumos care sa vina cu curierul,i-am ,,furat,,de pe facebook o poza cu nepotul ei pe care.l adora si i.am facut un cristal in forma de inima in care e poza copilului.Le-am cumpara copiilor coifuri,din alea de suflat plus 2 tuburi de confeti....o rog pe directoarea s-o cheme in birou cu pretextul sai comunice diverse ca noi sa ne pregatim cu toate si sa inceapa petrecerea.Sper sa iasa bine si sa-i placa.

vedem ce iese

Mergi la inceput