Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

monica eu in perioada asta ii spal pe ai mei total doar miercurea si duminica...altfel, in fiecare seara la "ciucurel" si la fundulet.

cosmi ce ai mai facut cu apartamentul? ai gasit ceva? vrei 4 camere? nou/vechi? vrei sa te pun in legetaura cu o agentie imobiliara? noi am gasit pe cineva sa cumpere terenul de la craiova ( pe care visam noi sa ne construim casa - ce vise /planuri...si cum e viata asta...pe unde te duce......mi se pare asa de indepartate vremurile... )...si cu banii de pe teren vrem sa luam o garsoniera spatioasa...zona: bulevardul uniri sau splaiul unirii...undeva la 60 000 euro...sa vedem.

silvi noi asa suntem amandoi...mai chibzuiti si nu prea aruncam cu banii...adica noi ne cumparam haine numai cand sunt reduceri...si atunci cumparam la greu...adica chiar daca castigam ok, noi ne gandim imediat la rate si cum sa scapam de credite, pe cand alti prieteni de-ai nostri cheltuie in stanga si in dreapta, isi cumpara masini de masini, in fiecare wknd la munte...cu alte cuvinte, traiesc la maximum prezentul, fara s-si rezerva un viitor...noi ne gandim ce bine ne va fi fara credite si cum le vom putea asigura copiilor un viitor sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Magda pe Iarina nu am uitat-o, este singura cu numele asta intre spiridusi Scuza-ma ca nu stiam sigur cine esti, numele tau imi spunea multe dar uneori sant cam cu capul in nori Ce are Rares? De ce trebuie control cardio? Te asteptam cu vesti bune
Silvi pai tocmai asta este, Giorgos ar vrea sex in fiecare zi si eu nu sant dispusa mereu. De aici apar problemele, nu prea avem intimitate pt ca Aggelos doarme cu noi din iarna trecuta de cand am avut aparitia aia Ne ramane timp cand lucreaza Robert dupa masa si vine seara tarziu dar acum probl. este ca vine Andreea si intimitate ioc.
Ana, acolo unde sta Andreea, se fac angajari din martie pt ca este oras turistic, plin de hoteluri si restaurante. Iarna este oras inchis, Robert urmeaza sa isi caute sv cand se duce la inceputul lunii martie acolo. Andreea a fost babysitter dar familia respectiva s-a mutat la Milano. Ea a venit la noi in decembrie, am trimis-o acasa acum 2 sapt sa rezolve cu apt pt ca il inchiriase si platise doar o luna. Robert a vrut sa o tina aici dar am spus ca trebuie sa plece sa puna lucrurile la punct cu apt. sa nu il piarda. De doua sapt a tot cautat sv dar nu gasit iar acum o cheama Robert aici pt ca nu are cu ce sa se intretina singura acolo. Deci Robert trimite bani pt apt. si tot gol va fi pt ca ea vine aici. Nu mi se pare normal. Plus ca nu imi convine sa iasa iar prin cluburi, se cheltuiesc bani. Sa vedem cat de seriosi sant si daca vor face economie ca sa se poata descurca in Italia o luna.
Bumbi iubirea aia care o gasesti o data in viata daca ai noroc, eu am pierdut-o in 1996 Este tipul de care va pove ca am dat de el pe net dupa 15 ani. Anul trecut in toamna i s-a nascut al treilea baiat. Am taiat orice legatura, nu vad rostul unor discutii de genul " cum o duci, esti bine, ce-ti fac copiii " Mi s-a taiat efectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana insanatosire grabnica Sper sa ma tina sa nu racesc si eu in perioada asta. Nu am voie sa lucrez in conditiile date.

Mergi la inceput

monica tu vorbesti de iubiri nefinalizate, de relatii in care nu ai avut cum sa spui ADIO...iubirile in care ai plecat fara sa spui de ce...insa trebuie sa ai in vedere ca trebuie sa existe un motiv p[entru care nu a fost dat sa ramai in relatia respectiva, trebuie sa existe un motiv pentru care viata te-a dus in germania, langa G...si trebuie sa te bucuri pentru ceea ce ai/pentru ceea ce esti/pentru ceea ce ai facut tu. foarte bine faci ca ai inchis trecutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

mama dar ati scris ceva.....am citit de pe telefon aseara, dar am cam uitat...urmeaza sa reiau imediat.

celor ce poarta numele de Vasile, Grigore si Ioan! sa ne triaiti cu numele si sa fiti sanatosi!

Noi pe acasa....azi am dus copiii la gradi si m-am dus la dr. de fam. sa intreb ce facem pt durerile lui Marco de stomac...aproape dupa fiecare masa se plange de asa ceva...mi-a zis sa-i fac o analiza de sange pt un test helicobacter pylori...daca am inteles bine ce scrie pe hartiuta. sa vedem cum il conving sa-i ia sange...imi amintesc de circul facut in primavara si mor.
se plange iar de dureri de sold acum...mi-a zis ca sunt dureri de crestere, sa stau linistita...se maresc cartilagiile si din cauza asta...degeaba ii dau calciu ca durerile tot exista.
Marco se inalta rar dar destul de mult de fiecare data si poate si asta e cauza.

Vineri plecam la Arieseni...sunt asa de fericita...mergem cu inca 2 familii, baietii sunt colegi si prieteni buni cu Marco....asa ca sper sa fie super. tot vroiam sa mergem cateva zile la munte, in schimbul taberei de schi, asa ca acum avem si companie.

ma pun sa citesc si revin.

Mergi la inceput

Ioana pai atunci sa ne traiesti santaoasa, mami. asteptam paharul de sampanie!!!

si sebi al meu se cam plange de burtica...cat are marco in inaltime?

super ca organizati o iesire!

Mergi la inceput

maraki super ca ai reusit sa te menti. eu zic ca tot secretul e ca nu mai mananci dupa amiaza, chiar daca mai faci abuz cateodata de unele chestii.
cum vin alea corissanturi la conserva? le mai coci pe urma?
Nu ma uit dupa ei...cateodata pleaca cu masina din garaj, asa ca nu stau pe balcon sa inghet....
de multe iro, vara, ii vad cand vin cu masina si atunci imi fac cu mana......dar e rar.
Eu ii imbaiez de 2 ori/sapt acum iarna, sambata si miercurea de obicei. Dar de fiecare data ii spal si pe cap...au parul scurt si urgent se usuca.
Edi mai face si de 3 ori baita, e mort dupa apa si cum vede pe cineva in cada...hop si el.
stai ca nu inteleg...sa vina fata in germania si sa plateasca si chiria in Italia? ea nu si-a gasit de lucru acolo?
te cred ca iti va lipsi Robert cand va pleca....dar are o varsta...trebuie sa se desprinda de mama.
Are dpretate Silvia si Cosmina...banii ca banii, dar ai putea sa incerci sa-l aduci pe calea cea buna pe Giorgios. ceva trebuie sa mai simti pt el, doar nu te-ai casatorit doar sa te scoata din tara?
cred ca si el are nevoie de o pers. dragostoasa si iubitoare langa el....sa vezi cum se va inmuia daca incerci si tu sa te apropii de el. Mai ales ca nu vrrei si nu poti sa-l parasesti.

Cosmi da putina ambitie, dar uite ca-i lipseste. sa vedem daca intra unde vrea...caci mediile ii sunt bune....nici nu stiu unde da.
ce mult te costa petrecerea...eu am platit 9 mil. pt 15 copii la locul de joaca si cam de 1,5 mil. am luat cate ceva pt parinti...whisky, butelii de vin, suc, fursecuri, alune....
la banii aiai clar faci acasa!
Ana sanatate maxima!
Silvia da sunt multe plaje cu pietris...dar sunt unele statiuni cu un nisip superb...sau golfulete...nu stiu cum se numesc....trebuie cautat pe net.
asa au fost si baietii mei....tare cuminti si zambareti si se jucau singurei...nu trebuia sa stau langa ei. Dupa ce a mai crescut Edi a fost mai lipicios, dar per ansamblu, mi-a dat DD 2 baieti cuminti de mici.
ok, incerc azi sa pun icounul in dreptul numelui.
Bumbi nasol ca nu socializeaza baieti tai cu ceilalti. Marco chiar s-a adaptat bine la cele cateva petreceri si prin alte locuri straine unde nu cunostea multi copii.la inceput avea retineri si vroia sa stau langa el...dar l-am impulsionat si isi face imediat prieteni.
ok, le pun la amandoi acelasi icon.
Magda bine ai revenit! sper sa treci mai des pe la noi. ce domnisoara mare si frumoasa ai! si rares ce dulce este. ce probleme are la inimioara?
tu ce iconuri ai vrea sa le trec in dreptul numelui?

Mergi la inceput

Bumbi Marco nu e asa inalt...are 115 cm parca. si e slabanog: 18,5 kg...nu stiu cum sa fac sa se ingrase putin....
Cu sampania e Silvia responsabila, dar daca tot vrei, dau si eu .
Nu stiu ce sa zic cu durerile lui marco...cat a stat la mama nu s-a plans defel....cum am ajuns noi acolo iar s-a plans....acum iar o face....ii fac si analiza asta sa vedem.

Mergi la inceput

MA GANDEAM AZI CE-OR MAI FACE IARINA SI IANIS DE ALI...SI MITICA AL EI...MI-AM ADUS AMINTE DE CEVA DSICUTII....DE DEMULT APUSE...CE MAI RADEAM ATUNCI....

Mergi la inceput

magda am vazut pozele voastre...ai doi copii minunati....sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!

Mergi la inceput