Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

vai Silvi ce slaba esti Eu care ma mandream cu nr 29 Dupa sarcina cu Angelo cred ca m-am latzit in bazin, am ramas si fara fund( am mai scris despre asta ) Roxana mea era asa cuminte cum spui de bebele care v-a venit in vizita Ma duceam sa verific daca s-a trezit pt ca niciodata nu plangea si trebuia schimbata si sa-i dau sa manance.Cu ea nu am avut probleme, manca mult si orice-i dadeam. Nu se pune cu muzica pt ca nu stai cu ochii in fereastra
Fetelor voi mai faceti dus copiilor seara de seara? Mama spune sa-i fac la 2-3 zile acum cand tuseste si este mai sensibil.I-am facut baie vineri dar trebuie si in seara asta pt ca nu l-am spalat pe cap. Doar pe corp si jucat o juma de ora in cada.
Cosmi cum a petrecut Bianca aseara?
Cred ca nu am scris, lui Angelo i se misca dintele nr. 3 de jos. Are doi crescuti jos, unul lipsa sus si urmeaza al 3-lea de jos sa-i cada.

Mergi la inceput

Pe cumparaturile de la kaufland de ieri si pt costumul si tricoul lui Angelo, imi da banii maine giorgos dupa ce scoate din banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Aproape 6 ani...

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

Stefan a ramas acasa pentru ca inca e un pic racit.Probabil ca a racit la mama la curte ca au dat o gramada de zapada din curte.

Ieri am fost la locul ala de joaca super dar cand am auzit ce preturi au...nu se pate...ma costa asa cum vroiam eu,cate ceva si pt mamici in jur de 18 mil, asa ca am zis pa pentru ca eu mai am si alta petrecere acasacu familia acre nu e deloc mica.

Maraki slaba pe naiba ca am niste colacei de toata frumuseteasi o pofta de mancare de zici ca e ultima masa.Bianca s-a distrat super..se tine numai de petreceri ca mai avem 2 in weekend.

Dupa sot si copii nu ma uit ca am vedere de la apartamnet pe spatedar mi-e un drag de al meu sot daca e plecat mai mult de 2 zile de nu-ti spun...fara copii iti spun ca n-as putea as stau cu toate ca atunci cand Bianca avea 6 ani am stat mai multe luni in italia fara ea...dar de eram tinerica.

Baie nu-i fac in fiecare seara iarna si asta pentru ca sta prea mult la joaca in cada..abia il scot.

Mai eu cand va aud ca le-au cazut spiridusilor dintii imi pun semne de intrebare,pentru ca la noi nici urma,

Silvii ce bebe cuminte...la o surioara nu te-ai gandit pentru Alain?...si eu sunt mai zgarcita decat Gabi,cu toate ca acum cativa ni era invers

Magda sa-ti traiasca fata si tot ce va doriti sa vi se implineasca.Ce faceti voi??

revin ...daca am cu cine sa vorbesc

Mergi la inceput

Buna dimineata de la -2 grade,

Magda ce mai faceti voi? A trebuit sa intru pe prima pagina sa te caut sa vad daca esti de la noi
Cosmi super tare veste mi-ai dat cu pofta de mancare Ma bucur tare pt tine ca ai trecut de perioada cand nu te puteai atinge de mancare Lasa ca simte papan ca-i serbati ziua de nastere in familie Este foarte scump 18 mil pt 2 ore sa zicem
Eu m-am certat cu Robert aseara. Vrea sa vina Andreea vineri sa stea o luna pana termina el cu sv ca sa plece impreuna in Italia. Daca vine si incep iar cu iesirile prin cluburi, nu o sa stranga baietasul asta bani si iar aceeasi poveste cu amanari.El acum l-a salariu trebuie sa-i trimita bani sa plateasca chiria in Italia si nu mi se pare normal sa o intretina el. Degeaba-i spun ca nu sant de acord, de venit va veni Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Neata la cafea ca sunt libera azi si al noi e frig tare am fugit si am dus copilul la scoala si la caldurica cu mine .
Maraki eu te inteleg ca te enerveaza faza cu Robert ca mama cred si eu ca ai vrea sa il vezi cu cineva care sa il faca sa progreseze sa il ajute ...tineretea asta. Cu mine slaba nu as zice sunt ok dar nu slaba, 27 e numai la blugii strech in rest 28 sau 38 in marimea care sunt eu obsinuita. Bravo cu Giorgos mai spune-i si tu de bani cu frumosul ca asa trebuei sa faca o familie, sa impartiti tot cere-i si tu sa te faca sa te simti iubita eu sar cu al meu ca nu ma iubeste si daca nu ma ajuta la strans vasele pt musafiri ii zic ca nu am deranjeaza actul in sine si faza ca nu se gandeste sa ma ajute. Adesea imi zice si are dreptate ca ei gandesc altfel eu daca nu ii cer sa ma ajute cu o chestie nu o face never ca nu se gandeste asa ca mai bine esti explicit cateodata.
Cosmina 18 mil vai frate ca n-as da atatia bani never nu pe o party poate pe cadouri pt copil f bine ca faci acasa super idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

18 mil astia sunt 450 de euro?
Adica te-ar costa mai scump decat pe noi.....Macar eu stiu ca alta petrecere si cadou nu mai pupa si ca nu am unde sa-i bag copii. Si in plus, astia pot sa stea si sa se dea prin toate minunile pan ase inchide parcul.
Eu am racit naspa ( am doare capul si-mi curge rau nasul) si nu am de ales, trebuie sa ma duc cu Alex astazi la pian ca e ultimul curs.

Magda- Bine ai revenit. Chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu voi.

Maraki- Eu nu ma uit pe geam...Poate doar daca sunt in intarziere sau cand pregatesc o surpriza.
De ce tr sa-i plateasca Robet chiria in Italia? Acum are bani de aici, dar cand vor ajunge acolo cu ce mai platesc sau are el deja serv gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata!!!!

LA MULTI ANI COSMIN!!! SA FII SANATOS, SA ITI FACA MAMI SI CU TATI CAT MAI MULTE BUCURII SI SA AI NOROC IN VIATA!!!!

ce drag imi e cand vad ca se scrie si ca am de cititi cate doua-trei -patru pagini...

eu am fost prinsa la munca, cu sedinte...acum ca se schimba predesintele bancii...alte reguli, alte politici...

cu copii seara nu am mai fost pe niciunde ( activitati )...decat afara la zapada, pe straduta noastra, unde au facut cu baietii din bloc oamni de zapada () tunele, au escalad " muntii"...cand intram in casa...ii dezbracam de la intrare in pielea goala...uzi si la chiloti.

sanatate multa bolnaviorilor!!!! sa treaca rapid peste perioada asta!!! si multa rabdare si putere mamicilor!!!

marakina ai mare dreptate...dragostea o data in viata o intalnesti si atunci trebuie s-o iei cu amandoua bratele...sa nu-i dai drumul....am eu impresia ca a ta a cam scapat...corect?

noi ieri am fost la ziua unui coleg de-al lui edi si nu prea mi-a placut de ei ..s-au jucat numai ei doi...fac o colitie de neclintit in fata altor copii...nici nu-i intereseaza ceilalti...nu au nevoie de alti copii...numai cand sunt separati socializeaza cu altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ioana, eu as vrea pentru pitici mei ! multumesc !

nici noi nu am facut pana acum zilele de nastere pe la locuri de joaca...tocmai din considerentul ca sunt prea multi bani pentru ceea ce ofera...zilele de nastere noi le-am facut pana acum in felul urmator: la gradi, cu colegii, cu tort, coifuri si toate cele, la craiova cu toti ai nostri si acasa cu surprize si o seara mai speciala ( daca nu a coincis ziua nasterii cu ziua in care eram la craiova ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Noi suntem bine. Am intrat mai mult pe la subiectele cu cel mic si pe aici mai rar am aruncat un ochi din umbra. Pentru ca maine este ziua Iarinei si pentru ca ne-ati pastrat in listuta am zis sa pun si eu macar pozele de la petrecerea de sambata.
Inca mai sunt acasa cu cel mic; pana la 3 ani, urmatorul control cardiologic il avem in aprilie.
La toamna va trebui sa incepem clasa pregatitoare la scoala, desi visul meu era sa nu o dau pe Iarina la scoala pana nu are 7 ani impliniti.
Cu racelile le alternam... dar sunt bucuroasa ca nu am fost raciti de sarbatori.
La multi ani spiridusilor !

_
Rares

Mergi la inceput