Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)
Raspunsuri - Pagina 8
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Mama.....da' ati scris nu gluma; nu stiu daca am prins totul ca am avut foarte mult de munca si nu am avut timp sa intru mai deloc.
Apropo de dureri de burta: nici eu nu l-am dus pe Matei azi la gradi pentru ca azi dimineata dupa ce s-a trezit mi-a spus ca il doare burta rau si a si vomat un pic; la noi e vechea problema cu colicistul dublu rasucit.
Voi ati vazut cat e de frig afara?
Nici nu mai stiu cu ce sa ma imbrac...
Maraki, sex in fiecare zi???? Io sigur nu as rezista
Noi nu am dormit cu Matei decat in serile in care nu s-a simti bine; in rest, fiecare in camera lui; trebuie sa ai si un pic de intimitate; are dreptate Silvi.
Si eu tot de 2 ori pe saptamana ii fac baie lui Matei iarna.
maraki spune:
Silvi voi puteti sta linistiti in privinta salariului lui Jean. El intotdeauna va castiga foarte bine + ca mai face o gramada de garzi. palaria pt profesia
Cosmi ai pregatit super mega surpriza Foarte frumos te-ai gandit
Angelo cred ca este cel mai tantarel din " secta " Are 123 si 20 kg daca le mai are si pe alea. Foarte firav este, a ramas mama uimita cand l-a vazut dezbracat. Important este sa fie sanatos si vorba mea: bine ca nu seamana cu taica.su la volum. Verisoara-sa de la 4 ani a inceput sa se ingrase, este foarte mare ca volum pt varsta ei. Seamana cu tatal ei.
Toanca asa ar vrea Giorgos dar nu are sanse I-am spus de cateva ori ca este obsedat sexual ca nu mi se pare normal sa se gandeasca numai la asta dupa atatia ani
Giova ce sarbatoare a fost azi? De unde ai scos.o?
Bumbi ai dreptate cu Iarina de mami Ali. Eu pe a o aveam in minte dimineata Sa ma scuze Magda pt confuzie
maraki spune:
Angelo dormea fara probleme la el in camera. V-am spus de ce l-am luat sa doarma cu mine. Stiu ca trebuie sa il pun la el in camera cat de curand.
magdaz_ina spune:
Citesc cate putin din urma si am gasit discutia despre vacante. Mie nu prea imi place sa o las pe Iarina sa plece de acasa, a dormit doar de 2-3 ori la mamaia care este in acelasi oras cu noi si in 10-15 dupaamieze a fost la ea sa se joace. Insa pe masura ce creste cred ca are nevoie de acest timp cu alte persoane si probabil ca va trebui sa existe si acest timp, intr-o forma sau alta.
Pana atunci, prefer sa vina mamaia la noi cateva ore atunci cand doreste sa petreaca timp cu nepotii.
Pentru vacantele/excursiile in care din diferite motive nu poate merge Rares (ca era sarcina cu risc, ca a fost prea mic sau din motive legate de boala lui) noi practicam cu succes reteta: tati o insoteste pe Iarina iar mami ramane cu Rares acasa.
_
Rares
magdaz_ina spune:
Despre petrecere: a fost prima data cand nu am facut acasa. Pana acum veneau prietenii nostri, unii cu copii, altii fara. Anul trecut Iarina a ramas fara petrecere, ziua ei a fost intre doua internari ale lui Rares pentru investigatii cardiologice. Asa ca a avut doar un tort cu lumanare, doar noi 4, familia restransa. Partea frumoasa este ca atunci cand am mentionat zilele trecute faptul ca nu a avut petrecere anul trecut mi-a spus ca ea nu isi aminteste, credea ca a existat o petrecere.
Acum am vrut sa compensam, mai ales ca eu am lipsit si de la petrecerea de 4 ani (eram cu Rares in spital dupa operatii).
Am facut petrecerea sambata, la o cofetarie. A invitat copilasii de la gradinita (fetitele), copii din vecini, copii ai prietenilor (fetite si baietei). Au avut ca meniu pizza si tort. Au mai fost saratele, minipateuri, fundite, alune, suc si sampanie pentru copii. Au fost invitati doar copiii in principiu si doar unii dintre parinti. In total au fost 14 copii (invitati erau 16 insa 2 nu au venit din motive de raceala cu febra) si 8 adulti. Petrecerea a durat 4 ore si animatoarele (2 printese) au stat 2 ore. Le-au adus baloane cu heliu, le-au facut baloane in forme, i-au pictat pe fata, le-au propus diferite jocuri.
Printre ei au fost si 2 copilasi de 2 ani si 2 copilasi clasa a 2-a. Restul copiilor de varsta Iarinei.
Dupa reactia copiilor maricei am dedus ca am prins cam ultimul tren cu genul acesta de petrecere, o fetita marisoara era cam plictisita. Cred si eu ca devine plictisitor daca in ultimii 4 ani vezi 7-8 petreceri de acest gen pe an.
Surpriza a fost ca Iarina nu prea pricepe de ce a fost petrecerea sambata daca ziua ei este astazi. Azi va merge cu bomboane si suc la gradinita iar dupa amiaza cu bomboane la karate.
Iarina !
_
Rares
magdaz_ina spune:
Despre slabit: vreau si eu ! Anul trecut am reusit -8kg, anul acesta am in plan -5/6. (+1/2 am mai recuperat de sarbatori)
Cu dintisorii: Iarinei i-au cazut 4 dinti de jos.
_
Rares
magdaz_ina spune:
Si Iarina se plange ca o mai doare pe ici-colo... o fi de la crestere desi e deja inalta ca de 8 ani si iarna asta s-a mai ingrasat de la lipsa de miscare.
Pe noi petrecerea ne-a costat 11 milioane (6 la cofetarie, 5 animatoarele si baloanele cu heliu). Adultii au avut si ei acelasi meniu ca si copii, plus cafea si ceva de baut.
_
Rares
magdaz_ina spune:
Pentru dureri de burtica medicul i-a prescris Iarinei no-spa, la nevoie. Insa nu vomita, doar zice uneori ca o doare burta.
Ea are cam 126-128 cm si 23-24 kg. La picior 31-32.
_
Rares