Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 7
elena_adina spune:
Salut!
Nu prea am mai avut timp sa scriu,calculatorul a stat mai mult inchis din cauza lui Razvan care nu se mai dezlipeste de el.
Eu in continuare trista...nu am avut succes cu interviu,defapt am avut..i-au placut mult de mine ,dar nu mi-au placut mie de ei pentru ca nu isi dorea dor secretara...inainte sa merg la interviu ,a intrebat-o pe tipa care a gasit jobul daca sunt frumoasa si "buna" si tare ma gandesc ca nu la suflet se referea...iar eu cand am mers acolo si m-a vazut s-a aratat foarte incantat,dar cand a aflat ca am copil a cam dat inapoi...in fine,voi gasi eu si postul potrivit pentru mine.
La noi a fost groaznic de frig si acum ma invelesc cu doua plapume sitot parca mi se pare ca mi-e frig,Razvan s-a saturat de stat in casa,e plin de nervi,eu parca nu mai am rabdare cu el... e grele rau
Gata,m-am plans destul fug sa beau o cana de vin fiert ca tocmai m-a chemat socrelina
anna-mama spune:
Fetelor, eu sunt prin zona, dar fara chef de scris...si nici de citit nu am citit doar pe diagonala... Sper ca nu va suparati pe mine, dar inca nu mi-am revenit dupa boala, eu inca sunt racita si in plus sunt f stresata cu Eva, ma panichez din orice nimic...nu stiu cand o sa ma linistesc Sa va zic cum a fost, joia trecuta am fost la control cu ei (eu credeam ca sunt mai bine) si acolo mi s-a zis ca Eva are pneumonie, iar Vladut bronsita acuta..pai sa nu pleci cu capul Pe Vladut l-a tratat sotul acasa cu aerosoli si este f bine acum. Cu Eva stiti, m-am internat in spital unde toti doctorii spuneau cat de rau e, dar s-a refacut rapid. Acum stau cu ea acasa si ma stresez din orice. Azi s-a trezit ragusita si in seara asta am fost la un pediatru sa o vada, e bine, ar fi tot o raguseala de la boala care a fost... Dar sincer, avand in vedere ca eu credeam ca ea e mai bine si m-am internat cu ea, acum am senzatia ca nu mai diferentiez simptomele... In rest ea e bine, gangureste si zambeste toata ziua, e cumintica, o dulce.
Vladut si-a revenit cu pofta de mancare si cu energia peste masura.
Pup
DanaMi spune:
Hello gagici
Sori.... imi pare rau de tatal tau, mi se rupe sufletul cand aud din astea, probabil din cauza ca l-am pierdut pe al meu mult prea devreme (acum 12 ani) si acum cand scriu imi vine sa plang Am vazut su eu la televizor ca toata lumea se inghesuie la magazine ... noi nu am facut nici o aprovizionare , adica suntem in limite normale , cred ca se exagereaza putin.
Alina.... la fel si de soacra ta, sa dea DD sa stea cat mai mult cu voi
Ema .... Darius e frumos oricum si cu plete si fara la fel e si Bia , imi mananca sufletul de cand cu gerul asta si nu a mai iesit afara, sper sa-si revina vremea la normal ca eu o iau pe aratura
Geta ..... ma bucur ca esti mai bine, tare dulcica Ari . Raducu e bine, i-a trecut fetisoara si intre timp, adica ieri i-am lasat putin singuri in sufragerie ca sa spal vasele si s-a rasturnat cu premergatorul , si-a facut o buza, cea de sus, de zici ca si-a bagat botox
Cris .... bine macar ca poti sa stai acasa cat e vremea asta, offf tare greu cu bunicii, dar mare dreptate are Ema , iti dau exemplul meu , mama soacra a fost profesor de atletism 25ani a lucrat numai cu copii dar cand vine vb de Bia...., iar mama e invatatoare de 30 ani (inca preda) si nu e data sa merg la ea si sa nu ne luam putin la caraiala din cauza copiilor, nu mai spun de Ana care sta cu ea De Daniella mai stii ceva? Eu am mai sunat-o o data dar nu a raspuns si nu am mai indraznit.
Lali .... multumesc pt compliment e adevarat ca eu intru din an in paste dar cum am mai spus eu am calculator doar seara si de multe ori cand vine Cosmin acasa si il aduce eu sunt asa obosita ca nu=mi mai arde nici sa-l deschid. Nu fi suparata ca nu ati facut botezul acum, era prea nasoala vremea sa va riscati . Foarte frumos ca ai scris cate ceva pt fiecare Eu pot sa-ti spun ca m-am imprietenit acum 1 ,5 anicu Elena (Nicuratze) e o super fata
Ana .... ma bucur tare mult ca sunteti bine si mai ales ca sunteti acasa, stiu din proprie experienta cat de rau e sa mergi cu bebe mic la spital eu am tras-o cu amandoi la 8 luni cu Rducu am stat doar o saptamana tot cu pneumonie, dar cu Bia am stat 5 saptamani, cu burtica, de am crezut ca inebunesc. va doresc multa sanatate si sa dea DD sa nu mai raciti . in ce cartier sati?
Picky .... fata zau daca nu tu si Alina sunteti pt mine mame eroine , chiar nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate si servici pe langa, iar cand am vazut cat va chinuiti cu copilasii nici nu am mai indraznit sa scriu de febra lui Raducu sau de cucuiele lui Bubu
Adina..... imi pare rau ca nu ai reusit cu jobul dar decat asa mai bine lipsa, fii optimista ca data viitoare va fi mai bine
Simina, Mady ...... pe unde umblati, mai spuneti-ne ceva de voi
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
cateva pozici de iarna https://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPPn_tG0zLX62gE&feat=directlink
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la [cefa],perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue
Nu-mi vine sa cred ca am dormit pana la 8:20,mult,foarte mult..
Sper ca pe weekend sa scrieti si voi ca in cursul saptamanii e ca pustiu..
picky ar fi fain sa se de puna si la voi putia zapada,ca numai ploaie si mocirla e asa nasolll..
sori ieri a fost urat,innorat toata ziua,un piculet mai cald,dar a nins in reprize..cand tragea cate o ninmsoare de 20 min cu fulgi mari si pufosi,cand ploua marunt si sigur,ca apoi sa dea cu mazariche,si iar cu fulgi de zapada..deci o varza totala si acum e un polei de nu-ti vezi capul.
dar nu ne-am plimbat,am fost la sora-mea,care sta la vreo 300 m de noisi drumul dus intors a fost prilej de joaca si tranta in zappada
Asta e efectul de turma creat de presa..parca zici puii si porcii sunt 2 specii pe cale de disparitie si acum e ultima sansa sa mai manance asa ceva
adina lasa fata,ca data viitoare o fi cu noroc
Asa de nasol e la voi ?cu 2 plapumi?
ana sunt sigura ca o sa fie bine Eva si Vladut se simte mult mai bine,deci stai linistita ca e ok
danami Am tot incercat si eu sa sun,apoi la un mooment dat m-a sunat ea de pe un alt numar(l-am salvat dar nu raspunde nimeni pe el)si stiu ca avea niste probleme mai delicate si nu tocmai ok.dar de anul trecut de pe la inceput nu mi-a mai raspuns la telefon,si sper ca sa nu fie ce banuiesc eu si sa se fi izolat
Super faine pozicile,uite ca noi nu am mai facut om de zapaza ca la ce temperaturi au fost,inghetati in primele 2 min.
Mirunel terorista
BAZAR
elena_adina spune:
Neata!
Doamne ce puturoasa sunt,m-am trezit la 9 juma si eu si cel mic.
La noi tot frig este,ninge anemic...asa m-am saturat de vremea asta de nu mai pot,dar cica de la jumatatea lui feb se imprimavareaza sa speram.
Cris da noaptea se face frig tare in casa,dimineata la 5 trebuie sa fac focul ca altfel ma trezesc cu turturi la nas.Azi dimi am avut noroc ca a venit sotul din tura de noapte si l-a facut el,am putut eu dormi mai mult.
Dana frumoase pozici,frumosi copilasi..super ati facut si om de zapada,eu nu indraznesc sa scot piticania afara.
O zi buna sa aveti!
SoriLea spune:
Neata...
La noi e urat, ploua
Cris ce bn ca ai sora aproape si va puteti vizita des.
DanaMi ce mari au crescut ingerasii tai Frumoase pozele si ce bn ca aveti asa multi copilasi in preajma. Noi ducem lipsa, pt ca verisorii lui sunt mari. Nici macar vecini nu avem, ca tot era bn.
Am reusit in sfarsit sa vad pozele
Ema e superb ingrasul tau, chiar si fara zulufi. L-ai mai tuns pana acum asa scurt, o sa-i mai creasca ondulat?
Cris Miruna e o adevarata domnisoara. Ce mare s-a facut! Pana si pisica a crescut de cand n-am mai vazut-o
Anna am vazut si zambetul Evei, tare dulce
Picky la tn nu am reusit sa vad nimik. Le-ai scos?!?
Ies ca ma striga sefu' azi nu sunt decat pt el
Ne mai auzim
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
neataaaa
iaca scot si eu nasul din nameti. nu se poate....cat de fain e afara, imi astept pitic, ca e cu mama in "sat" la vecini si il scot la bulgareala
Dana....eu l-am tinut in casa 2 zile, atat.....si impropriu zis in casa ca ieseam la spatiile de joaca. acu il scot, daca nu e sub -15 il scot fara discutie.
Sori a fost tuns de 2 ori 0, are parul meu, moale si ondulat. i l-as fi lasat si acum sa creasca nitel mai mult si sa ii dau forma dar avea mult puf de cca 1 cm si ma diespera. merci de aprecieri
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
DanaMi spune:
Cris ..... sa speram ca e bine daniela si poate o sa aflam vesti bune despre ei
Sori ..... noi avem noroc ca suntem familie mare si cu multi copii , cand am nascut-o pe Bia à nascut si Ana si o matusa à noastra iar la Raducu à fœtus iarasi Ana si NASA noastra ,décision stam foarte bine la capitolul asta
Adina cand povestesti de frigul de la voi imi amintesc de copilarie, eu sunt din Vaslui si aveam ierni grêledar frumoase
Ema.... noi am stat mai mult in casa ca nu am riscat sa-l score pe Raducu dupa pneumonia urata pe care à avut-o
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
Sper ca ati inteles ceva ca ma dispera telefonul asta
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011