Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 8
cris_82 spune:
momentan sunt la capitolul curatenie si manacare,dar revin cum termin cu ele
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
Noi acum am venit de-afara Razvan e ud tot de la cat s-a tavalit prin zapada
Acum merg sa-i dau sa manance (cam tarziu pt masa de pranz ) si apoi nani de voie (bag si eu cu el )
Ne auzim mai pe seara
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
Am mai incarcat niste poze pe picasa,si acum astept sa vina sora-mea la noi.Luni am cu cine sa o las,o sa stea cu matusica si sigur o sa fie ok
adina fata,pai mai e o saptamana pana la jumatatea lunii,chiar crezi ca o sa se inmoaie timpul? ma cam indoiesc.Eu deja ma stresez cum ajung eu la bucale si cum imi aduc masina acasa,daca se va deschise autostrada luni sau marti si o sa faca cate ore dus-intors?
La 5 dimineata sa te trezesti sa faci focul?Lasati ca la ora aia numai bine ma intorc pe partea cealalta,deci sa inteleg ca sunteti cu teracote,nu?Alea dauy caldura sarecele si 3 ore dupa ce nu mai e foic in ele,dar apoi ciu-ciu pana dimineatat,ca vorba ta,faci turturi la nas
sori relativ des, ca sa pot zice asa,dar e bine ca acuma o sa ma ajute cu fata,adica o sa stea cu ea pana vin eu sau aproximativ.Ideea e ca pana vin eu si ta-su de la munca are cu cine sa stea Miru,si e de inceredere,iar ele ca fetele se inteleg super bine si sora-mea e cam genul meu.
O da,motanul meu a crescut si buleste jucaria Mirunei deja,ne tine de vreo sapatana in concerte nopatea cu iubita lui(un iepuras de-al Mirunei),pana ma apuca spumele si in puterea nopatii ii fac vant afara pe geamul de la hol,direct pe scari
cusra adevarul e ca pufuletul pe care il au ei in perioada asta, e chriminal cand se incurca.Uneori ma apuca toate cele cand ii descurc pletrele lu' nora-ta,dar rabd si eu,rabda si ea,ca deh...suntem fetite si vrem codite
danami si eu sper sa fie ok danuta si poate doar sa fi pierdut numarul meu de trelefon si doar atat sa fie.
hai fata ca ne descurcam noi si cu cititul de pe un telefon,ca doar suntem mari si vaccinate
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
Ne-am trezit si noi, dupa 3h de somnic
Crise super ca o poti lasa cu sora. socrii nu zic nimic? Sau zic si le trece?
Dana wow ce de pusti aveti in jur. Superr. Tu mai scrie ca noi intelegem
Ema eu nu l-am tuns pe Razvan niciodata O.
1 - pt ca mi-a fost frica, ca n-o sa-i mai creasca cret (dar acum se vede clar ca e cret)
2 - pt ca il are des si tare.
Voi ce mai gatiti fetelor, ca eu sunt in pana de idei
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Salutare,
Noi stam in casa, nu profitam de zapada, ca Stefi e cu febra de ieri si o stare foarte nasoala..acuza si dureri de burtica de cand am luat-o de la scoala..azi e mai bine, nu mai zice ce o doare burtica, dar nu am indraznit sa o scoatem afara la zapada ...na eu as fi vrut dar tacsu nu ..iar Anna e cu o tuse si raguseala "frumoasa"...
in rest, cu treaba...hai ca m-am apucat sa scriu randurile astea de vreo 3-4 ore si de abia acum am reusit sa revin la pc..
va las, sanatate multa la puiuti si mai trec eu..poate maine..vad...
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
picky sanatate multa la printese. Nu ai fost la medic cu ele? Ce le dai? si te asteptam cu vesti.
DanaMi spune:
olla
va multumesc pt aprecieri
Cris ...... fata draga cu cititul pe telefon nu e o pb dar cu scrisul..... ma apuca toti nervii pt ca are cuvinte presetate in memorie care evident sunt in alte limbi si tb sa stau sa bibilesc de mai bine ma las pagubasa. Tare Miru cu chiti dupa ea la zapada , eu m-am ferit s-o las pe Bia sa se ataseze de vre-un maimutoi, imi e suficient ca e toata ziua cu degetul in gura, isi roade unghiile iar la culcare nu adoarme fara sa ma mangaie pe mana, am ajuns acum de numai daca ma atinge cineva putin mi se ridica parul pe mine, nu mai supoooort
Pick ...... multa sanatate, offf tare nasol cu racelile astea, si Raducu incepuse saptamana trecuta sa tuseasca dar i-am bagat repede niste aerosoli doar cu ser fiziologic si i-am dat siropel prospan , acum nu mai tuseste.
Sori ..... acum am vazut ca esti din Bucuresti, nu stiu de ce dar eram ferm convinsa ca esti din Timisoara
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
Sori... eu am azi am facut supa de gasca cu galuste , pui cu fasole verde si salara orientala.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce [jamaiaca] si vougue
Moaaaa ce am dormitttt....dar azi noapte m-a chemat fii-mea la ea de 2 ori:odata nu gasea soricelul,so odata vroia apa.Apoi spre dimineata l-a apucat sa calareasca iepurele ala femeie si era la serenade.Evident ca l-am apucat de-o aripa si i-am facut vant pe geam
Azi e zi de frecat menta si maine e zi de munca..prima zi
sori nu prea le-a picat bine,au strambat din nas,dar le trece
Ieri am facut supa de rosii si varza cu coasta de porc,si pentru dimineata am pregatit salata de vinete cu ceapa verde si clatite cu gem
picky off fata,voi sariti din bola in boala.Dute luni peste medic si i-al de guler si spune-i sa iti faca exudat la fete ca in ritmul asta o sa o lungiti cu bolile si dati peste cap piticele cu cate medicamente ati bagat in ele
[b]danami/b] fata,fata soricelul ala nu are loc nici o activitate,fie ea acasa sau in deplasare.De fapt nu pleaca din casa fara dihanie.Ieri l-am gabat la masila la spalat,si cum spuneam randul trecut,daca ma manca in buci sa iaru persil,acum dau si cu prespalare si program de-mi creste barba ca sa se dizolve detergentul si a stat fii-mea cat a durat programul la masina ca sa-si recupereze chis-chisul.Partea proasta e ca nu a stat cuminte,ci s-a p[us jos in fata hubloului si mi-a plans ca chis-chisu' ei nu vrea sa faca baiata.Are si parti bune treaba asta cu atasamentulo de un maimutoi,dar sunt si parti mai putin bune
cel mai trist va fi cand se va dezintegra digania ,ca eu l-am tot cusut cu ce ata mi-a picat atunci pe mana ca urla copchilul,dar i s-au rupt urechile pe dinauntru,mustati nu mai are,ochii sunt decolorati total,nasul l-am tot lipit cu picatura ca a ramas fii-mea cu el in mana si a venit plangand la mine ca sa-l fac bine pe chis-chis ca-l ustura nasul,gura nu mai are ca s-au dus naibii atele alea cusute acolo,si ca sa nu mai zic ca e moale si bleg ca o balega..; dar e soarecul ei.I rest e ok,nu ma pot plange,ca sta cu el si se joaca,isi aranjeaza bucatarioara si bea ceai si cafea cu el,il plimba cu remorcuta de la o alta jucarie,il pune pe cal si il da,ii da sa manace si imparte totul cul pe din doua.
Dar nimeni,absolut nimeni nu are voie sa se atinga de el,ca e dihania ei.Cred ca te-am lamurit care e treaba cu soarecul ala
Eheee,pai ea are soarecul ala si nu mai da doi bani pe mine daca e cu el in patut,cand se face ora de culcare isi ia maimutoiul si cere in patut si il gadila pe ala si in 2 min e in lumea viselor..la capitolul asta sunt o fericita.
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
Neata'
Si noi prin preajma ne-am trezit la 9, iar acum servim cerealele, apoi vreau sa fac un S.O.S si nu stiu ce-o sa mai fac. Probabil ca Cris "frec menta"
mai revin