Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 9
Picky_toto spune:
Neata,
Is la cafea si pana sa cedez locul sotului vreau sa sriu cateva randuri si pe aici, ca raman rau in urma...Fetele is la fel cu tuse, febra nu au, de fapt stagneaza la undeva la 37-37,7 max , deci nu pot zice ca-i tocmai febra...ieri i-am pus si comprese cu apa+otet la gat si i-a fost mai bine..stefi acuza ca o doare gatul, ca o doare urechea...cu gatul sigur e si anna..se vad la amandoua la mancare, ca nu mananaca mai nimic, anna doar san si stefi lapte ..a si inghetata..stiu la gat inghetata dar a vrut stefi aseara si s-a ajuns sa nu mai poti manca nimic in casa fara ca anna sa nu vada si sa nu vrea..face urat, tipa, urla, scoate sunete de luptatoare doar sa primeasca si ea..si nu mai vrea sa-i dai tu, ci vrea sa mamance singura ..a fost singura inghetata, alte dulciuri nu vrea...daca o tine tot maine o sa mergem la pediatra...si pe bune ca daca zice ca "aa e normal, e o raceala" pe bune ca ii zic vreo cateva..si o sa intreb si de exudat...na..acum singur e ceva ca durere de gat am si eu si sotul...asa m-am plans destul..revenim la ale noastre..
Cum ziceam scriu din amintiri, daca uit pe cineva nu e cu intentie, si sa ma trageti de maneca..
Vad ca se discuta de fular la gura pe aici...Stefi nu poarta la gura fularul..nu-i place, asa ca at cand o duc cu bicicleta la scoala prefer sa-i dau suzeta ca sa nu-i intre aer rece..am incercat sa i-l pun dar o deranjeaza..ca de e ca sacul de groasa..deja face alergie si la manusi..iar la gradi nu stiu cat poarta ei fulare si caciulile in cap...ca hainele raman agatate pe hol langa clasa iar ei sunt in partea cealata de curte la sala de mese si salile de sport..deci efectiv traverseaza curtea, merg la toalete fara geci si caciuli pe cap..sa mai zic ca isi da/ridica singura panataloni dupa ce a fost la toaleta..si e mai greu, ca are chilotei, strampi, pantaloni (si evit sa-i dua panataloni prea greu de desfacut/inchis)..si o gasesc cu ele doar pe jumatate ridicate, deci tot timpul cu spatele si burtica goala...noroc ca m-am invatat si are bluzele lungi, asa ii mai acopera la spate...deci degeaba o protejez ca la scoala in 4 ore nu stiu ce fac..de fapt ii vad pe cei din grupa mai mare..pe cei de 4-5 ani ..la ora 1 cand merg sa o iau, ei sunt afara, in cute, cu capetele goale, cu nasurile rosi, cu muci in gura..si au de stat mititiei pana la 3 jumate asa...daca ploua sunt tot afara dar in partea acoperita...na istea-s scolile prin be.si poate sa vina oricine sa-mi zica ca nu la toate sunt asa ca nu-i cred...
Lali multumesc ptr cuvintele frumoase scrise ...dar tin sa iti fac o observatie..ca nu e cazul sa te mai simti vinovata ptr ca nu ai putut veni la botez sau sa ne intalmim..tu oricum erai pe ultima suta de metri cu sarcina si chiar daca ai fi vrut nu ia fi putut, asa ca ia fa bine sa dispara vinovatia..oricum a trecut, am uitat..am avut da o perioada trista, ptr ca discutam pe aici pe forum cu voi, si multe mi-ati spus ca daca vin in ro si fac botezul sigur veti fi prezente...am crezut.nu a fost ..fiecare a avut altele de facut atunci..sau din motive personale nu s-a putut, si da m-am suparat, ca am sperat...dar mi-am revenit acum, a trecut...a fost in trecut..acum viata merge mai departe..nu are rost sa fiu suparata de ce nu s-a intamplat in trecut..in viitor poate ne vom vedea.....si pe cand botezul? sau nu mai faceti planuri acum pe vremea asta?
Dana multma de apreciere dar crede-ma ca de multe ori mai clachez si eu..si imi vars nervi pe sot..;exact pe cine am ca sprijin...cand vb cu mama ca as avea nevoie de un ajutor (dar nu ca sa vina pe aici, ca oricum gandul asta e de mult trecut) ..imi raspundea ca de ce nu-i trimit fetele la ea in ro ....elllaaaa...m-am prostit?! nu o sa fac asta nici daca as avea 10 vieti de acum incolo, copii nu i-am facut ca sa-i ii plasez la bunici la 2500 de km ..doar ca imi e greu mie ...mai bine sa-mi fie greu, dar sa stiu ca am fetele langa mine, si stiu ca in viitor imi va fi dor de vremurile acestea cand eu, mami a lor eram cea mai importanta fiinta din viata lor, eram siguranta lor, si ma iubeau neconditionat, fara sa-mi repropseze ceva, si chiar daca mai tipam la ele, tot la mine gaseau alinare..noaptea cum ma cauta cu mainile, si isi baga capul in umarul meu si piciorul in pijamaua mea..cea mica cum ma ciupeste cand ii dau sa pape, cum se cuibareste la san..toate asta vor fii in viitor doar o dorinta nerealizabila..asa ca mai ibne profit acum de toate astea is ma bucur fara sa mai ma plang...ptr ca timpul trece prea repede si deja greutatile vietii, jobul, treburile casei ocupa mult prea mult loc din viata ..ca na asta-i societatea, care ne-a fauct sa ajungem robul ei...in fine..
Am vazut pozicile ff frumoase, imi place ca aveti copii multi pe acolo, iar veri sunt de aceasi varsta...bia a crescut frumos si e o scumpica, iar radu e tot timpul vesel, el cred ca zambeste toata ziua...si tare scump este..ai doi copii minunati si sa va bucurati de ei
Vb de Daniela, si tu si Cris, eu am vazuo ff des pe fb pana pe la jumatatea luni trecute, acum nu prea o mai vad..na nu stiu care-s in problemele ei dar macar ar fi putut sa mai intre pe la noi sa mai zica doua cuvinte, daca pe fb era prezenta zi de zi si punea bancuri ..dar nici nu pot zice ca ea era pe acel cont ca nu am vb cu ea, deci pot sa ma si insel..si oricum dragoste cu forta nu se poate, nu?! eu ii urez sanatate si problemele pe care le are sa si le rezolve asa cum isi doreste..
Anna off mititiei de iei, chiar am ramas socata cand ai zis ca ai fost cu eva in spital, mai ales ca scriai aici ca ok nu prea mamanca, doarme mai mult dar nu ai zis ca ar fi avut febra...ce alte simptome avea? sanatate multa la puiuti si putere ca sa rezisiti.
Adina m-am amuzat cand ai zis de interviu, "buna..si sigur nu se referea la suflet" ..pai ce vrei mama el cauta secretara persoanala, 24 din 24, deh tu cu sot si copil nu te incadra-i in criteriile respectivului...lasa mami ca o sa gasesti si jobul perfect ptr tine..cum mai e relatia cu sotul? sunteti mai ok acum?
Revin mai incolo ca s-a trezit si anna ..pupici
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Buna,
Eu azi botez finicul. O sa merg la biserica, dar la petrecere se duce doar sotul, eu nu vreau sa o las pe Eva mult fara mine.
Picky, Eva era mai bine cand am ajuns cu ea la spital, chiar incepuse sa vrea sa manance si sa respire mai bine. De aia m-am si socat tare cand am auzit ca e de internat. Nu a facut deloc febra, doar muci si tuse, dar a fost viral, ea fiind mica direct la plamani, iar la Vladut a facut bronsita :((
SoriLea spune:
Picky mergi cu fetele la medic si vezi ce-ti spun. Nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva. Cum sa tii copii dezbracatati cand ii muti dintr-o locatie in alta si mai ales sa-i lasi sa se joace afara. Cate grade sunt acum la voi? Sa stii ca nici al meu n-a suportat niciodata fularul la gat, dar sa il mai pun si la nas ...era deja prea mult. Dar acum cu gerul asta, mi-l cerea singur. Cred ca a inteles care e diferenta
Anna sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos si sa aiba parte de noroc in viata. Dar la local (sau unde fac botezul) nu-i cald? Nici finutul nu participa la botezul lui? sanatate multa si petrecere frumoasa
Am servit masa si pregatesc pitic de culcare, iar iau prajesc niste gogosi care stau sa iasa din lighean Mi s-a luat de atatea gogosi, dar lui razvan ii plac si imi cere ff des, dar nu reusesc decat in weekend sa-i fac.
Revin spre seara - aici dupa o ploaie strasnica cu gheata, a inceput sa ninga un adevarat patinoar e afara. Nu m-am incumetat sa ies.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
bau
eu ma dezgheta....am fost afara, in zapada si mi-au inghetat picioarele. e nebunie ce e in Iasi, superb. pana mai inainte a nins de ziceai ca cerne cinefa faina. cica si maine tot asa va fi.
sanatate piticilor si piticelor bolnaviori/e.....noi inca ne pastram bine, vad ca ne prieste frigul
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
DanaMi spune:
hello
am pus un link cu poze pe mailul comun sa vedeti cum ii da Bia papusii sa suga
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
anna-mama spune:
Gata, am un finic cuminte si frumos!
Sorina, eu nu am mers la petrecere pt ca sunt obsedara sa-i fie evei bine, iar cu mine acasa ii e cel mai bine, la local era cald, dar fum. Pe finut l-au tinut acolo....
Dana,mi-am amintit, ma intrebai pe unde stau..stau in Titan.
Picky, sanatate multa fetelor! off, cat de greu trebuie sa-ti fie
Ema, am vazut minunea in poze pe FB
Lali, Cris
Simina, Virginia, Lavi, ce e cu voi?
alynta27 spune:
Buna!
Fetelor eu nu am scris in timp util la intrebarile voastre! A inceput sa faca figuri calc meu...e cu toane!
Soacra mea a reluat munca la catedra. Ea zice ca se simte mai bine la serviciu decat acasa! Cum va vrea DD cu ea si noi! Deocamndata nu "o simtim"! Dar stiti voi cum e cu boala asta- o data te loveste si nu mai esti omul de totdeauna...
Copii sunt cu muci- cred ca e la moda acum! David a facut o zi si o noapte febra pana in 39, dar cu ibalgin si 3 zile de biseptol sper sa o scoatem la liman!
A fost mama pe aici si m-a ajutat un pic, dar cand mi-a fost lumea mai draga a plecat! Asa e cu ajutoarele la noi!
Mie mi-a venit CM si m-am simtit mai rau.
Azi i-am scos un pic la Biserica.
Lali nu am reusit sa te mai sun(am vazut apelul tau). Ai botezat fata?
Sori multaputere sa treceti necazul asta cu boala! E foarte dureros ca e tanar!
SoriLea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 neataaaaaaaaaa haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce [jamaiaca] si vougue BAZAR |
Neata'
Daca Cris nu-i pe baricada, nimeni nu intra sa de-a o cafea ?!?!?
Cris, sa ai o zi usoara azi
WOW ce viscol e afara...cat am intins niste rufe, am inghetat rauuu acum ma dezghet langa un capucino fierbinte.
Voi ce faceti azi?
Revin mai tarziu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
Neatza ,
Hai ca dau eu o cafeluta pana bine Cris.
va doresc o saptamana usoara
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
Ana felicitari pt finut, sa Va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011