Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 6
SoriLea spune:
Salutare dragelor
Cris sa stii ca si ai mei mai comenteaza si mai am clinciuri cu ei, dar ma multumesc ca are cine sa-mi stea cu el si ca e bn ingrijit. Nu acelasi lucru pot sa-l spun si despre socrii, dar totusi merge si pe la ei. Dar a invatat singur, fara sa fie influientat, unde-i mai bn ingrijit. Aveti grija cu viscolul, ca ce se anunta spre voi... Provizii v-ati facut?
Picky eu cred ca-i normal sa fii nervoasa pt ca esti ff obosita (nu stiu cum mai rezisti sa te imparti in atatea locuri) Mergi cu fetele la medic si vezi ce-ti spune sa treceti cu bn peste toate si sa iasa maselutele
Lali m-ai amuzat cu razbunarea catre soacra. Cunosc, si mie mi se intampla Ce-ti fac ingerasii? Mai iesiti acum afara?
Ema sa stii ac nici al meu nu statea cu fular la gura pana acum cu minusul asta mare (il tinea mai mult fortat), dar azi am iesit afara, i-am pus fularul pe nas si la nici 1 min l-a dat jos. Instantaneu i s-a inrosit nasul de ger si-mi spune MAMI NU POT ESPIL!, dc il intreb PENTU CA E FIG A NAS SI NU POT ESPIL. I-am explicat ca de aceea are fularul, sa nu-i mai inghete nasucul si trebuie sa-l tina ac sa poata respira bn. Asa l-a tnut cat am stata fara. Asa ca mai incearca, v-a intelege intr-un final. Al meu cu tot scosul afara, are o energie de ne termina pe toti din casa
Alynta imi pare tare rau de soacra ta si imi imaginez prin ce treceti cu totii Mai lasa si tu treburile intr-o zi si odihnste-te cat sunt baietii la gradi
Sper sa nu ramaneti inzapeziti pe undeva, sa nu va imbolnaviti, sa stati la caldurica si sa auzim de bn
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Cris am sarit pe pagina 3 ..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Lali_mete spune:
Mie imi pare asa de rau cand citesc despre rudele voastre bolnave ca ma blochez,nu stiu ce sa scriu sa imbarbatez,parca sunt sarace cuvintele mele. Stiu doar ca va pe toate .
Sorilea imi plac asa de mult mesajele tale ,esti asa pozitiva si placuta,mi-ar placea tare sa te cunosc intr-o zi. Bine,eu as vrea sa va cunosc pe toate,dar asta e alta treaba.
Cu Alynta mi-ar placea sa pot sta mai mult la taclale,asa,cu o cana de ceai in fata,sau ca tot e frig,c u o cana de vin fiert cu scortisoara.
Pe Mady as invita-o la o plimbare pe faleza ,cu picii alergand pe langa noi ,sau la un suc pe o terasa,mai vara,asa.
Pe Simina as vrea-o aproape cand are burtica mai mare,sa ma uit cum i se misca,sa ii simt bebelul. Mie mi-a placut tare mult perioada aceea cu burtoc mare. Eram toata un zambet,Cris stie.
Pe Geta nu mai zic,cred ca atunci cand am sa o intalnesc o sa vorbim doua zile si doua nopti incontinuu,atat de multe am avea sa ne spunem.Si cum spune Aricica "Paulica" apasat pe fiecare silaba,mor dupa ea!
De Cris ce sa zic,atunci cand ne intalnim nu simtim cand trec orele .
Pe Serialbastre mi-o imaginez ca pe o femeie mereu ocupata, facand bunatati bun-bune toata ziua,cu Cezara in dreapta ei, gustand si facand "mmmmm",ca atunci cand gusti ceva foarte bun.
Pe Picky,of,pe Picky abea astept sa o cunosc. Da mamico,abea astept sa te cunosc si sa te imbratisez strans pentru ca nu am putut veni la botez ,mi-ar fi placut tare. Te-am simtit atat de trista in ultimul timp,si ma simt vinovata,sincer,nu stiu exact de ce. Dar cand scrii ceva imi tot vine sa iti cer scuze,simt ca am gresit cu ceva fata de tine. Iti tin pumnii sa descoperi exact ce e cu fetele de racesc atat de des. Si atunci cand o sa ne intalnim sper sa ne intelegem bine.
Danami, cu tine nu am schimbat multe vorbe,dar stiu ca din poze te-am vazut ca pe o femeie foarte frumoasa .
LAvinia,si pe tine mi-as dori tare sa te cunosc intr-o zi,esti ata de finutaa ,si ai buzele frumoase tare. (Sa stii ca nu sunt pe invers,dar ce imi place zid).
Pupici si lui Andrei,nepotelul tau,sper ca e mai bine,nu am mai reusit sa intru la subiectul vostru.
Ema,eee,cu tine e alta poveste. Pe tine as vrea sa te cunosc la munte sau in Iasi,sa ne plimbam,sa imi arati Iasiul sau sa ne dam cu sania. Si te-as strange in brate sa imi dai si mie din puterea ta.
LauraO,inainte intrai si ne spuneai cate una,cate alta,unde esti?
Anna,draga de tine, am tot spus sa te sun zilele astea,dar imi aduceam aminte numai al ore imposibile,la care ori ar fi dormit copilasii,ori sigur aveai treaba sau era prea tarziu,dar sa stii ca m-am gandit tot timpul la voi. Cum sunteti? Si-a revenit complet Eva?
Ninia,tu ce mai faci mami? Imi place sa ma uit la poze cu copilasii tai,au asa niste obraji rosii,si sunt asa frumosi cu parutul lor blond-blond!
Nicuratze tu ai un pupic special de la mine, abea astept sa vad surpriza care inca e la Cris.
Va pup,bag copiii la baie si apoi la somn,poate in seara asta adoarme Paul pana in miezul noptii ...
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
auzi cris....tu vii cu parul la noi si dupa fugi, e???? tare de treaba esti tu
Sori...nu-l tine nici de-i congeleaza nasul....are o doza de incapatzanare de ma sperie. azi l-am scos, nu ft mult pe afara dar l-am scos si neam....mie imi ingheta respiratia, el cu fularul in gura, ca asa face, si-l indeasa in gura
Lali....apoi fata, cred ca mai degraba vin eu spre mare , pana ajungi tu in zonaaaaaaaaa, o pun de-o serei de nepoti.
si mie mi-ar place sa va cunosc pe toate dar uite ca nici pe Alynta nu reusesc sa o cunosc, ma gandesc....3 copii, mie mi-e fantastic de greu cu 1, nu cred ca are chef plimbari acu.
mai....eu cedez nervos, deci daca mai tine mult frigul asta spre primavara ma iau asta in camasa de forta si ma interneaza. ma epuizeaza.....vorbesteeeeeeeeeeeeeeeeeeee copilul asta ca o moara stricata, repeta un cuvant de 50000 ori, ma nauceste de cap cu intrebarile, a inceput sa doarma cam aiurea....se trezeste la 7-8, are un somn la pranz de max 1 ora jumate....in resttttt ma toaca marunt, marunt
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaa
haideti la ,pefruzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Inca o zi din mini-vacanta,cam bate vantul afara(dar si pe aicea)si ninge bine,ca pana desearqa sigur iar am drumul blocat
Nici nu stiu bce sa fac azi..sa sat acasa cu mandra si sa ne stoarcem creierii la puzzleul de 1 000 piese sau sa merg la sora-mea pe capul ei sa ii dau trezirea si sa o terorizeze fii-mea?
Eu as inclina spre cea de-a doua optiune,voi ce spuneti?
ema fetita,nici fii-mea nu sta cu fular la gura si nici nu am de gand sa o fortez,pentru ca nici eu nu-l suport.Daca mi se pare prea frig,clar nu ies din casa nici sa ma pici cu ceara.
Sa vi la c-ta sa vezi ninsoare aicea,azi o sa fac foto sa vedeti ce e la mine
sori corect,si acum stie si sa ne spuna ce o deranjeaza sau sa toarne de pe unde a fost.
provizii? pai e nasol cu drumurile astea deja,si nici salariile nu le-am luat ci abea pe 5-6 luna asta.Dar am camara din timpul verii aprovizionata,carne in congelator de guit-guit si pui-pui si e ok
Nu cred ca o sa sarim pe pagina 3 fata,ca nu las eu sa se intample asa ceva
lacra o daaaaa,fetele nu stiu dar o sa le spun eu ca radiai cand erai graviduta.Vreau vara sa scoatem piticii la plimbare cu masina,eu o sa fiu soferul,da?
ema uite fata ca recuperez acuma,aseara la 22:00 eram in pat si ma uitam la animal planet deja,dar pe zi sunt activa
Cuscra,pot sa spun ca am luat psihologicul,deci clar mi-au gasit astia cateva tigle pe casa si camasa de forta poate sa mai astepte,cu toate ca uneori asa imi vine sa ma duc in viteza la primul magazin si sa-mi cumpar eu una
Mirunel terorista
BAZAR
emanouela spune:
neata......
cris....ninge si la noi, de aseara....a inceput timid si acum ninge frumos.
eu am trimis plodu afara, sa-si consume energia....iar eu fac smortulet, adica un smotru mai micut
cris_82 spune:
Am ajuns acasa,dar nu cred ca o sa facem prea multi purici singure ca ne plictisim
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
Salutare,
Am intrat doar sa va salut, de citit nu am citit nimic..
Is obosita, mi-e frig, fetele is maraite, plangacioase..vad ca ninge si la noi, posibil ca se va depunde..
Va pupic si intru cand imi revin ..
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Salut
Lali esti o dulce Asa-i, sunt o fire pozitiva, chiar de am ff multe probleme in viata de zi cu zi, plang - imi sterg lacrimile - apoi ridic privirea si merg mai departe cu speranta ca se vor rezolva toate intr-o zi si v-a veni si soarele pe strada noastra Si mie mi-ar placea sa va cunosc (pe toate, fara nici o exceptie - imi sunteti tare dragi). Am reusit sa ma cunosc cu destul de multe mamici de pe acest forum, dar de la alt subiect (adoptia), ne intalnim in parcuri cu copii si chiar s-a organizat un Mos Craciun pt ei E frumos sa stii, ca persoanele care iti sunt aproape aici pe acest forum, iti pot fi si in viata reala
Cris stai linistita ca avem copii destepti si vor sti sa faca diferenta intre bn si rau cat de curand si nu vor mai asculta la invataturile lor. Cum e vremea pe la voi? Aici ninge marunt, dar viscoleste rau si e ff frig. pe unde v-ati plimbat pe viscolul asta??
Ema si-a consumat juniorul energia? Fularul l-a tinut la nasuc? sa stii ac si Razvan mai sta cu fularul in gura Smotruletul l-ai terminat Eu am noroc ca stau cu mama, ca in timpul saptamani nu fac nimik decat munca si copil (doar in weekend servesc )
Picky tu cand reusesti sa te mai odihnesti putin?? Nu-ti mai vine si tie nici un ajutor din tara, ca macar te-ar mai ajuta la treburile casnice si tot ar fi ceva. Cum mai sunt fetele? sanatate si rabdare de fier.
Anna ce-ti mai face buburuza mica, cum mai e? Nu mai ai timp sa mai dai si pe la noi? Snatate multa
Simina ce-i cu tine??
Si voi celelalte fete, ce faceti, sunteti inzapezite??
Apropo, voi ati vazut ce nebunie e prin magazine, zici ca vine sfarsitul lumii
Poate daca in weekendul asta e viscol si nu puteti iesi din case, bagati un ochi si pe aici si mai dati si cu 2-3 fraze si in noi
emanouela spune:
Sori....ziua de azi fu cam asa....deci, trimis plod afara, apucat cu drag si spor de smotrulet si n-am apucat decat sa schimb lenjeria la mine, sa fac nitica ordine si sa sterg baia ca mi-a venit pitic urland....s-a certat cu bunicasu, nu stiu de ce, cum....cica vroia in parcul unei gradinite, parc ce era inchis, in fine, deci a venit acasa si m-am imbracat eu si am iesit cu el, am stat cca 1 ora. nu prea a tinut fular....il mai infunda in gura, dar ii dadeam exemplu o fetita cu care se joaca el, ea avea fularul la gurita si iaca asa am scos-o cumva la capat. a mai fost un episor acu seara, l-am scos in zapada....cca 20 cm, e superbbbbbbbbbbbb. sper sa si-o fi cunsumat cat de cat. si eu stau la ai mei, doar ca in camera la mine nu intra decat eu si copilul si mama nu se baga in ale mele, avem conflicte din copilarie cu 'facutul ordinii' de catre ea si eu nu mai gaseam nimic
mai da, am vz ce e...si sa mor de inteleg, dar cred ca nici nu trebuie, nu????? dar totusiiiiiiiiiiiiiiiii.....suntem in 2012