Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 5

Lali_mete spune:
Hello gagici!!Sper ca a revenit cheful meu de a scrie cum scriam odata! Nu stiu ce mama naibi am,citesc,dau sa scriu,ma iau cu una, cu alta si nu mai ajung sa si trimit mesajul,sau macar sa il termin.
Acum doarme toata lumea,mai putin eu.A,nici papagalul nu doarme, face galagie pe langa mine[D:].
Picky mai poti mami si serviciu,si fetele,du-le,adu-le de la gradi/ dadaca? Lasa ca iarna viitoare,cealalta iarna,cand o fi,se vor juca ai nostri copii impreuna cu zapada,si cu Mirunica,bineinteles. Despre botez,a raspuns Cris, nu l-am facut,erau inchise inca drumurile, nu putea ajunge nimeni. Nu a vrut capoasa mea ianuarie si gata!
Am vazut si eu filmuletul,si pozele cu Darius
.
Revin, mi s-a facut o foame de imi e rau.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)

Lali_mete spune:
Alynta celor trei muschetari
. Cand ma gandesc la voi ma gandesc la atmosfera care era in casa alor mei,cand eram mica
,cred ca ti-am mai spus
. Mai sunt bolnaviori sau s-au facut bine?
[b]Cris/b] ma bucur tare pentru tine ,ca este bine cu jobul nou,abea astept impresii de pe teren. Cat despre relatia cu socrii, spun ca si Picky
. Nu vreau sa mi-o iau ,dar e cam ca si la Geta: aveti o obsesie de acum cu soacrele , si pentru ca v-au facut rau acum orice fac nu e bine,chiar daca e cu buna intentie
. Stiu asta pentru ca si eu exagerez uneori. Exemplu: fiind la socrela saptamana trecuta, voiam sa fac ceva luii Paul,nu imi aduc aminte c e exact. Chestia este ca mi-a propus aceeasi chestie la care ma gandeam.Desi am vrut la fel,am schimbat macazul,am facut altceva,doar din cauz ca mi-a propus acelasi lucru
. De ce? Pentru ca s-a luat iar de canapeaua mea cu firimituri in dimineata aceea. Asa ca m-am razbunat
. Sunt coerenta
?
Iar fug.

Picky_toto spune:
Sal,
Am fost azi pe acasa, dar nu am reusit sa ma lipesc de pc, din motive de treaba si doi copii plangaciosi..acum am reusit sa o culc pe cea mare, dar ma chinui cu cea mica ca nu stiu ce are de e plangacioasa, maraita, nu-i intri nici cum in voie..speculez iar o otita, ca se cam trage de urechi si plange daca suge cand e intinsa, dar speculez si ceva dureri de la dinti ptr ca temperatura e pana in 38..asa ca nu stiu..Stefi e si ea cu tuse, off, am uitat sa-i dau siropul acum..in fine, il dau cand cobor cu cea mica jos...si cu muci (si anna are muci) si banui inceput de rosu in gat, ca asa avea azi dimineata..ideea e ca de fiecare data cand i-am verificat gatul am mai observat pe amigdala stanga punctulete albe...sigur e vreun stafilococ si daca nu-i tratat corespunzator va recidiva mereu.....in fine..
V-am citit acum, dar nu prea am starea necesara sa mai stau sa scriu..is asa in butoi, irascibila, nervoasa, obosita..cu stres cat cuprinde si eu si sotul..si imediat ies scantei..na ma rog.;in fine..
va pup si va urez noapte buna
Bella

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
Se pare ca iar a inceput sa ninga si se anunta viscol de la noapte,asa ca pana saptamana viitoare o sa fiu libera,acasa.
ieri muream de plictiseala si am fost la sora-mea cateva ore,apoi acasa si daca Miru s-a jucat in zapada si a cam batut si vantul oleaca,cand am intrat in casa a cazut ca soldatul in prima linie
[vb]cuscra de cand a aparut kinderul mereu are ceva de cdomentat la cum il cresc,ca nu stiu,ca habar nu am.Asa ca normal ca mi s- apus patta si la capitolul asta nu o sa-mi intre in gratii ever."Terapia" am incvercat-o dar mereu fara succes,si se contrazice cu mine de fata cu fata ca copilul normal ca nu stie ce sa creada.
Ce flacau ai acuma,dar sio la voi e o zapadaaaaa..a cam nins nu s-a jucat vremea asta cu noi
alina deci a facut din toate soacra si tot la fel de rau e..imi pare rau pentru ea
lacra fata,lasa ca luna asta o punem de-o chindie,nu?
Bai,eu recunosc ca am deja o problema si mi s-a pus pata rau de tot..cine a zis ca cel mai bine e sa stai fara rude aproape,mare dreptate a avut.
sper sa nu va intoarca racelile si otitele..mergi la peditra pana la urma si cere sa-ti dea trimitere sa le faca un exudat ca a recidivat de prea multe ori la ele si le chinuie si pe ele si pe voi
Mirunel terorista
BAZAR

cris_82 spune:
moaaaaaaaaaaaaa ce postare am tras
intelegeti voi ce si cum din ea,nu?
Mirunel terorista
BAZAR

cris_82 spune:
picky am vazut filmuletul super fain,dar la cati pitici erau acolo,2 instructoare erau insuficiente la cata energie piticeasca era in jur
Mirunel terorista
BAZAR

Lali_mete spune:
Hello gagici!!!
Ce faceti,deszapeziti? |Faceti trebi?

cris_82 spune:
la mine se depune omatul incet si sigur,si daca nu or sa treaca macar de cel putin 2 ori pe zi masinile sa dezapezeasca,iar ramanem noi astea cateva strazi din zona sub asediul zapezii
Mirunel terorista
BAZAR

emanouela spune:
neata
pe mine ma enerveaza....e asa de frig ca nu ies din casa si pt ca nu ies si pt ca plodu nu isi consuma energia, imi mananca urechile. abia astept sa mai creasca temp sa iesim nitel afara. as iesi si acum dar mie imi ingheata respiratia, el nu sta cu fularel la nas, deci nu iesim
inca nu ninge, eu sper sa ninga macar putin si pe la noi
cris....ultimele foto is de la munte , cand ne-a nins frumos. este si in Iasi nite, dar nu asa faina.....si oricum acum, de la ger e sticloasa.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail