Buburuzele se joaca in zapada!***29***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Cris dar te-ai miscat "natural" de ai terminat intr-o zi!
Picky sta la cresa de la 7.30 la 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce tare..la c-ta viscoleste din nou,si iar am strada blocata si un vant taios de brrrrrrrrrrr
alina chiar in juma de zi am terminat ieri cu totul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
umblu de dimineata.....
am intrat sa va zic ca am tuns plodul....si are o mocuta de baietelllll, adorabila. o sa fac foto si sa pun, mai pe seara, acu doarme

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am venit de la munca..am incercat sa culc fetele..pe una am reusit adica pe cea mare, dar pe cea mica nu..cum atipea cum se trezea..o doare ceva, toata noaptea asa am tinut-o ..iar banui vreo ureche..are si ea muci cat casa, stefi e si cu tuse..asa ca ne cam obisnuisem fara..

Ema ce nu as da sa stau si eu cu fetele oleaca afara sa se joace in zapada, dar din pacate nu avem..a cazut ieri asa un pic, mai mult chiciura si e rece..dar bine nu se compara cu -20,-28 grade cat e in tara..sa-i fie de bine la pici, tu pe iarna il tunzi maica?! hai uc poze..

Cris multumim de veste despre Ana nu-mi vine sa cred, cum a reusit micuta sa se imbolnaveasca in halul asta?! Off sa-i transmiti sanatate multa si ii suntem alaturi de ea.
Asa deci uc botezul..na acum nu-i vina nimanui ca vremea nu e tocmai buna..las ca botezul se va face si udpa ce trece vremea asta urata..nasol ca s-au pregatit si au facut o cheltuiala care nu-i de colea..Cris vezi si partea buna a lucrurilor, chiar daca Miru sta cu bunicii va fi acasa, si o vei stii in siguranta..iar acum ea este marisoara ca sa incepi sa-i spui ce si cum..de ex pe Stefi am invatat-o sa aiba grija de lucrurile ei la scoala..si nu si le pierde..si-a pierdut niste clame de par, azi le-am recuperat, de obicei le pune in gentuta, dar cred ca at a uitat, acum stie si are grija..are grija si de cutiutele ei, de haine....la dadaca trebuie sa-i ia pungulita Annei, iar daca uitam ceva pe acolo se supara...Mi-au spus ai mei cum e in cta, si am vazut si la tv....cat mai are de gand sa tina gerul si vantul?..Pai cica vor repara unele strazi ca-s gaurite, dar puteau sa o faca si in perioada de vacanta de vara, numai ca at au vacanta constructiile...si nu ar if terminat..in fine vom vedea ce o fi ca de maine incep..

Alina si nu-i mult ptr el?! rezista?! Ca stefi nu mi-ar rezista pana la 15:30 cand se incheie programul de scoala, de aceea o iau la ora 13..

Dana spor la treburi si te asteptam cand poti.

Olita ursulet are succes la copii..si pe Anna o atrage la fel cum o atragea si pe Stefi...si sta cu drag pe ea amandoua..

Va las acum am de cautat ceva, asa ca poatem ia pe seara mai intru..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ne-a externat si pe noi azi. Sunt f obosita si marcata de cele intamplate, dar am zis sa intru ca sa stiti de noi.

Pupici

Mergi la inceput

Ana....imi pare rau, eu nici n-am stiut ca esti in spital....ce s-a intamplat???? sanatate multa
Picky...eeee, e istoruiara cu tunsul....duminica m-am hotarat sa-i iau vfurile pt ca ii stateau aiurea, se incalceau, avea niste nitze, avea o gramada de puf de 1 cm, in fine, l-am bagat in cada si am inceput sa tai....tote bune si faine pana cand si-a pierdut rabdarea. am lasat-o pe a 2 a zi, ieri am zis sa-l retusez......da de unde....nu statea neam asa ca azi l-am dus si l-am tuns scurtut, nu ft scurt, ca sa arete si el uman, ca parca il tunsesem cu toporul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sara buna dragele mele

Sunt cu spatele in pioneze Am capatat o discopatie lombara. am fost aseara la neuro si mi-a dat tratament. Sper sa-mi fie mai bn ca am deja 3 sapt de cand sunt asa si tot sper ca trece (dupa inca o sapt de trat de la medicul de fam)

Gerr rrrau dimineata cand plec la munca parca nu-mi vine sa ma mai duc

Cris sa stii ca pe al meu nu-l intarata nimeni si tot bazaie zilnic dupa mn si cand vb cu el la tel nu-mi spune decat "NU E JOE DUCI A MUNCA...MI_E DOL DE TINE ", ma topeste toata, dar nu am cum sa stau acasa cu el, cu toate ca mi-as dori. macar ma bucur ca e bn ingrijit. Ce bn ca ai terminat rpd...De cand incepi munca?

Anna sanatate multa ingerasului mic si tie putere sa rezisti. Cum s-a comportat Vladut in lipsa ta?

Ema posibil sa fi fost ff bn imbracata, dar la gerul care e acum afara, nu-i de mirare ca oricate am pune pe noi, tot ne e frig. Imbraca-te cu mai multe randuri subtiri decat cu unul gros (intre straturile subtiri de haine se gasesc si straturi de aer si frigul patrunde mai greu ) Voi cat timp mai petreceti acum afara, ca noi mai mult de 30 min nu rezistam Nici al meu nu mai are deloc zulufi de vreo 3 sapt. Atunci cand l-am tuns am zis sa fie si el odata mai scurt sa vad cum ii sta, iar acum parca imi pare rau dupa buclele lui si abia astept sa-i creasca.

Getyk tatal meu e destul de bolnav si nu are sanse de vindecare. Noi ne asteptam pe zi ce trece la ce-i mai rau in evolutia sanatatii lui. Sufera de atrofie cerebrala si distonie musculara stanga (in traducere : muschii sunt ff incordati pe partea stanga si creierul se inunda cu lichid) Urmeaza tratament, dar nu se vede nici o schimbare in bn, in rau da. Razvan a inteles ca tatae a gresit si ca n-a vrut sa cada peste biroul lui. Spune singur ca e bolnav si are grija de el. Cand merge prin casa tata, Razvan merge dupa el sii spune " INCET TATAE, PASII MICI, AI GHIJA TATAE SA NU CAZI" sau "TATAE VEI AGIUT EU?"

Picky ce bn ca Stefi isi poarta singura de grija. Eu nu l-am avut pe Razvan intr-o situatie similara sa vad daca stie care sunt lucrurile lui, sau daca a uitat ceva Ce dulce trebuie sa fie Anna cand vrea sa plece singurica. Dc nu o ajuti ca sa prinda curaj si sa-si de-a drumul?

Lali nu mai fi suparici. Lasa ca totul v-a fi bn pana la urma. Ce-ti mai fac ingerasii?

Alynta scz ca te intreb, stiu ca soacra ta are cancer. In ce faza e? Cum a suportat chimioterapia? Ce bn ca mai poti respira ziua cat ai baietii la gradi

Simina ce s-a intamplat de nu mai dai deloc pe-aici???? Cum esti? Da un semn ca sa stim macar ca esti bn

Scz daca am uitat pe cineva, merg sa ma mai dragales putin cu puiul meu.
Va doresc multa sanatate si o seara placuta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ema azi sigur o sa reusesc sa intru pe mailul comun,asa ca daca ai pus pozele o sa imi vad ginerele cu noua freza
picky am tot zis sa-i trimit un mesaj inapoi,dar cu munca asta in stilul in care a fost nu am reusit decat sa bstau protopita cu degetele pe tastatura si cu telefonul la ureche si seara cadeam lata.
Nu stiu ce sa mai zic,dar nu-mi inspira deloc incredere varianta de acuma cu lasatul Mirunei cu bunicii..nu tu program de masa,nu tu joaca sau alceva decat stat cu ore ela tv(poate si o zi intreaga ca sa fie copilul cuminte),iar de vanatai si cucuie vor fi la ordinea zilei ca parca e ca un facut de cate ori a trebuit sa o las cu ei sa o gasesc bulita la picior,mana,cap..deci,mi-e groaza
Si indiferentde cate pareri vor fi din afara ca bunicii sunt bunici,pot sa sunt bunici si asa sunt ei,pai sa ma lase frate ca dintr-iun copil cuminte si ascultator,cand apare bunica in plan parca e de nerecunoscut Miruna...
ana bine ati revenit acasa Cum e Eva? tu cum te simti?Vladut?
cuscra vezi daca esti in plimbareli? pierzi informatia [;),a facut Eva pneumonie si au stat in spital vreo saptamana cred
sori azi ma intalnesc cu noul boss si stabilim ce si cum ca sa ma apuc de treaba
Offf,grea bola are tatal tauimi pare rau,nu stiam ca e asa de grav

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

neata
Sori...mie nu imi pare rau, e par, creste....si e adorabil asa cum e acu, vb cioara. imi pare extrem de rau pt tatal tau, va doersc multa putere. ai grija si de tina si multa sanatate
cuscrela....acu te iau la fugarit. daca socri is singura varianta, de ce nu faceti voi "terapie"....adica s-o aduci pe soacrata mai des, sa o lasi cu Miru, tu in camera alaturata si sa vezi ce si cum, sa-i explici frumos si calm daca ceva nu iti place. ei au alta varsta, alte mentalitati, alte idealuri (daca mai au)....ca unul din idealurile lor in viata e sa isi vada nepotii, crede-ma ca nu o fac cu rautate, o fac din bunatate si din a face copilul sa se simta bine, ce? crezi ca mama nu mai da kics?! mai da, da-i explic, o data, de 2 si pana la urma se da pe brazda. asta cu cucuie si vanatai,.....nici sa nu te mai aud, inseamna ca Miru are activitate, se misca, face ceva....daca ar sta stana de piatra n-ar avea nimic....stii cum imi aduc eu copilul de la munte????? parca e dalmatian, asa si???ce sa-i fac??? de mana nu pot sa-l tin non stop....se joaca, se loveste, cu mine la juma de m a cazut pur si simplu din picoare si si-a spart capul, deci se poate intampla oriunde cu oricine. eu inteleg ca ai un cui cu ei, dar mai lasa garda jos nitel, stii tu, inteleptul cedeaza si cu calm ii 'educi' cum vrei tu. gata, te-am ciufulit. am pus poze, asa ca poti sa intri sa vezi.
ano....offffff, mama masii de treabaaaaaa, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
V-am scris rapid. Am o perioada de nesomn si nu am randament mare!
Soacra mea e la stadiu de metastaze. Primul cancer a fost la san, 2-plaman,3-pleura plamanului. Toate au inceput in 2008. Chimioterapia a suportat-o greu- rau, varsaturi, nu se putea tine pe picioare, caderea parului. A facut si radioterapie.
Pickynu e putin,dar sa-l i-au mai devreme ar insemna sa ma plimb eu pe drumuri ce cea mica. Pe D il pot lua incepand cu 15.30, dar il i-au la 16 sa prinda si activitatea de dupa somn. Apoi merg dupa M care e alaturi. De dus dimineata ii duce sotul la 7.30 ca eu ar trebui sa-i duc pe jos si cu fata dupa mine.

Mergi la inceput