Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 17
DanaMi spune:
hello
Am intrat doar sa felicit sarbatoritii , trebuie sa merg sa-i dau lapticul lui Raducu si daca nu ma ia somnul revin
La Multi Ani Vladut sa cresti mare , sa fii sanatos , norocos, toate bucuriile sa se tina scai de tine si de surioara ta
La Multi Ani sot de Lali sa va iubiti mult si sa va bucurati de bijuteriile voastre
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Neata va las cafea,
eu acum trebuie sa plec la munca si sa duc fetele,, e un ger afara si nu stiu cat o sa pot merge cu bicicleta, dar voi incerca.
pupici si o zi frumoassa
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Buna dimineataaaa!!!
Ce faceti buburuzici?
Cafea vad ca a dat Picky.
Multumesc din toata inima pentru urari,nu a primit aatatea in viata lui
La cat mai multe saptamani Eva de Anna ,se face mare gagalicea!
Eu incep sa-mi pierd calmul cu Paul . Se trezeste din ce in ce mai des plangand,idiferent ca e vorba de somnul de noapte sau de cel de pranz , nu il doare nimic doar e prost dispus si ma indispune si pe mine ,de il las singur in camera si plec in alta,ca altfel tip la el. Nu stiu de la ce ar putea fi, dinti si masele nu ii mai ies,are dantura completa,nu il doare in gat,nu il doare la pipi,nu ii e teama ca se scapa pe el ca imi cere sa il duc la baie dupa vre-o jumatate de ora dupa trezire. Nu pleaca nici direct la jucarii sa creada ca nu le mai are,nici nu cere mancare imediat,deci nici de foame nu face asa. Si are numai un plans de ala asa ca si cum i s-ar ineca toate corabiile, ca si cum l-ai fi trezit dintr-un vis frumos si ar fi vrut sa fie realitate,nu stiu daca m-am facut inteleasa. Dupa ceva timp de la trezire ii trece brusc,incepe sa rada,sa se joace... Cum sa il fac sa nu mai planga cand se trezeste?
Revin,ma apuc de curatenie ....
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
buna dragelor
cu greu in ultimu timp ajung si pe la voi de citit cam pe sarite de scris nici nu mai zis eu sunt cat de cat ok, cu serviciul super ok, dar in rest varza mi-au inghetat toate conductele in casa si cand s-au dezghetat au facut poc asa ca de 2 sapt am fantana arteziana in casacam zilnic, canalizarea de afara la fel a inghetat deci scot apa la greu din casa.
ary este ff bine acu plange dupa mama si nu dupa mine sau tacsu, la cresa au inceput fetele operatiunea chilotel care merge incet si prost dar trebuie sa o scoatem la liman, vorbeste ff clar si este super isteata.
de recuperat nu am recuperat nimic, asa ca , dar sunt alaturi zilnic cu sufletu si mintea de voi
LMA VLADUT si sot de LALI sa aveti parte de sanatate si tot binele din lumeee
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
neata,
Ma apucasem ieri de un mesaj, dar l-am pierdut :(
Picky, nu stiu cum mai poti, cand citesc despre tine si fete ma gandesc ce ma asteapta pe mine, nu de alta, dar copiii astia ai nostri seamana tare bine. Si eu am ajuns sa dorm cu amandoi, asa ca iti calc pe urme. Dar eu mai am noroc cu mama ca ma mai ajuta in perioada asta cu mancare, mai imi calca.... ceea ce e super mult ajutor! Eu sunt bucuroasa ca am cantarit picea aseara si are 5 kg, a luat 400 g in ultima saptamana
Simina, ce ma bucur ca ai scris si ca esti bine, chiar nu stiam de ce nu mai zici nimic. ma bucur ca au iesit analizele bine si asteptam sa ne spui si noua daca aflii sexul Stiu ca nu ai chef de nimic si nici de scris in perioada asta a sarcinii cand iti e rau, dar trece
Sorina, frumos foc Razvan si istet tare imi place pasiunea lui pt carti si am vazut ca s-a distrat bine
Getik, pupam Aricica desteapta si frumoasa
Lali, cine stie, poate s-a speriat de ceva si de aceea se tot trezeste plangand, a mai avut si Vladut faze de-astea, dar trec. Putere! Teodora cum mai e, doarme bine?
alynta27 spune:
Salutare!
De azi familia are un nou membru! Cumnata mea a adus pe lume, prin cezariana, un baietel de 3750g si 53cm! Bucurie mare! Sa d-ea DD sa fie sanatos si ea sa se refaca repede!
Lali sa iti traiasca sotiorul! Si David facea asa. A trecut in timp!
La multi ani, Vlad! Anna nu am apucat sa scriu, dar imi pare rau ca fetita a fost bolnavioara si a trebuit sa mergeti la spital! Tare greu!
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea Fetili, mi-a venit acum o pasarica oare cand incep inscrierile la gradi? Ma refer la cele de stat (poate sunt fete din bucuresti care stiu). Am cautat pe net si n-am gasit nimik pt anul asta, dar in sinaia se fac incepand cu 13 feb pana pe 29 feb. N-as vrea sa ma ia prin surprindere si sa-mi ramana copilul pe dinafara, mai ales ca am gradinita la 2 pasi de mn. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009) http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois |
In mai-iunie inscrierile, dar "tatonarile" de pe acum!
alynta27 spune:
Simina felicitari! Copii sunt acasa! E ff frig! Gradi e inchisa pana luni, si nu l-am dat nici pe Mati!
Picky_toto spune:
Gata munca, a venit weekend-ul..dar treaba tot nu s-a terminat..le fac casele luna la alti dar la mine ii o mizerie ..mai ales pe hol, ca daca am dat cu sare pe trotuar ptr zapada....na fac eu in weekend, deh sa vad cum ma inteleg cu sotul ca si el vrea sa mai faca cate ceva la casa, plus ca avem si copii...da, na ne descurcam noi
Dana sigur te-a luat somnul, ca nu ai mai reaparut in peisaj , macar ai dormit bine? ai pus si tu poze recente pe mail-ul comun? eu le-am vazut? ca stiu ca am vazut ceva poze de alte tale, dar nu sunt sigura daca ai mai pus si altele.....in dusa..
Anna eu am vazut pozicile pe fb (mai sunt si altele pe mail?) si tare mult mi-au placut, tortul arata frumos, iar Vladut e un scump, am ginere frumos, nu?! iar Eva, e o bucalata si o frumoasa..si seamana mult cu Vladut, face falcutele lui ..o iubeste mult cred..sau la fel cum o iubeste Stefi pe Anna?..tu mai rarut prin poze ..bun venit in club, macar asa dormind cu amandoi reuseti sa te odihnesti cat de cat?! eu dorm la mijloc, adica la marginea patului, iar patutul Annei e lipit de pat, asa e sigur ca noaptea cand o iau sa-i dau sa pape nu cade din pat..o hranesc, mai adorm si eu, ma trezesc, ea doarme o pun in patut si at ma intorc pe partea cealata si o iau pe Stefi in brate, o invelesc ...si peste cateva ore iar se trezeste Anna, iar ea cand se trezeste, plange frate, tipa, urla de trezeste toata strada...trebuie sa o iei de la primul tipat ca altfel e jale, se supara si nu mai vrea nimic doar sa planga ...si uite asa fac treaba asta de vreo 3-4 ori pe noapte, in functie de toanele urlaticai..stefi mititca s-a obisnuit sa dorm mai mult cu spatele la ea, si se multumeste si ea cu un picior in pijamaua mea si cu mainile bagate prin manecile mele ...felicitari pui mic, vezi ca recupereaza repede, sa o tii tot asa Eva...pe cand botezul?
Alynta si cum a fost acasa cu toti trei singura? pai nu avea rost sa-l duci pe Matei ca altfel trebuia sa te cari cu ceilalti doi pe gerul de afara..cum sunt copii? au iesit la zapada?
Getik ma bucur ca Ari e ok si ca incet dar sigur veti renunta la pampers..e ok ca se ocupa la cresa de acest lucur, aici nu ai sa vezi asta..la cati copii sunt, mai comod e sa le schimbe pampersul la cateva ore decat sa-i duca din ora in ora la olita... ma bucur si ca job-ul e ok, al tau ce face? am mai muncit in perioada asta cu nampetii care sunt afara? ..imi pare rau ca a inghetat conductele? dar le aveti pe exterior? cel mai bine ar fi sa le izolezi ca sa fii isgura ca nu vor mai ingheta..asta daca tot pe exterior vreti sa le aveti..altfel iarna de iarna o sa aveti problema asta..te asteptam mai des
Lali mamicule nu te enerva pe copil, ca e perioada...deci ii normal..zic asta ptr ca nu esti singura ..am si eu una mai mare care la fel e...maraita din orice cand se trezeste...si inainte nu a fost asa..au fost perioade si perioade..a fost is mai rau, cum e la tine, plangea din orice, tipa nu-i convenea nimic..trebuia sa o iei cu binisorul, sa incerci sa-i zici ca-i dai ceva, sau sa vrea sa doarma din nou...ideea e sa-l lasi in pace..sau sa-l iei in brate, si sa-l lasi sa se inisteasca singur daca nu reusesti prin alte metode...dar iti spun, copilul nu are nimic doar ca-i perioada si nici el nu stie de ce plange..dar trebuie sa planga..
Cea mare imi doarme, iar Anna se joaca, apoi vor face cu schimbul..
Pupicei
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Picky, asa bine spui tu acolo...la fel ca la noi, asa si Vladut, cu picioarele pe mine, cu mainile pe sub bluza de pijama pe spatele meu in asteptarea de a ma intoarce si cu fata la el...peste noapte cand se maraie Eva (a mea nu plange noaptea decat f rar) Vladut se intoarce pe partea cealalta si ofteaza. Intr-o noapte cand a fost Eva mai agitata s-a trezit si Vladut de tot si s-a asezat langa mine la marginea patului si o intreaba pe sora-sa "ce e cu tine, Eva? de ce plangi?" pt mine cel mai greu imi e pana ii adorm pe amandoi ca se deranjeaza unul pe altul de ma apuca toate disperarile Botezul il facem dupa Paste.
Mai, regurgiteaza Eva fff mult, cred ca are si un reflux...