Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 18
SoriLea spune:
Buna dragelor,
hai ca in sfarsit ajung si pe la voi. De dim mi-a facut figuri calculiciul (nu vroia sa se mai deschida , dar dupa ce l-am aspirat putin - ca era ff jegos inauntru - si i-am miscat putin firele, a luat-o)N-am mai avut timp sa intru, ca a trebuit sa merg cu tata la medic. Am venit, hranit copil, pus la nani, iar eu tot trag din calc pe dvd filmuletele si pozele ca sa nu le pierd,in caz ca-mi face figura de se duce ceva
Va multumesc pt aprecierile la adresa lui Razvan.
Anna foarte frumos tortul. Dar mai ales sarbatoritul si surioara lui ai doua comori de care se vede ca esti tare mandra (nici nu se putea altfel) Multe lunite si sute de grame inainte. Ce rpd trece timpul... acum se face de 2 anisori
Picky mai odihneste-te si tu si mai lasa treaba in casa. Aia cat ai face tot nu se vede, dar organismul mai are nevoie si de odihna, iar tu spui mereu PAS la capitolul asta. Cum sunt fetele?
Alynta cum te-ai descurcat cu toti 3 acasa? Cred ca-ti este ff greu. Am sa merg si la gradi sapt viitoare sa vad ce mi se spune de-acolo
Celelalte fete...ce faceti?? Tot inzapezite??
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Anna am uitat sa-ti spun ca a vazut si Razvan tortul si mi-a zis ca vrea si el dar sa fie CARS rosu (are preferinte nu gluma). Apropo unde l-ai comandat?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea Anna am uitat sa-ti spun ca a vazut si Razvan tortul si mi-a zis ca vrea si el dar sa fie CARS rosu (are preferinte nu gluma). Apropo unde l-ai comandat? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009) http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois |
La cofetaria Alice (de la Iancului)
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!
doriti?
Cris unde esti mamico? Azi dau un tar.
Fetele intru mai tarziu ,m-am trezit cu foamea in glanda.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
anna-mama spune:
Neata,
Eva vorbeste cu ratele de la carusel si se distreaza, Vladut se joaca cu tati, iar eu am deschis sa va salut si sa va urez un wkd minunat! Va pup
DanaMi spune:
neatza
Simina ...... eu stau acasa pana face Raducu 2 ani, pe mine ma ajuta mama soacra dar nu am incredere in ea sa il las de la 1 an si oricum firma la care am lucrat a intrat in insolventa. imi pare rau ca nu te simti bine eu nu am avut pb la nici o sarcina dar am inteles ca de pe la 4 luni incep sa treaca greturile. Frumoasa semnatura
Sori ..... am vazut filmuletele cu Razvan, tare dulcel mei e
Picky ..... eu stiu ca aparatul de OMRON e cel mai bun raportat calitate- pret si in jur de 250-300 lei dar se merite sa-l ai in casa si il pot folosi si adultii. Ingrozitor ce povestesti tu acolo cu gradinitele de la voi, parca incep sa apreciez sistemul nostru. . si la noi e nasol cu dormitul pt ca Bia nu vrea sa doarma singura asa ca doarme cu tati in camera ei iar eu cu Raducu la el in camera, nu-i pot tine pe amandoi in aceeasi camera pt ca amndoi dorm iepureste si se trezesc unul pe celalalt noaptea.
Ana .... am vazut pozicile de la ziua lui Vladut, tare frumusei, dar pitica m-a terminat , e asa dolofanica , tare dragi imi sunt cand fac falcute asa de la o zi la alta, si la ai mei le-a mers tare bine cat i-am alaptat, din pacate nu am avut san sa le dau cat as fi vrut insa sunt multumita ca pana la 6 luni le-am dat numai san
Geta ..... sper ca ati rezolvat cu tevaraia si ca sunteti bine si la caldurica
Alina ...... felicitari pt nepotel, nulta sanatate si refacere rapida cumnatei, off cred ca ti-e tare greu cu toti trei copiii acasa
Picky .... nu m-a luat somnul alaltaseara doar ca m-a luat maseaua destul de rau si nu m-am mai dat jos din pat , pozele sunt tot acolo nu le-am scos.
Cris .... ce mai faci , cred ca esti destul de ocupata cu serviciul. intrebai la un moment dat de detergent , eu spal cu detergent lichid sau capsule si nu am pb la clatire + ca miroase asa de bine ca nu mai am nevoie de balsam, asa pateam si eu cu cel praf
va las ca ma "striga " Raducu, e ora lui de masa, are patutul langa perete si cand se trezeste se ridica in picioare si bate cu manuta in perete pana ma duc sa-l iau
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
anna-mama spune:
Da, si noi tot Omron avem, ni s-a spus ca e cel mai rezistent in timp. Are si masca pt adulti.
Dana, ce tare e Raducu, cum stie el sa te cheme cand se trezeste Da, le prieste laptele matern, dar sper ca Eva sa primeasca bine diversificarea ca parca nu mai am atata putere de alaptat non-stop ca la Vladut, si pt faptul ca Vladut ma solicita si el mult si sunt mult mai obosita. Asa-mi vine cateodata sa-i dau lapte praf seara in speranta ca ar dormi mai bine , noroc ca nu am in casa nici lapte si nici biberoane.
Lali_mete spune:
Ana,te bat mai daca mai spui ca iti vine sa ii dai lapte praf. Iti spun cu siguranta ca nu va dormi mai bine de la lapte.Dar cred ca stiai deja asta . Asteapta sa treaca perioada de colici ,pana atunci vezi daca o mai deranjeaza ceva. Poate e prea putina/multa lumina in camera la somn,prea cald/rece, vrea infasata/nu vrea infasata ... Teodora nu doarme pana nu o infasor intr-un scutec/paturica sa ii fie cald bine,si nu sting lumina noaptea,sau ziua nu trag jaluzeaua .Este exact opusul lui Paul care la aceeasi varsta domea numai pe burtica,cat mai dezvelit,fara sosete in picioruse si nesingherit de nimic.Daca era p[rea infasurat in paturica se foia si plangea pana reusea sa stea cum vrea. Gaseste-i puncul dde confort si o sa faceti nanel mai bine amandoua.
Dana imi pare rau ca te-a durut maseaua ,stiu cat de nesuferite sunt durerile astea. Eu am vazut ca unele fete de la odiseea Teodorei si-au facut cate ceva la dinti chiar daca alaptau. Nu stiu exact ce anestezic s-a folosit,dar stiu ca nu le-au lasat dr-ii asa cu durerea.
Va pup.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
DanaMi spune:
am reusit sa termin mancarea pe ziua de azi daca mai fac si curat.... ma pup singura
Ana .... sunt deacord cu Lali, nici sa nu te gandesti la lapte praf daca mai rezisti da-i Evei tzitzica , nimic nu e mai bun pt ea, dar cred ca stii si tu ( sper ca nu te superi ca-ti spun asta )
Lali .... de cand ma stiu am fost obsedata de dantura si am mers la dentist si pe perioada sarcinii si dupa , si da se face o anestezie dar e mult mai slaba si nu iti poate orice cu ea, mie mi-a scos maseaua si nu stiu de ce si acum ma mai doare locul cred ca nici nu pot sa-mi dau seama ce ma doare exact si ca sa fie durere pana la capat m-am mai si taiat intr-un pahar, care mi s-a spart in timp ce-l spalam, exact intre degete
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
SoriLea spune:
Bunaaa...
(vb lui Razvan )
Azi pana la ora asta n-am facut mai nimik (sau cel putin asa mi se pare mie). Dimineata am aspirat toata casa (cu ajutorul lui razvan), apoi ne-am luat talpasita si am plecat la shopingareala . Am plecat de la 10 si am ajuns acasa la 14.30 cu un copchil mort de somn .
Am facut aprovizionarea, ca de cand cu zapezile astea, greu se circula si am mai cascat ochii pe colo-pe dincolo...
Picky ziceai ca te-am intrecut la jucarii... pai tu stii cate avem? ce s-a vazut in poza cred ac nu-s nici jumate si de fiecare data cand mergem la cumparaturi isi mai ia ce-l putin 1-2 masini si binenteles o carte (sau mai multe - depinde pe ce-i pica pata) Azi si-a luat un set de masini de politie si un atlas cu animale
Dau faliment in ritmul asta, bine ca acum nu mai iesim asa des
Si noi tot aparat OMRON avem si suntem multumiti de el.
Nu-mi mai amintesc ce-am citit, am o leneee...nu am chef de nimik si nici nu stiu ce sa fac, ca n-am stare
Intru mai tarziu sa vad ce mai faceti, ce mai spuneti (la noi cerne de sus asa marunt...de zici ca-i faina )