Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 16
SoriLea spune:
LA MULTI ANI V L A D U T sa cresti mare sanatos, sa ai parte de mult noroc in viata, sa-ti iubesti si pretuiesti parintii, sa-i fii alaturi surioarei si impreuna sa fiti iubiti
Anna sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de ingerasii vostrii. Vreau sa vad si eu tortul, ca si al meu e fan CARS
Simina imi pare bn sa te citesc. Chiar imi era dor de tn Imi pare rau ca te simti rau seara, dar lasa ca trece, bb sa fie bn. Vladut stie ca vine bb, ce spune? Frumoasa semnatura iti doresc sa ajungi la 40 sapt (sau macar aproape) Eu acum ma simt mai bn. Razvan...e bn si pe zi ce trece tot mai vorbaret si un mare povestitor (spune ce vede prin carti si din ce-si aminteste ca i-am citit)
Cand am sa descarc filmuletele am sa va pun unul, ca sa vedeti cate a mai invatat (cioara )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
neata
La multi ani! Vladut, sa fii sanatos si norocos si sa te strecori printre necazuri ca pestele
is cam paralele cu ce se scrie, n-am chef sa ma concentrez si sa procesez
Simina...sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara
Sori...pregateste mielul pt Simina, nu il chema Vladut pe al ei pici
si La multi ani! sotului tau, Lali
SoriLea spune:
Ups
Simina, scz pt greseala. Am ramas cuplata la Vladut sarbatoritul Stiu ca baietelul tau e tizul nostru, dar nu stiu ce mi-a venit
Ema saru-mana ca m-ai tras de maneca. Acum dau si mielul ce sa fac
Am inceput sa incarc cateva filmulete pe picasa. Sa vad cat dureaza si intru pe mail sa le pun
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Salutare
La multi ani Vladut, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa cuceresti multe fetite...si nu in ultimul rand sa o iubesti si sa o protejezi pe surioara ta micuta. Mami si tati fiti mandri ca aveti doua comori minunate langa voi. Sanatate si multa iubire pana la infinit [flo]
La multi ani grasun de Lali , sa iti iubesti sotia si copii, ca ai langa tine trei comori care iti va aduce zi de zi bucurie..sa va iubiti, sa va respectati si sa fiti la fel cum va place voua sa fiti ..nu te ca se interpreteaza..Asa ca -icei sunt ptr Lali si ptr copilasi..tie iti dau o
revin
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Va invit pe mail la vizionat ingerasul meu
Picky_toto spune:
Dana nu am aparat de aerosoli, dar ma bate gandul sa-mi iau unul in viitor, acum nu stiu daca de aici sau din ro(ce marca e buna acolo) ca sunt cam piperate preturile aici..as putea sa si inchiriez de la casa de asigurari de sanatate, dar as vrea unul sa-l am permanent... eu tot nu am reusit sa intru pe mail-ul comun..poate reusesc azi dupa ce termin de facut autostrada.. Uite aici reteta cu sandvisuri cu vinete gratinate..insa eu le-am bagat la sfarsit la cuptor..sunt putin uleioase, si ma gandeam ca data viitoare sa le fac direct in cuptor feliile dar asta inseamna ca nu mai trebuie sa le dau prin faina si apoi sa le unesc cu restul intre ele si sa le mai dau la cuptor...iar in loc de sardele eu am pus snitele din file de peste si au iesit ff bune. sper sa fi inteles ceva si sa-ti placa..
Lali si te-ai distrat cu copii? dulciuri ..nu vii si pe la mine sa faci cateva? mi-a placut mult pag 13...e super ca te pricepi sa ne ti pe pagina 1 ..ajutor mare ai in casa...i-auzi spala vasele..
Mady bine ai reaparut in peisaj...cum ati petrecut? pe cand poze?
Anna e bine ca nu a scazut in greutate..lasa ca recupereaza ea in cateva zile...sigur o sa-mi iau si eu aparat ptr aerosoli ca va tot aud pe voi ca-i bun..aici astia nu-s cu asa ceva, doar in cazuri de astm sau bronsite sau tuse permanenta...vrem pozici multe ..distractie placuta .am vazut pozicile..ff amuzante cele cu vladut, iar eva a crescut si tare mumoasa e .amandoi sunt adorabili
Adina ee ff frig la voi, mai suportati? drumurile sunt dezapezite? pe cand poze?
Sorina super tare Razvi, ce vrei mama e obosit baiatul, a mers mult in vara..sa stii ca si Stefi zice ca-i obosita, sau ca o doare burtica ca a mers mult...is comici copii astia..ai impresia ca nu inteleg, ba inteleg totul ..de ex ieri am avut o discutie cu fiicele mele si le-am spus ca daca nu isi aduna jucariile iau sacul de gunoi si le scot in strada sa vina masian sa le ia..iar pe seara sa vezi cum aduna stefi si anna jucariile......da, anna nu mi-a venit sa cred, bine nu a adunat ea multe jucarii, decat vreo 2 bile le-a luat de pe jos si le-a dus, tarash pe fund pana la cort unde le-a aruncat...a vazut-o pe stefi si a pus si ea cotul la treaba..eu le-am ajutat si nu am bagat de seama ce facea anna, ca altfel as fi filmat-o...tacsu a vazut-o dar nu a pus mana pe camera..asta e, data viitoare..oricum sunt ff inteligenti si ii duc capul la ce raspunsuri sa dea..stefi deja cauta raspunsuri in favoarea ei dar care sa ne placa noua ...cu gradi nu prea stiu pe acolo cum e...cel mai bine ar fi sa te interesezi la sursa
Adina lasa ca si in iunie e ok, cat dureaza cursul?
Cris cred ca esti rupta de oboseala de nu mai reusesti sa mai ajungi pe la noi..cum mai e la job? te-ai acomodat cat de cat?
Simina bine ai revenit, ne-a fost dor de tine, cum e cu sarcina? gradinitele/scolile de aici majoritatea sunt asa...aici astia ii fac pe copii cat mai independenti, inca de mici ...stefi stie deja sa-si ia geaca pe ea singura, fara sa o ajut...la wc la scoala se duce singurica (a fost si momente cand nu a vrut singura si s-a scapat pe ea) isi ridica singura pantaloni..iar acum cat e frig e mai gros imbracata si ii e greu sa le ridice pe toate..e cu spatele gol, si cum am mai scris ii dau bluze mai lungi, rochite, ca sa ii acopere spatele..ce vrei astia asa sunt..ii lasa si cu muci in gura..ca deh is multi copii nu sta pe fiecare sa-l bibileasca...de fapt si la crese e la fel...eu ma uit la anna care-i la dadaca..are mititica mucisori lipiti la nasuc si e murdara de mancare pe fata,, o pune sa doarma in tarc, pe salteaua unde ii pune si pe ceilalti..De ex marti am ajuns mai devreme la ea, am gasit-o pe anna in relax, pe cealata bebelusa il alt relax ii dadea sa mamance, pe stefi pe langa si pe baietel cica era pedepsit in tarc ca-i manca bucatele de sandvisuri ale annei (ca-i dau cutituta cu bucatele de painica de acasa)..dar ce m-a surpins e ca era pus in tarc incaltat in adidasi cu care merge si afara ..(belgieni au boala asta sa stea incaltati in casa si toata mizeria de afara o duc pana in dormitoare..putini sunt belgieni care se descalta de incaltarile de strada si isi iau incaltarile de casa).....apoi ce facea..punea fetele la somn acolo..nu prea sunt de acord nici cu chestia ca tarcul e la comun, in conditiile in care mai are un patut in living, iar baiatul doarme in dormitor la etaj...mai ramane sa le dea mancare din acelasi castron si aceasi lingurita(vb ce anna si cealata bebelusa), dar ca asta ar intrece orice masura ..asa ca degeaba as face gura acum, ptr ca ce mie imi pare anormal, lor li se pare normal.. si mai are rost sa mai zic ceva?! ma multumesc ca am unde sa o las, la caldura si stiu ca si pe stefi am unde sa o duc daca-i putin racita..cat despre gradinita, ne vom obisnui pana vom pleca in ro ..asa ca le las asa cum sunt, mai inchid ochii, ca nici sa fiu cu sabia ridicata tot timpul nu am de castigat..asta e belgia.. astia-s belgieni, asta-i educatia, asta-i igiena...Suntem curiosi sa aflam si noi ce ascunde burticuta ta..asa ca nu ezita sa intri cu vesti..imi pare rau ca ai rau, posibil ca in vreo 2 sapt iti vor trece..pupicei
Ema pai na macar cineva sa te mai aduca si la realitate....iti urez ca totul sa se termine odata ca sa poti si tu sa te gandesti ce si cum vei face in viitor...si cine stie poate iti intalnesti si marea iubire sau mica iubire (ca marea iubire e darius)..multi pupici si bafta multa
Getik ce mai faci?
Virginia nu ne mai dai nici un semn? hai ca poti sa-ti faci 2-3 minute si ptr noi sa ne scrii cateva randuri?! si ai vb uc juf? incepe gradi, Elena?
Am copile dependente si maraite, is geloase una pe alta, nu care cumva sa vina una la mine in brate ca vrea is cealata, si se imping una pe alta ca deh o vor pe mami toata doar ptr ele..acum Anna face ture prin casa, taras pe fundulet iar Stefi se plictiseste si-mi cere wafelce si nici nu a venit weekend-ul inca ..
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Va multumim pt urari si va invitam la tort si bunatati! Am pus poze pe mail cu "petrecerea"de azi
Incerc sa revin mai tarziu cu recuperatul
SoriLea spune:
Picky si eu mai aplic metoda asta la strans jucarii Numai ca eu ii spun ca le duc la copilul care sta la gunoi si nu are si el jucarii (ca a vazut intr-o zi un tiganus la gunoi si m-a tot intrebat ce face acolo - si i-am raspun ca-si cauta si el mancare si jucarii ca nu are)
Urat sistem aplica belgienii Ma doare sa vad copiii asa.
Sa stii ca si aici, tot in astfel de situatii se recomanda aerosoli, dar cu ser poti sa-i faci si cand e infundat si cand tuseste putin, ca nu-i fac nici un rau. Eu am un aparat pe care am dat acum 2 ani pe el 3.5 mil (350 ron), cca 80euro.
Anna sper ca v-ati distrat bn, pt ca nu pot viziona pozele. Nu stiu ce are. Tu l-ai verificat cand l-ai pus?
Picky_toto spune:
Tot eu, cat coc la wafelce am aruncat si un ochii pe mail-ul comun..
Anna si unde-i tortul? si petrecerea ca eu nu le vad..link-ul nu merge.
Ema vazu-i noul look, tare frumos este, chiar is asa tunsulici, nu mai pare o fetita ci baietel in toata regula...si are si trasaturile tale..mai ales nasul ala smecher
Sorina multe mama, multe, filmulete, dar le-am savurat pe toate cu fiica mea mare pe langa mine..acum vrea si ea carti cu balene, rechini, caracatite etc...insa nu i-a placut un filmulet, cel in care copii se jucau in zapada..a inceput sa se agite ca ei nu vin la mami a lor (adica la tine) si ca sunt masini acolo..tot striga atentie , sa se fereasca de masini (ea nerealizand ca masinile nu merg )..oau si am ramas cu gura cascata la cate masini are ..ne-ati intrecut la jucarii ..mi-a placut cum se juca cu tati, ce vrei si tu daca el vrea masina sa o plimbe cu mana..frumoase filmulete...frumoasa familie ....ii mai zic si eu stefaniei asa, ca dau jucariile la alti copii, dar cum nu prea am copii pe aici cui sa le dau, mai sigur ma crede ca i le arunc, cunoaste saci de gunoi si ii vede cand ii scoatem afara si a tot vazut masina de gunoi pe strada...
vai cat de mare e zapada in unele zone, oameni izolati in casa, zapada pana la acoperis...tara arde si baba se piaptana...la parlament
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Toanta de mine, acum am trimis link-ul bun
Ma duc sa fac baie la gaza, a facut si ea azi 7 saptamani