Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 15
SoriLea spune:
Fetili, mi-a venit acum o pasarica oare cand incep inscrierile la gradi? Ma refer la cele de stat (poate sunt fete din bucuresti care stiu). Am cautat pe net si n-am gasit nimik pt anul asta, dar in sinaia se fac incepand cu 13 feb pana pe 29 feb. N-as vrea sa ma ia prin surprindere si sa-mi ramana copilul pe dinafara, mai ales ca am gradinita la 2 pasi de mn.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea Fetili, mi-a venit acum o pasarica oare cand incep inscrierile la gradi? Ma refer la cele de stat (poate sunt fete din bucuresti care stiu). Am cautat pe net si n-am gasit nimik pt anul asta, dar in sinaia se fac incepand cu 13 feb pana pe 29 feb. N-as vrea sa ma ia prin surprindere si sa-mi ramana copilul pe dinafara, mai ales ca am gradinita la 2 pasi de mn. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009) http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois |
Eu stiam ca in mai incep inscrierile
emanouela spune:
si in Iasi tot in mai, cica se mai practica si inainte de luna mai, dar acu e harababura cu clasa 0 si asteapta sa se edifice cu asta.
DanaMi spune:
hello
Sori ...... eu stiu ca inscrierile incep prin aprilie - mai, in februarie cred ca sunt reinscrierile. Foarte tare Razvan
Picky .... cand ai timp pune si tu reteta la sandvisuri cu vinete, te rog
Ana .... si la mine au inceput pb cu dintii cand alaptam , am fost si atunci dar nu prea a avut ce sa-mi faca iar acum a fost prea tarziu . Sper sa nu patesti la fel ca mine
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Haideti la proaspata si aburinda, pentru toata lumea si de toate felurile! Bineinteles ca insotita de !!
Azi fac cinste cu ce va pofteste inimioara! Al meu grasun implineste 27 de ani azi ,si cum eu il iubesc mult mult mult (ca doar de aia am facut cu el doi copii) ofer di tatii la toataa lumea !
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
SoriLea spune:
Neata'
Lali LA MULTI ANI sotului, sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de ingerasii vostrii
Multam pt cafea si tratatie.
Acum merg la treburi si revin peste zi.
O zi placuta
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Simina1980 spune:
La Multi Ani Vladut!Sa cresti mare,sanatos si frumos si sa ai o viata fericita alaturi de familia ta!Anna-sa fii sanatoasa sa te bucuri de comorile tale!
La Multi Ani Sot de Lali!Sa fii sanatos!Lali sa va dea Dumnezeu sanatate,intelegere si iubire multa!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
La multi ani Vladut ,sa cresti mare si sanatos, sa iti iubest mereu surioara si sa iti respecti parintii! Pupici multi de la Teodora si Paul !
Multam fetelor de urari!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Simina1980 spune:
Nu am mai intrat de mult-v-am mai citit asa printre picaturi dar de scris nu am mai avut timp.
Cris-in primul rand felicitari ptr job!Sa fie exact asa cum iti doresti tu si sa-ti aduca multe satisfactii!S-ti mai doresc sa poti sta linstita la job fara sa te stresezi prea mult cu ganduri de genu' oare ce o face copilul meu acum,oare a mancat,oare a dormit....eu stiu cum e ptr ca eu am inceput munca f repede dupa nastere si am trecut printr-o perioada grea la inceput.
Lali-ce tineri sunteti si tu si sotul !Eu de cand am trecut de 30 de ani cand aud de cineva ca are douazeci si... mise pare ca e ff tanar.Deci pana la urma botezul ramane pe 25,nu?Noi trebuia sa mergem saptamana asta la un botez si m-a sunat ieri mamica copilului sa-mi spuna ca am amanat putin din cauza vremii(nasii si bunicii stau pe la buzau si chiar ca nu pot ajunge).M-ai omorat ieri cu foietajele cu gem Mi-a placut ce ai scris despre fiecare in parte!
Sorina-imi place de tine sa esti asa activa desi nu-mi place motivul ptr care poti fi asa activa si anume ca esti cu probleme de sanatate.Asa stiu si eu ca inscrierile la gradi se fac in primavara.Si tu m-ai omorat cu gogosile tale !Razvanelul istet ce face?Mai e obosit de atata alergat?
Anna-offf cat ati tras cu raceala!Nici nu vreau sa ma gandesc cat esti de speriata acum de raceli!Cum sarbatoriti azi?
Ema-super ca ati iesit mereu la zapada-eu nu prea am avut curaj sa-l scot pe Andu!Bv tie ca te tii de zumba!Proces cand mai ai?Parca acum in februarie,nu?Aaaa si am vazut pozele cu Darius tunsulici-un scump!Chiar ca inainte parea o fetita in comparatie cu acum!
Picky-cum mai sunt fetele?Deci eu ce am citit de gradi unde merge Stefi parca nici nu-mi vine sa cred!Cum sa nu raceasca copilul daca trebuie sa iasa afara ca sa mearga la toaleta?Si de ce nu ii ajuta sa se imbrace?Andu nu stie sa puna nimic pe el,oare ce ar face la o astfel de gradi?Mi-a placut tare mult ce ai scris legat de tinut fetele cu tine in loc sa le trimiti in Romania la mama ta!
Dana-tu cat stai in cic,ai ales 1 an sau 2?Off nu spuneti de probleme cu dintii ca si eu am ......dupa nastere si alaptare sper sa incep sa le rezolv!
Mady-la multi ani cu intarziere ptr Alex!Sa creasca mare,sanatos si la fel de inteligent!
Alynta-voi ce mai faceti?Ai dus baietii la gradi zilele astea?
Adina-ma bucur ca ai mai intrat pe aici!Te-ai gandit bine sa faci acele cursuri-mai mult ca sigur iti vor prinde bine-pacat insa ca mai dureaza pana incep.Dar in invatamant nu vrei sa te intorci?Ca parca tu esti de profesie educatoare,nu?
Lavi-Sper ca sunteti bine!
Sper ca nu am uitat pe nimeni!
Despre noi nu am noutati-Andu cu gradi,eu mi-am facut in sf analizele de trim I,luni am programare ptr dublu test si poate poate aflam si ce ascunde intre picioruse.Eu cu sarcina sunt bine-am deja 12 sapt si 4 zile,imi e rau in fiecare seara insa daca mananc imi trece,dar nici nu pot manca in continuu......Cris-parca imi spune sa schimb semnatura-am sa incer acum sper sa-mi si reuseasca.
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)