Buburuzele se joaca in zapada!***29***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!
eu am in plan multe azi, dar n-am facut mai nimic pana la ora asta. am fiert doar 5 oua ca sa le fac umplute. trebuie sa ma apuc si de o prajitura cu mere, care le place teribil la toti, dar am o lene cronicccccaaaaa... sau o fi oboseala... ca-mi vine sa dorm incontinuu.
in fine, daca nu reusesc sa bag parjitura la cuptor pana la 12 ma las pagubasa ca nu mai am cand.
si mersi de urari.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Alex!!! Sa cresti mare, sanatos si fericit!
Mady, sa-ti traiasca baiatul si sa aiba parte de tot ce va doriti pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, ma bucur ca fetele nu au nimic ingrijorator, sanatate multa! Eu am inceput campanie de imunizare in masa, adica ii dau si lui Vladut si Eva si eu, sotul si parintii mei, toti care intra zilnic cu copiii in contact. Poate nu s-or mai atinge virusii de noi. Eva are 4700 g acum, greutatea asta o avea si inainte sa se imbolnaveasca, dar asta e, bine ca acum a inceput sa puna iar. Vladut a vrut tort cu Bucsa din Cars, m-a innebunit de vreo luna ca tortul lui sa fie cu Bucsa, asa ca am dat comanda. Eu le-am facut la amandoi aerosoli acum cu boala si desi credeam ca Vladut nu o sa stea a fost f cuminte. Oricum, poti sa-i faci aerosoli si in somn in cazul in care nu te intelegi cu ea cand e treaza, dar si daca plange in timpul aerosolilor e f bine, inhaleaza mai bine substantele Nu trebuie sa-i prinzi neaparat mascuta cu elastic de cap, ci poti sa i-o tii si tu la un cm distanta de fata, poate e mai suportabil asa. Eu lui Vladut i-o prindeam cu elastic, dar Evei i-am tinut-o eu. Sunt f buni, la noi cu aerosoli s-au facut copiii bine

Vai, cate prostii face Vladut acum. Ii dadeam Evei sa suga si cand vine Vladut la mine plin de crema, in special pe fata si-mi zice ca se barbiereste , i-am facut poza si o sa va arat cand reusesc sa o descarc. Ce sa mai, era si in par si pe haine...l-am curatat si schimbat si diseara il bag la frecat in cada

Ema, ai mai fost la zumba?
Dana, nasol cu dentistul, off, si eu trebuie sa ajung, dar cand o sa incep diversificarea ca sa nu mai depinda tot timpul Eva de laptele meu. Mancacioasa mea mananca si din ora in ora, sau maxim la doua ore
Lali, dar aveai chef de vorba de dimineata [;D]
Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani Alex de MAdy,sa cresti mare si sanatos,istet si respectuos ! Mady sa arunci si la noi o bucata de praji,da?

Sori ma bucur ca te-am binedispus ,azi am chev de tastat.nush ce am ...

Elena vai cat de frig a fost la voi! Brrrr, mi s-a zbarlit parul! Noi aseara icncercam sa adormim copiii ,si ne uitam pe geam. Al meu sot zice " mai ,cat si cand o fi nins? Ca e zapada de un lat de palma pe geam!"

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Anna al meu imi scoate sanul din gura fetii si pupa sfarcul,sau vrea sa o legene seara pe sora-sa pe picioare. Aseara se baga sub pilota si striga " Tedoooo,Tedoooo , batzeeee " ,sa il Teodora in brate. Azi imi spala vasele. Era urcat pe u nscaun in fara chiuvetei ,a consumat jumatate de axion dar na,spala baiatul un pahar de tuica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

La multi ani alex, sa cresti mare, sanatos si sa nu o mai superi pe mami!

Intru mai tarziu de pe pc sa scriu mai mult ,va pup

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Lali se vede calr ca ai chef de tastat

Noi am fost afara, s-a zbenguit 1h prin nameti, a mancat putin cand am intrat in casa si acum somn de voie
ieri mi-a dormit 3.5h si cand s-a trezit l-am intrebat daca a fost obosit. Mi-a zis ca da e obosit ca a mers mult pe jos (cand ma intreb eu, ca a stat numai in casa?!?) si il intreb, cand mama ai mers mult pe jos? el raspunde, cand am fost la tara la mamaia am mers toata ziua - toata ziua Asa ca am un copil obosit, ca toata vara a alergat si acum recupereaza

Am facut pana la urma o budinca de paste cu branza la cuptor si acum am pe foc o ciorba din pipotele si inimioare cu galusti (fara nu-i place lui Razvan), asa ca mi-am gasit de lucru

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Buna ideea cu supa de galusti,cred ca fac si eu. Eu mai am acum de bagat o tura foietaj cu dulceata la cuptor si am si dulce.
Picky .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am un somn de zile mari....cred ca n-am dormit noptile ca a fost luna plina
v-am citit in mare si nu mai tin minte nimic, asa ca scotocesc in memorie acu
ana...da, merg la zumba, sapt asta nu ma duc ca e cam aiurea de mers, parcat, etc....asa ca iau o pauza
sori...aseara am baut ditamai cana de ceai de tei.....nic
gata.....atata am tinut minte
ma bag sa incerc sa dorm nitel
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

salutari!
Ne-am intors din oras,am culcat copilul si pe tati copilului,am incercat sa dorm si eu un pic dar nu am reusit,asa ca fornumeala...Am fost si m-am inscris la cursuri,dar cica prin iunie se fac,ca acum nu sunt cursanti,eram al 7-lea dosar si trebuie sa fie 20,nasol rau.

Sorilea acum am vazut ca pe baietii nostrii ii cheama la fel,numai ca al meu e Ioan
Lalia fost frig tare,geam termopan si nu se vede afara de inghetat ce e;

Mergi la inceput