Buburuzele se joaca in zapada!***29***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

multumesc fetelor, am pus pozele alea pt ca le-am gasit si mi-am amintit cat era de haioasa Bia, nu stiu daca ati observat, dar era musai sa-si lase pantalonii in jos cand ii dadea papusii sa pape tzitzi

Picky ...... ba bucur sa sunteti mai bine, tu faci cum crezi dar eu te-as sfatui daca ai aparat sa la faci fetelor aerosoli ( pe Raducu il ia somnul cand ii fac seara ) , ca or sa stea cu siguranta si daca nu vrei sa bagi medicamente poti sa le faci doar cu ser fiziologic ca sa inmoaie mucozitatile si apoi aspiri, ajuta enorm de multsi nu dauneaza cu absolut nimic
Mady ..... La Multi Ani pt Alex sa fie sanatos si fericit si voi pe langa ei , ma bucur ca ai reusit sa intri sa ne mai dai vesti despre voi
Ema .... ce-ai patit fata draga de nu dormi?
Cris .... bafta multa la job,
Sori, Ana si restul fetelor , multi
Azi am fost la dentist si mi-am scos o masea de minte si ma doare de nu mai pot

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata ,haideti la perfuzabile cu ness, ,vogue ,ciocolata calda,cappucine,frapucine !!!!

La malul marii ninge viscolit,in rafale, cu viteza medie ,e frig tare si nu mai stiu ce activitati sa am cu Paul in casa.
Azi am in plan ceva desenat ,ascultat muzica,dansat, joaca pe jos cu masinutele,spalat o mocheta pentru camera unde se joaca Paul,ca se joaca pe jos si e rece ,masina deja a spalat o tura de haine.

Mancare nu mai stiu ce sa fac,dulce am in plan ceva foietaj cu dulceata,in genul fanteziilor. Am foietaj cumparat, vreau sa incerc sa si fac,sa vad ce imi iese.

Voi ce faceti?

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Si pentru ca e pagina 13 , nu vreau sa fie si mai mult ghinion si sa nu mai scrie nimeni dupa mine azi,asa ca o umplu!

Mergi la inceput

Sau si mai bine

Mergi la inceput

Unde sunteti mai,la dat zapada cu lopata?

Mergi la inceput

Mai am putin si ajung pe pagina 14 ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Hai ca poti ,te ajut si eu....

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Hai ca poti ,te ajut si eu....

Vaai,merci,merci,esti o draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata'

Lali m-ai amuzat teribil ,mi-ai facut ziua frumoasa de dimineata esti o dulce.

Picky si eu sunt pt aerosoli. Daca nu vrea sa stea, ii poti spune o poveste la ureche, sau sa povestesti un desen animat privindu-l...etc. Gasesti tu metode. E grea poate prima...sau poate nu sanatate multa.

Mady LA MULTI ANI, sa-ti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna Te mai asteptam pe la noi.

Ema dc nu poti dormi? Un ceai de tei la culcare, sau o cana cu lapte cald stiu ca fac bn.

Cris cred ca ai venit ff obosita de n-ai mai intrat pe la noi. si o zi usoara iti doresc. Miru cum reactioneaza ca nu mai esti acasa? frumoasa mica.

Dana te mai doare locul? Ia pliculete de NIMESIL. Sunt ff rapide in dureri si in cele dentare chiar face minuni

Simina, Lavinia voi ce mai faceti fetelor, nu mai dati nici un semn?? Stie cineva ceva de ele, ac vad ca voi mai aveti nr de tel al uneia-alteia, sau mess sau mai stiu eu ce

O zi placuta si senina va doresc. Nu am in plan nimic pt azi, doar sa-l scot la zapada pe pitic, ca afara chiar daca e frig, e bn ca nu mai e vant.

Ne mai auzim peste zi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

buna dimineata!

ooo Lali cate mesaje,neata,multumesc de cafea
Si la noi e un frig mama mama,azi noapte -25 de grade groaznic....si azi am iar de iesit cu copilul afara cu treburi.

V-am pupacit!

Mergi la inceput