Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 12
anna-mama spune:
Lali, nu-i nimic daca faci botezul in post, se poate boteza oricand. Ma gandesc la voi ca sa aveti vreme buna de data asta
anna-mama spune:
Cris, succes cu noul job, o sa ii dai tu de cap si o sa le pui pe toate la punct, numai sa fii calma si fara stres Miru cu cine sta cand esti la munca? Da, eu am fost doar la biserica si apoi acasa la copii, sotul ne-a reprezentat la restaurant.
anna-mama spune:
Sorina, sanatate multa si refacere rapida
Alina, sanatate soacrei tale
Dana, pe mail sunt pozele? intru acum sa vad
anna-mama spune:
Am vazut-o pe Bia mamica super grijulie si pe Raducu scump
Si mi-a placut tare de Stefi la dans
Lali_mete spune:
Anna hai ca poti,poti umple o pagina singura. Curaj mami ca or sa se inzdraveneasca puiutii tai si nu vei mai avea probleme cu virusii astia rai .
Musai sa facem o spirala bivolariana ca sa gonim zapezile atunci in preajma dragobetlor.
Ema
p7Picky ce faceti?
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Picky_toto spune:
Salutare,
Multumim de urari, ne-au ajutat, suntem mai bine acum. Am fost la pediatra aseara, nu au nimic grav, spre linistea mea de mama paranoica si prea grijulie, doar raceala la caile respiratori superioare..a recomandat ca sa le mai tin la caldura daca am cu cine sa le las, mai ales ca la scoala se vor juca pe afara si pe la -8 sau -10 grade nu-i prea ok ptr stefi..Asa ca 2 zile a fost la dadaca cu Anna, si sa vedem maine daca o duc sau o mai tin inca o zi acasa..ea vrea la scoala..acum sa vedem..oricum e frig..noaptea tusesc foarte urat..ne-a prescris siropuri dar am referat sa folosesc pe cel homeopat..si ar fi fost ok si aerosoli, mai ales ptr Anna dar cica nu o sa stea la varsta asta...voi ce credeti?
Am avut multa treaba si nu am avut cand sa intru, iar ieri am preferat sa stau pe canapea decat in fata la pc..v-am citit de pe tableta, deci sunt cu vestile la zi..nu situ cat am retinut dar o sa incerc sa raspund..asta pana se trezeste Anna ca sa o bag la baita...le-am facut pe rand, mai devreme Stefaniei si imediat si Annei ca soata vine tarziu azi si nu are cine sa ma ajute ca sa le pot face la amandoua.
Cris succes cu jobul si sa-ti intri repede in mana..cum a reactionat Miru fara tine atatea ore, apropo de la cat la cat e programul? muncesti si in weekend? cu clienti ce ai facut? cine se ocupa acum de ei?
Anna ma bucur ca ati trecut de perioada critica, dar imi pare rau ca esti obosita si copii te solicita mult acum.ei incearca sa-si reia cursul..eva sa recupereze (cate kg are?) cu papica iar Vladut s-a inzdravenit si vrea sa-si consume energia...ai flacau mare..face 3 ani ..v-ati gandit bine cu ziua lui, mai ales ca e imediat dupa o perioada de raceala..ce tort si-a dorit? ! si o sa-l mancati voi tot?! ne dai si noua, nu?! ..felicitari ptr finut
Lali poate pana pe 25 o trece si vremea asta urata, ca sigur v-ati saturat de ea...si a vorbit cu preotul? se poate boteza si in post..eu am botezat-o pe stefi in post..
Dana, Radu e precum Anna mea, se loveste ff des..si tot nu se invata minte
Sorina ai probleme cu spatele? sanatate multa..uite profiti sa te mai odihnesti si tu? cum mai e cu cumnatul? sotul ce mai face? apropo ce lucreaza acolo? gogosi..vreau si eu..facem schimb ..tu-mi dai gogosi eu iti dau wafelce ca weekend de weekend fac, ca vrea Stefi
Lavi tu ce mai faci?
Dana inca nu am intrat pe mail..o sa intru poate maine..sau mai pe seara...sa nu scoti link-ul
Alynta si mai merge pc-ul? cum sunt copilasi?
Ema ne oftici cu zapada aia mare..nu dai si pe aici la fel sa se inchida totul? .bulgareala placuta...acum pe 14 aveai procesul? parca asa tin minte...
Getik cum merge munca?
Is suparata, sau altcineva e suparata pe noi...Mady..nu a mai dat nici un semn de viata de multa vreme...nu ne mai vrea in viata ei?! Hai mamico mai da un semn
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
La multi ani Elena (Nicuratze) sa ai parte de dorinte realizabile si multa sanatate. Te pup si te mai asteptam pe la noi
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
fetelor, nu's suparata pe voi, doamne fereste! n-am de ce. pur si simplu citesc si cand sa ma apuc sa scriu vrea unul din ei ceva. ma intorc la calculator, citesc un alt subiect (legate de clasa 0 si I), raspund acolo ceva si iar imi gasesc astia de lucru.
plus ca maine e ziua lui alex. i-am facut-o sambata la macshit in ideea ca scap acasa . da' de unde... azi am avut musafiri si maine am iar. a primit cadouri cu sacul, dar eu is lesinata. cumparaturi eu, mancare eu, pune-te masa strange-te masa... noroc ca s-au suspendat cursurile. si asa sunt zombi de cateva zile.
o sa revin cu forte proaspete maine seara tarziu sau joi seara ca trebuie sa ma duc musai la serviciu sa fac OP-uri in programul lui peste prajit .
si nu fiti suparate pe mine, voi sunteti prietenele mele si nu plec eu asa usor dintre voi .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
emanouela spune:
bau
is moarta de oboseala, imi pica ochi-n gura. am cateva nopti si nu dorm
picky....noroc cu tine ca imi mai aduci aminte de procese ca euuuuu is . si aci is inchise scoli si gradinite pana joi.
sori....da, stateam multttt ca era tare placut.... azi am stat doar 20-30 min, era prea frig si batea si vantul. s-a anuntat ger cumplit, a fost si ziua dar peste noapte va fi sexy rau
Lali...rezolvat cu biserica?
ano....insanatosire grabnica Evei si tie iti doresc sa reusesti sa te odihnesti
cris hai, da-ne raportul zilei de azi
Dana nu tre sa-ti spun ca am vazut foto, cred ca stii deja ....eu uit sa zic cand ma uit la foto si stii ca ai copii mumosi
mady buna treaba fata, o tii numa intr-o petrecere
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Ema nu era nimeni la biserica azi,sper sa fie maini .
Picky ma bucur ca nu a fost nimic grav cu fetele. Aiurea rau cum e acolo,sa nu le aseze nimeni hainutele dupa ce merg la toaleta. Unii sunt prea mici sa poata face asta singuri.Daca se scapa pe ei ce se intampla?Stau uzi sau sunt schimbati?
Sori insanatosire grabnica.
Anna sa treaca oboseala!
Azi e ziua Elenei? Daca da,la multi ani si un brat de si de la mine!
Nu mai stiu ce voiam sa mmai zic,,, revin dimi cu o cafea tare.
Noapte buna!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)