Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 11
SoriLea spune:
Lali eu am crezut ca atunci vrei tu s-o botezi Si are ceva ca-i pe 25?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
Cred ca ai sughitat mai devreme lacra, cand ziceam cu la meu ca tu nu ai bunghit bine data din calendar ca si mie tot vinerea imi dadea la socoteala..asa ca,pe cand botezul?
danami nici eu nu am vazut poza cu Bia cum da sa suga la bebelus,pune link te rog
sori stiu ca o sa ma dau pe brazda,dar cred ca de fapt cel mai tare ma deranjeaza ca nu au fost sinceri cu mine de la inceput,si "au uitat" sa specifice cateva aspete cum at fi programul care e de 12h/zi si asta 6 / 7 zile...restul sa zicem ca sunt maruntisuri si ca o sa le pun la punc in cel mult pana la vara ca sa fie o zona boboc
adina daca tot e moca si ai cu cine lasa princhindelul, eu zic ca niste cunostinte si in contabilitate nu strica, si poate o sa ai neroc i alt domeniu
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 Cred ca ai sughitat mai devreme lacra, cand ziceam cu la meu ca tu nu ai bunghit bine data din calendar ca si mie tot vinerea imi dadea la socoteala..asa ca,pe cand botezul? danami nici eu nu am vazut poza cu Bia cum da sa suga la bebelus,pune link te rog sori stiu ca o sa ma dau pe brazda,dar cred ca de fapt cel mai tare ma deranjeaza ca nu au fost sinceri cu mine de la inceput,si "au uitat" sa specifice cateva aspete cum at fi programul care e de 12h/zi si asta 6 / 7 zile...restul sa zicem ca sunt maruntisuri si ca o sa le pun la punc in cel mult pana la vara ca sa fie o zona boboc adina daca tot e moca si ai cu cine lasa princhindelul, eu zic ca niste cunostinte si in contabilitate nu strica, si poate o sa ai neroc i alt domeniu Mirunel terorista BAZAR |
25 vecina,25 ,numa sa nu ii dea cu virgula la popa . N-am socotit bine ca cica-i si in post. Merg maine la biserica aici langa mine sa vb cu tantea de la lumanari,si vaz ce im izice. Is chioampa rau uneori. Ma dor ovarele de trei zile ,cred ca imi vin rudele de la lacul rosu in vizita. Era asa de bine fara eeei....
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
DanaMi spune:
am citit dar nu am timp la calculator ca are Cosmin treaba, am trimis iarasi ca am trimis aiurea prima data . o sa recuperez maine, sper .
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
emanouela spune:
bau
am scos nasul dintre nameti
zapada e peste genunchi, nu vreti sa stiti cat e de fain si cat de innebuniti sunt copii. noi am fost 2 ore la pranz si acum, seara, iar 1 ora.
cris....am vz ce-a fost pe la voi. patinoar curat. brrrrr.
fata...ce sa-ti urez.....sa ai parte de un job care sa-ti placa si sa ai satisfactii
lali...nu are nici o importanta de e post ori ba, la botez nu are importanta, doar la cununie. asta ti-o zic cu siguranta, si eu l-am botezat pe Darius in post
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaa
va las calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
lacra sa bagi si ora pls,ca sa fac si eu vorbele la mine la munca.Nasol cu astia de la lacul rosu,sper sa nu te tina prea multe zile
ema aaaaaaaa,pai e misto asa dor cu zapada.Multam fata,azi o sa vb cu cine trebuie si sa vad de s-a omis sa-mi spuna si partile elea si sper sa fie ok.
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
Neata'
Noi ne-am trezit la 9 si e un viscol afara de ai impresia ca vrea sa mute blocurile Azi pauza iesit afara
Cris iti doresc sa fie asa cum vrei tu si sa ai multe satisfactii (dar mai ales financiare)
Ema ce super e la voi si ce mult stati la zapada Azi am vazut ca e ger mare la voi, brrr
Lali in post stiu ca se face botez (dar in popor se zice ca daca esti botezat in post nu te vei casatori)
Picky n-ai mai intrat sa ne spui ce v-a zis medicul. Cum sunt acum fetele? Tu te-ai mai odihnit?
DanaAm vazut pozele. Copii minunati, un botez ff frumos, si o Biencuta grijulie cu papusica ei. Doar nu vrei sa moara de foame, nu?
revin...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Lali_mete spune:
Neatza!!
Cris pai nu spuneai ca in we esti libera? Nu stiu inca ora,la Paul stiu ca a fost la 16 ,de data asta vreau mai devreme.
Ema merci , merge Vali acum si intreaba la biserica.
Bate un vant afara de te ia pe sus.De aia l-am trimis pe Vali ca la 110 si un pic ale lui(a slabit) nu il ia vantul ...
Va puuuup...
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
SoriLea spune:
WOW ce vant bate, nu se mai potoleste , dar vad ca si pe aici bate vantul, ca nu intra nimeni toata ziulica
Hei...fetele, pe unde umblati pe crivatul asta??
Am dormit 2h, dar pitucul inca doarme (deja a facut 3h de cand doarme )
anna-mama spune:
Eu nu mai reusesc sa dorm, Eva e total certata cu somnul saptamana asta, nu leaga mai mult de 30 min, decat seara dupa baie doarme vreo 2 ore. Asa ca am super program. Vladut are si el mancarici, nu poate sa adoarma repede, ii ia cam o ora jumate de stat in pat pe intuneric ca sa se lipeasca somnul de el
Eva mananca de la des la foarte des, apoi o doare burta, apoi face kk si tot asa o tine , iar Vlad e plin de energie, se simte si la el atata stat in casa Abia astept sa se incalzeasca sa-i scot la aer.
De ziua lui Vladut nu facem petrecere ca-s nebuna si nu mai vreau virusati in casa pana nu-mi pun copiii bine pe picioare. A fost f tare ca aseara am fost sa-i dau comanda de tort lui Vladut si vanzatoarea a fost uimita ca iau tort asa de mare doar pt un singur copil, trebuia sa-i zic ca-s doi (si Eva ) Dar e vina mea ca la modelul respectiv nu faceau mai mic de 2kg jumate Nu i l-am facut eu ca voia un tort prea pretentios si eu nu mai am timp de experimente culinare.
In rest, vremea si traficul din Bucuresti sunt infecte, aseara am facut 2 ore jumatate pe drumul spre finic si inapoi , la el am stat doar 45 min cat i-am facut baia.
Picky, cum sunt fetele? ce a zis pediatra?