Buburuzele se joaca in zapada!***29***
Raspunsuri - Pagina 10
Picky_toto spune:
Salutare, fetele imi dorm iar eu motai pe canapea la tv..fetele is la fel, si eu tot ca ele...toata noaptea mi-au tusit iar eu le-am pazit... vedem ce zice pediatra diseara.... va pup, numai bine si sanatate.
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Gagici ce faceti?
Eu sunt pe aici,am fost putin prin oras cu sora-mea,i-a cumparat hainute Teodorei pentru botez
!
Alynta nu-i bai,tot vorbim noi pana la urma
! Nu am facut botezul din cauza zapezii foarte mari si a drumurilor inchise. Il facem de dragobete
!
Mai vreti o cafea? LA mine l-a adormit Paul pe taica-su ,si el vrea la "Aaauuuu" ,a se citi LAur,baietelul vecinilor.
Picky
ai fost cu fetele la dr?
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
SoriLea spune:
Eu acum am venit de la medic si sunt in medical pana luni (inclusiv), iar daca tot nu ma simt bn, prelungesc.
Razvan e cel mai fericit ca v-a fi mami acasa si nu mai peaca a munca ![]()
-ici si multa sanatate tuturor.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
am ajuns abea acum acas..sunt terminata
cand o sa apara si al meu acasa,o sa intru sa vad ce ati facut si sa stam oleca la barfa
Mirunel
terorista 

BAZAR
SoriLea spune:
Cris te asteptam cu inpresii de la noul job 
E trist fara tn pe aici 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
am avut o zi asa de obositoare...alergatura mai ceva ca hotii de cai,nervi si ..mai bine spus,bu=ine am revenit la viata de dinainte,doar ca acum prioritara e Miruna si munca abea locul II ocupa..
Ideeea e ca-i multtttt de munca,fosrte multe de pus la punct:rute,clienti,program,si multe altele..in cateva cuvinte.. totul de la zero
picky ati fost azi pana la urma la pediatru?ce v-a sps?
Uneori parintii nostri nu pot si de inteles..nu stiu pe ce lume traiesc ei,dar nici eu nu concep ca sa-mi las copilul cu ei zile intrezi.Pai l-am facut ca sa-l dau altora sa-l cresca?Nuuuuu,clar nu.
Hai fata,sper ca nu mai esti suparata acuma,chiar nu am avut cum sa fac sa vin in vara la voi,cu toate ca imi facusem planul cu al meu sa venim.Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...
ana sa va traiasca finutul !cum a fost? pana la urma ai stat acasa cu piticii?
sori ma omori cu gogosile tale,swincer.dar in seara asta am cumparat in drum spre casa gagosi cu cioco si mi-am facut fofta : eu 2 buc si fii-mea una![]()
ema azi a mai nins la voi? ca la noi e un adevarat patinoar si a plouat marunt si a inghetat totul
danami fata,o sa intru pe mail mai tarziu ca acum astept niste chestiuni sa primesc si e oarecum urgenta
sori[/b[ multam ca ai facut onorurile ca eu nu am mai apucat azi dimineata![]()

lacra si cand e fata dragobetele asta?ca stii doar ca vreau si eu,da?![]()
[b]sori asa de rau te simti de a fost nevoie de medical?
Mirunel
terorista 

BAZAR
elena_adina spune:
salutari de prin nameti!
La noi ninge si iar ninge,asa m-am saturat of Doamne!
Azi am iesit si eu cu copilul la plimbare,defapt mai mult de nevoie k mama vrea sa-si cumpere o garsoniera si noi ne ocupam de tot,iar ea o sa vina numai la acte si sa plateasca
.
Mie mi-a mai tunat capul una,ca na,mintea odihnita nu are ce face,l-a fundatia din oras se fac cursuri de contabilitate si eu daca tot stau acasa am zis sa ma bag si sa le fac,maine ma duc sa vad ce si cum si sa ma bag poate asa imi mai largesc posibilitatile gasirii unui loc de munca![]()
Crisule saracuta de tine..lasa mama ca o sa te obisnuiesti
,succes in continuare
Merg sa citesc din urma ca nu am apucat pana acum din cauza strunfuletului...
Pup toate fetele si va doresc o saptamana frumoasa!

SoriLea spune:
Cris asa-i in primele zile de acomodare, apoi totul vine de la sine. Cand nu mananci de multa vreme, e adevarat ca poftesti (si mie imi plac), dar sa faci weekend de weekwnd ...
mi s-a luat
Da, ma simt destul nasol. Ma doare spatele si sunt la a 3-a tura de tratament si parca tot nu cedeaza (bn ca in ultimele 2 sapt am fost si delegata in alta parte pt inventarierea unor documente care trebuiesc aduse la firma si acolo e curent, mai ridicam si cate o cutie - cam grea- cu hartoage) asa ca am preferat sa ma ingrijesc putin decat sa ajung sa intepenesc la pat.
DanaMi nici eu n-am avut timp pt mail, dar imi fac curand 
Lali mi-o si imaginez pe frumoasa ta in rochita de botez
Sper ca de Dragobete sa fie vremea buna si sa nu va mai de-a planurile peste cap.
Cris, Dragobetele e pe 24 feb (ziua indragostitilor la romani - nu stii?!? tu nu cunosti decat pe sf valentin?!?
)
Adina succes in tot ce vrei sa faci 
Picky ai fost la medic? ce v-a zis?
si multa sanatate va doresc.
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
SoriLea spune:
Dana am intrat acum pe mail, dar n-am gasit nimik !?!
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lali_mete spune:
De ce nu mi-a spus nimeni ca 24 februarie e vineri
?
Mie imi e somn,sunt ciufuta ,dar o sa imi treaca
.
Dimineata o sa va pupez pe fiecare...
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)