Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
roxy da chiar citesti printre randuri mami .... nu-i nimic si eu o mai fac cand si cand ....
am facut endoscopie mami
am o gastrita
da nu se manifesta neaparat asa cu simptomele care le am eu
de aia m-a pus medicul la investigat
offffffffffffffffff
roxy_s spune:
dar nu pun pozele azi ca mi-e lene sa le descarc.
fetelor, dr de familie mi-a zis sa iau Echinaceea pentru imunitate, va zisesem eu ca-mi iesise imunitate cam scazuta la analize. si am luat capsule dar pe prospect scrie : a se consuma cu precautie la gravide si femeile care alapteaza. adica ce inseamna asta? cu precautie insemnand ce? sa iau 1-2/zi in loc de 3-6 cum se iau de fapt? as suna-o sa vad ce zice.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
cami daaa, mi-am adus aminte acum ca ai zis cand citesc repede, repede nici nu mai stiu exact ce-am citit.
da, am impresia ca ti-am si raspuns atunci legat de endoscopie.
si acum ce o sa mai faci/ ce alte investigatii? in afara de astea ce-ai facut? chiar, tu ce parere ai de biorezonanta? nu te-ar tenta sa mergi?
madutza_bra spune:
ally, vrei sa vin cu batu' la tine? lasa pt altii dulcele pana ajungi unde iti doresti cu kg, ok?
cami, sanatate multa!
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra ally, vrei sa vin cu batu' la tine? lasa pt altii dulcele pana ajungi unde iti doresti cu kg, ok? cami, sanatate multa! Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
yvyana spune:
Roxy aceeasi problema am avut-o si eu cu aluatul de biscuiti: era cam lipicios si nici eu n-am avut facalet sa-l intind asa ca l-am facut sul si l-am invelit in folie alimentara (ca pe un salam de biscuiti), l-am dat la rece o ora apoi cand l-am scos era destul de tare compozitia incat sa o tai ca pe salam; au iesit OK, insa mie mi se par cam tari, L vad ca roade la ei, nu se plange!
.
roxy_s spune:
yvy da, si mie mi se par cam tari...chiar betonati unii nu stiu la restul fetelor cum ies.... dar stii ce-mi place? ca in ceai sau lapte asa faini se fac si asa gust bun au.
si Anastasia roade la ei, vad ca ii plac, ii inmoaie ea acolo apoi mai rupe din ei
madutza imi place ca tu esti pusa pe regim, fara sa ai pofte. sau ai pofte dar te abtii. asa si trebuie. lasa ca ally nu are de dat jos prea mult, n-o mai certa
eu beau un ceai cat face sotul baie, apoi mergem la un film. Anastasia doarme de la 19. n-am vrut s-o culc dar nu mai putea sta, ii cadeau ochii in gura, era sa adoarma rontaind la un covrig asa ca am culcat-o, ce sa fac. sa vedem cand s-o trezi, cand o mai adormi la loc....si eu care ziceam ca la 21 ma culc
cami_antonia spune:
la mine petra nu mai doarme pe zi decat un somn de vreo ora sau o ora jumate
rar cand mai trage juma de ora dupa amiaza
asa ca seara la 8 sau 9 e in pat
de noapte buna
uneori adoarme si de la 18 pana a doua zi la 6 dimineata
roxy pup ca te gandesti la mine
voi incerca de toate ca sa ma reenergizez
si sa ma reechilibrez ca si organism
adevarul ee ca eu dormeam mult inainte de nasteri
mada
Somleac spune:
Cami multa sanatate. Sigur vei gasi tu metoda sa te repui pe picioare.
ma bucur ca au revenit Hapi si Simona.
Referitor la discutia cu palma, eu ii aplic la Vic cate una controlata, adica nu la nervi asa la rece, dar altfel nu se potoleste, adica urla si da din maini si din picioare si nu poti sa-i faci nimic. Dupa o palma ( musai peste gura , ca in alte zone nu are efect) se potoleste si doar plange asa ca putem sa-l imbracam, incaltam. De aia si sunt asa de ravasita dimineata cand avem crize.
Ieri am avut maraton. De la lucru am fugit acasa am luat-o pe Ilinca, apoi la gradi am luat baietii, fuga la dentist apoi la bazin, i-am lasat pe baieti acolo si am fugit cu I la doctor, fuga inapoi la bazin, acolo l-am gasit pe Vic pe marginea bazinului plangand ca nu mai vrea, in drum spre casa ne-am oprit si la farmacie. Am ajuns la 19 acasa , i-am luat si pe copii mari si am plecat in vizita ca era programata de mult si oamenii ne asteptau.
Bine ca m-am dus la medic ca Ilinca are otita. Nu-i sigur ca de la aia a facut febra, dar bine ca am descoperit-o la timp.
Azi de dimineata am gatit, m-am trezit iar la 5 cu gandul sa fiu mai gata cu mancarea pana se trezesc copii, dar Vic mi-a facut surpriza si s-a trezit si el cu mine si numai m-a marait si carait intr-una, ba a trebuit sa-i dau si lui sa curete zarzavat, ba oala, ba una ba alta, n-am avansat deloc. Mai bine dormeam pana la 8 macar.Dupa masa am dus-o pe daria la bowling, acu e cu 2 prietene acasa, fetele raman pana maine seara. Mi-e asa de drag de ele, sunt frumoase, rad fara rost, se cred grozave si Daria mea e alta parca.
Strumph imi pare rau de bunicul lui Nick. Distractie placuta va doresc.
Am admirat-o pe ochiaosa de delia, frumoasele de Cami ce bine arati si tu, minunile de Vis si scumpa de Alehiam.
Am slabit si eu 3 kg cu dieta de Mada, stiu ca nu-i mare lucra ca primele 3 kg se duc repede si ca de fapt slabire adevarata e de la 4 kg incolo, dar e un inceput. Insa n-am respectat dieta intocmai. Dimineatza ma cam termina ideea aia de a manca doar branza asa ca am mai mancat si salata de cruditati ( morcov cu telina si ceapa verde), iar la pranz am inlocuit cartoful cu brocoli, fasole verde.
Cam atat , sper sa pot intra si maine ca iar am musafiri.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
ailed_dota spune:
Somleac, sa-ti traiasca fata!Chiar ai fost la maraton, asa e in ro toate sunt pe repede inainte...
Daca papi dupa dieta sigur mai dai jos, pana ajungi la prag...
eu azi am papat fasole cu carnati si salata de ceapasi o clatita.Am fost indeajuns de nebuni sa mergem sus pe munte, Maria s-a dat cu sania, Andra a facut cunostintza cu zapada, dar era nervoasa ca o dureau dintii si era prea infofolita , in schimb a adormit la mine in bratze si am pus-o pe 2 scaune-fotoliu cu geaci dedesupt .