Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
irinuca05 spune:
Fetelor mie biscuitii mi-au iesit la fel de tari ca biscuitii populari. Si eu i-am facut pe unii mi subtiri, altii mai grosi. Cei grosi sunt mai moi.
La voi se ineaca bebe cu diverse? Daria se ineaca uneori, cand rupe bucata mai mare. Se inroseste la fata si da sa vomite. Iar eu o iau repede, o pun cu fata in jos si ii dau palme pe spate. Si incerc sa-i bag degetul in gura sa-i scot ce are acolo. Ma cam panichez. Azi m-am cam speriat ca manca din mandarina (eu i-o decojesc doar un sfert) si s-au rupt vreo 3-4 feliute si s-a inecat cam tare. Apoi i-am dat feliutele taiate, pe farfurie si manca atat de frumos!!!
Astazi a mancat extrem de bine supa cu galuste facute de matusica. De fapt a rontait toata ziua. Si mancare multa, biscuiti, fructe, laptic. Toate singurica. Doar supa am dat-o cu lingurita, galustele le-a mancat singura. Ori ii place la buni, ori e ii place oriunde sunt mai multe persoane si e plictisita doar cu mine.
Cami, multa sanatate, mami! Trebuie sa faci ceva investigatii ca nu e ok cu ce simptome ai!
miki1979 spune:
roxy, si mie mi-au iesit biscuitii tari eu cred ca in cazul meu a fost vesnica problema cu faina, cata trebuie
somleac, mami fericita deci se poate si cu 7, nu doar cu 5, nu ?
azi am fost la cumparaturi, de-ale casei, am gatit cotlet de porc la cuptor si fasole cu ciolan afumat la noua mea oala sub presiune sunt tare mandra de ea, s-au facut imediat si asa frageda e carnea..
apropo, are cineva o reteta de papanasi ? din aceia clasici, prajiti, cu dulceata si smantana ? sa fie pufosi..vreau sa-mi incerc iar norocul si sper sa nu ne mai spargem capul in ei
vlad a fost pedepsit azi, ca mi-a mancat ficatii ieri si azi n-a pupat nimic dulce si nici mickeymouse..tragedie mai mare nici ca se putea dar vad ca a suportat eroic, ambatul din el nu-l paraseste la greu
andra acum pe seara a fost super super maraita..si am incercat de toate si nimic nu vroia..pana mi-a trecut prin cap sa-i iau temperatura ca mi se parea ca frige la cap..si surpriza, 39.6 am deja 2 ore aproape de la antitermic si nu-i scade sub 39.3, i-am facut si frectie cu apa calduta ..cred ca ne asteapta o noapte grea sper sa fie tot dintii desi nu stiu ce sa mai cred parca vad ca maine ma plimb iar cu ea pe la doctor..
sa va mai povestesc o conversatie cu pustiul meu aseara dupa ce m-a fiert toata ziua: era vreo 11 noaptea, poate chiar 11 jumate..
eu: vlad hai sa spalam dintii
el:nu vreau
eu: vlad te rog frumos hai sa spalam dintii ca trebuie sa ne culcam
eu: vlad, nu e frumos sa spui nu vreau, hai sa spalam dintii
eu: vlad, daca mai raspunzi o data asa, o sa-ti raspund si eu in acelasi mod cand o sa ma rogi tu ceva..mergi la baie?
pauza....
el: mami, stii ceva ? hai sa spalam dintii
eu, naiva: da? haide...
el: hmm, tu acum trebuia sa spui nu vreau...
sper ca nu v-am plictisit
irinuca05 spune:
Fetelor mie biscuitii mi-au iesit la fel de tari ca biscuitii populari. Si eu i-am facut pe unii mi subtiri, altii mai grosi. Cei grosi sunt mai moi.
La voi se ineaca bebe cu diverse? Daria se ineaca uneori, cand rupe bucata mai mare. Se inroseste la fata si da sa vomite. Iar eu o iau repede, o pun cu fata in jos si ii dau palme pe spate. Si incerc sa-i bag degetul in gura sa-i scot ce are acolo. Ma cam panichez. Azi m-am cam speriat ca manca din mandarina (eu i-o decojesc doar un sfert) si s-au rupt vreo 3-4 feliute si s-a inecat cam tare. Apoi i-am dat feliutele taiate, pe farfurie si manca atat de frumos!!!
Astazi a mancat extrem de bine supa cu galuste facute de matusica. De fapt a rontait toata ziua. Si mancare multa, biscuiti, fructe, laptic. Toate singurica. Doar supa am dat-o cu lingurita, galustele le-a mancat singura. Ori ii place la buni, ori e ii place oriunde sunt mai multe persoane si e plictisita doar cu mine.
Cami, multa sanatate, mami! Trebuie sa faci ceva investigatii ca nu e ok cu ce simptome ai!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Fetelor mie biscuitii mi-au iesit la fel de tari ca biscuitii populari. Si eu i-am facut pe unii mi subtiri, altii mai grosi. Cei grosi sunt mai moi. La voi se ineaca bebe cu diverse? Daria se ineaca uneori, cand rupe bucata mai mare. Se inroseste la fata si da sa vomite. Iar eu o iau repede, o pun cu fata in jos si ii dau palme pe spate. Si incerc sa-i bag degetul in gura sa-i scot ce are acolo. Ma cam panichez. Azi m-am cam speriat ca manca din mandarina (eu i-o decojesc doar un sfert) si s-au rupt vreo 3-4 feliute si s-a inecat cam tare. Apoi i-am dat feliutele taiate, pe farfurie si manca atat de frumos!!! Astazi a mancat extrem de bine supa cu galuste facute de matusica. De fapt a rontait toata ziua. Si mancare multa, biscuiti, fructe, laptic. Toate singurica. Doar supa am dat-o cu lingurita, galustele le-a mancat singura. Ori ii place la buni, ori e ii place oriunde sunt mai multe persoane si e plictisita doar cu mine. Cami, multa sanatate, mami! Trebuie sa faci ceva investigatii ca nu e ok cu ce simptome ai! Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
da irinuka, si andra mea se ineaca..parca mai mult acum decat inainte, cand era mai mica si nici n-avea atatia dinti..eu ii zic ca de pofticioasa ce e pateste asa ...
si eu aplic aceeasi metoda, capul in jos si batut pe spate.
Somleac spune:
Miki e tare de tot Vlad al tau. Imi pare rau ca Andra e iar cu febra. Dac nu scade bag-o in baie cu apa la 37 grade.
Delia ce fain ca ati fost sus pe munte. Si Ilinca la munte adormea imediat cum o scoteam afara. Nu stiu daca de aer tare sau de cat se stresa cand o imbracam.
Cu regimul asta mi-am dat seama de o treaba. Toata ziulica mestecam cate ceva. Si acum ma surprind de multe ori cu bucata inspre gura., dar ma controlez. Cel mai greu e seara ca mi-e foame. De la 18 ultima masa pana ma culc eu la 24-1, e prea mult si daca mai am si noapte plimbareata e de-a dreptul groaznic.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
irinuca05 spune:
Miki stiu ca nu e de ras, dar pe mine ma distreaza tare Vlad al tau! Vezi macar partea buna: ai un baiat super inteligent!
Somleac tot citesc si nu-mi vine sa cred ca esti reala! Esti mereu ocupata, dormi cam 5 ore pe noapte, atunci cand poti dormi! Te apreciez si iti doresc multa putere sa le poti duce pe toate!
Delia ati fost la zapada! Ce frumos!
E un ger la noi: -18 grade. Am bagat si pisica in casa, pe hol! Daca m-ar auzi Strumphy... As baga si cainii, dar avem 3 mioritici imensi si nu au loc pe hol :))) si ar manca si pisica :) Soacra era plecata la un botez cand am bagat pisica si cand s-a intors si a vazut-o, a lasat-o in casa ca i-a fost mila de ea la cat e de frig afara.
Scuzati ca trimit mesajele de 10 ori, dar netul pe tel scartzie. Cred ca a inghetat :)
ailed_dota spune:
miki, ce face Andra ta? A mea e maraita rau, e mucioasa, tuseste dar n-are febra!
Irinuk, brrrr!saraacul bblus, pe ce frig l-au botezat!
irinuca05 spune:
Fetelor eu credeam ca mi-e dor de burtica, dar sa stiti ca nu mi-e foarte dor. Dupa ce am facut prostioare neprotejati, mi-am dat seama ca sunt la 14 zile dupa cm, deci exact in perioada fertila. Si stiu ca dupa o sarcina, fertilitatea este si mai mare. Si gandul ca prin noiembrie ar putea veni alt bebe, m-a luat prin surprindere si m-a panicat. Sincer, nu ma simt pregatita. Mi-am trimis sotul la farmacie si mi-a luat "pastila de a doua zi". Nu am mai luat niciodata asa ceva, dar m-am simtit foarte prost acum. De parca as fi facut o crima, de parca as fi renuntat la bebe :(( Vad cu totul altfel lucrurile de cand am copil.
Va rog nu aruncati cu pietre ca am facut asta :(
Va sfatuiesc dc nu vreti bebe, mai bine va protejati. Eu cred ca revin la anticonceptionale pana ma simt pregatita din nou pt bebe. Pentru ca sigur mai vreau cel putin un bebe!
ailed_dota spune:
La multi ani pt!:
VissSa traiesti mami, sa fii sanatoasa, sa-ti cresti copilasii!
StrumphSa faci multi, multi ani de casatorie cu Nick, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de picoata/si de restul....de bbei!
Daria de Somleac!
sotz de catank!
mama cat tort mancam azi