Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

catank, nu am inetes prea bine ce tort vrei sa faci..asa ca daca ma bag aiurea ..scuze.. dar mama facea tort diplomat cu piscoturi neinsioropate si ei ii ramaneau tari piscoturile...si nici nu punea intaritor de frisca. Punea in vas de yena folie alimantara, pe fundul ei fructe (felii de kiwi, portocale si visine de la compot), pe margine piscoturi in picioare, turna compozitia, apoi acoperea cu piscoturi. Baga la frigider iar la servire rasturna totul pe un platou..fructele ramaneau deasupra si iesea usor din vas datorita foliei. Dar piscoturile de pe margine nu se insiropau destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeeee

azi noapte iar mi-a fost rau de la stomacccccccc
offffffffff
tre sa ajung la medicul de la gastro sapt viitoare neaparat
si apoi si la cel de familie si la unul de medicina interna

miki asa e cu datul cuiva in copilul tau
eu asta vara
ma uitam cum o fetita o tragea de par pe antonia
am sarit ca arsa
da am vb frumos
sa nu o fac sa se simta [prost nici ea nici mama ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank daca tot esti acum pe felie aici, zi-mi si mie cum ai intins tu aluatul de la biscuiti? nu ti se lipea? si ti-au iesit forma ca lumea biscuitii sau strambi? ca mie mi-au iesit...nu cred ca vrei sa-i vezi s-au deformat. eu i-am taiat patrati dar cand ii luam nu mai ramaneau asa. si cat de groasa ai lasat foaia? eu unii i-am facut mai subtiri si s-au cam ars. la gust sunt asa buni, se simte super aroma de portocala si mar

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

madutza eee...ce vremuri frumoase si cu burtici dar acum si mai frumoase cu bebeii

viss clar ca nu ma supar dar nici tu sa nu te superi vreodata ma bucur ca esti asa fericita si implinita, ai si motive sa fii asa, nimic nu mai conteaza

cami trebuie neaparat sa ajungi sa vezi. cred ca ar fi bine sa faci o endoscopie ceva sa vezi exact

zilele astea vreau sa-mi selectez si eu poze sa fac albumul de 1 an, cu poze din fiecare luna

nu stiu cine zicea....dar este muuuult mai frumos un album cu poze decat sa le ai in calculator. cand le scoti pe hartie, le pui intr-un album parca arata altfel. intotdeauna mi-au placut albumele si de aceea am vreo 8 albume cu poze cu noi,la chefuri, cu prietenii, vara, iarna.....si acum abia astept sa facem si cu Anastasia

merg sa vad biscuitii astia ce fac in cuptor. eu nu prea sunt incantata de ei ca aspect, gustul este foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy eu i-am decupat cu gura paharului de vin Cam grosimea unui carton sa fie.....sa nu ma intrebi de care carton

se mai lipeau, dar cand intindeam foaia pe masa mai presaram cu faina si pe o parte si pe alta a foii, ca atata o foiam pana o intindeammmmmm....

madutza..suna bine ce tort facea mami tau....multam!

Am aflat de la surioara mea, ...frisca naturala imbiba bine piscoturile n e nevoie sa fie insiropate... Si da, compozitia de diplomat e mai uscacioasa...si nu nu umezeste piscoturile

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

cami, sanatate maxima mami!!!

roxy, taie biscuitii in forma uniforma ptr a nu se arde pe ici colo...sa aiba toti o culoare
MAi pe seara am sa pun o poza cu biscuitii mei de la acea vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!
Aici este o vreme tare urata si ploioasa, nu imi place deloc cand este asa, parca ma indispune. Drept urmare merg sa fac un salam de biscuiti ca am ”pofta„ de ceva dulce si cum sunt la o mini dieta am sa fac ceva mai putin dulce.Merg acolo 2-3 feliute pe zi si apoi cateva abdomene, nu?

Viss, intru maine special pentru a-ti spune la multi ani, promit. Eu sunt din Medgidia(Constanta) dar ti-a ramas in minte ca sunt din Bucuresti ca am tot vorbit ca am stat acolo vre-o 5 ani(pana anul trecut) pentru studii. Daca m-am intoarce in tara,cu siguranta as opta pentru Bucuresti, ai alte prioritati, alte oportunitati, alegeri, alti banii. Eu acolo nu am simtit criza nici o secunda, am castigat ffffff bine.
Delia,

Mergi la inceput

Catank, am salvat si eu retetele postate ieri si abia astept sa le pun in aplicare . Sa ne spui pana la urma cum a iesit tortul si asteptam poze cu el si Ioana.

Roxy, Madutza !

Mergi la inceput

Cami, multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

catank de care carton? am inteles cam cum ar trebui. eu unii i-am facut mai grosi, altii mai subtiri, asa mi-au iesit pentru ca i-am intins cu mana, n-am facalet din ala (cum ii zice?)
dar aluatul tau nu era mai lipicios asa? nu se lipea de maini? ca al meu da. oare ce n-am pus bine?
hai ca pun si eu poza sa-i vedeti dar sa nu radeti, da?
hai ca astept si poza ta

Mergi la inceput