Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
catank spune:
tot eu, nu s-a trezit mandra inca dar mult nu mai are...
Ce-am facut?!
M-am apucat sa fac doua praji si am constatat ca ambele au nuca... una in combinatie cu caramel si alta cu glazura de cioco...
Ei, cum fac eu tortul acum tot cu crema de cacao...prea mult ''negru''cioco, alune...... sau hapinessintre blaturi dupa ce pun crema as putea pune visine peste sa fie un pic mai ''racoros''..mie imi place combinatia cioco cu visine, ..sau fac pozne? hmmmmm ce ma fac?
Nu am mai facut pana acum tort cu piscoturi...si am frisca naturala, fructe..oare pot sa combin ceva?
Frisca fiind din smantana ii voi pune si un pic de intaritor o mai fi nevoie sa insiropez piscoturile, sau isi trage de la frisca?
Sau cum sa fac? MAine am musafiri ROXYMAINE, DA???VEZI DA???
poate iar citesti printre randuri
Am vazut c-ati intrat in butoiul cu melancolie ....atat de mult mi-a placut sa fiu graviduta ca-mi vine sa plang cand imi amintesc... de emotie, fireste....
Acusi fac puii un anisor.... sa scoatem motatele din nou?asa se face? nu suna rau!!!
viss spune:
-maine e ziua mea de nastere.este primul an cand nu-mi doresc nimic.concluzia? ma simt atat de bine, implinita, fericita,in pielea mea de acum incat nu vad importanta sarbatoririi in nici un fel a evenimentului.nu ma stresez decat ca, de ce nu ma stresez delocas invita pe cineva, si n-as invita, as iesi si n-as iesi,as lua tort si n-as lua.nu am stiut sa-i zic sotului ce cadou as vrea. ca, cu puterea sufletului nu vreau nimic, in mod specialsunt fericita doar ptr ca am ajuns sa gandesc asa.nu ma mai simt singura de ziua mea, nu mai am nevoie de lume in jurul meu ptr a umple acel gol.ptr ca surpriza- golul a fost umplut!!!cu 2 dragalasi zambitori, tipatori, chiuitori,veseli, care acum mi se baga pe sub calculator, ma trag de sosete, si de mouse.ma simt implinita, cum nici cariera-in ghilimele ptr care am trudit 11 ani,nu a facut-o.ptr ca, sunt mama de gemeni, clar!
viss spune:
- stiu- m-am luminat. ziua mea cea mai frumoasa a anului va fi- ziua lor de nastere
- azi am ocupat/ monopolizat forumul. sper sa nu-mi iau suturiei si dc, ce? azi si maine- nu pun la suflet, deci -acum e momentul
- catank- ce harnica esti! bravo!!! salivez dupa prajiturile cu nuci..as face si eu tort cu piscoturi, poate dau o fuga dupa ce vine laur de la servici,sa cumpar cate ceva ptr compozitie.hai ca, treb sa ma mobilizez si eu cumva, nu? sa am un tort cu care sa ma trag in poze
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -maine e ziua mea de nastere.este primul an cand nu-mi doresc nimic.concluzia? ma simt atat de bine, implinita, fericita,in pielea mea de acum incat nu vad importanta sarbatoririi in nici un fel a evenimentului.nu ma stresez decat ca, de ce nu ma stresez delocas invita pe cineva, si n-as invita, as iesi si n-as iesi,as lua tort si n-as lua.nu am stiut sa-i zic sotului ce cadou as vrea. ca, cu puterea sufletului nu vreau nimic, in mod specialsunt fericita doar ptr ca am ajuns sa gandesc asa.nu ma mai simt singura de ziua mea, nu mai am nevoie de lume in jurul meu ptr a umple acel gol.ptr ca surpriza- golul a fost umplut!!!cu 2 dragalasi zambitori, tipatori, chiuitori,veseli, care acum mi se baga pe sub calculator, ma trag de sosete, si de mouse.ma simt implinita, cum nici cariera-in ghilimele ptr care am trudit 11 ani,nu a facut-o.ptr ca, sunt mama de gemeni, clar! - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
LA MULTI ANI!!!
viss spune:
- catank- mersi! dar dc mi-ai urat azi, imi urezi si maine, bine? pleaseeeeeeeeeeee!!!!!
catank spune:
citat din mesajul lui viss - catank- mersi! dar dc mi-ai urat azi, imi urezi si maine, bine? pleaseeeeeeeeeeee!!!!! - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
SI MAINE, SI MAINESPER SA FIU PE BARICADE
viss spune:
-va urez o zi frumoasa, ma duc la copii, ca in 15 minute vine sotul, si dc ma vede la calculator stricam armonia din familie- el munceste si eu stau la taste?!- asa ca din respect ptr el, cand va veni, eu voi fi langa copii
catank spune:
citat din mesajul lui viss - stiu- m-am luminat. ziua mea cea mai frumoasa a anului va fi- ziua lor de nastere - azi am ocupat/ monopolizat forumul. sper sa nu-mi iau suturiei si dc, ce? azi si maine- nu pun la suflet, deci -acum e momentul - catank- ce harnica esti! bravo!!! salivez dupa prajiturile cu nuci..as face si eu tort cu piscoturi, poate dau o fuga dupa ce vine laur de la servici,sa cumpar cate ceva ptr compozitie.hai ca, treb sa ma mobilizez si eu cumva, nu? sa am un tort cu care sa ma trag in poze - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
Musai, fugi dupa ingrediente.... Eu dau importanta zilelor de nastere... mai ales a mamicilor care au dat viata....
Merita sarbatorite! Asa ca....maine e si ziua soacrei din pct meu de vd
ailed_dota spune:
catank, nu stiu sa-ti zic cu piscoturile, n-am facut niciodata tort diplomat, eu pe asta il fac de forma, mic-mic, sa-si bage andra mainile in el... deci gustul mai putin ...
si m-am hoatarat... fac praji ta cu nuca si o dublez si gata tortul...intrebare : in ce tava ai facut-o? in aia mare de aragaz? sau daca nu , da-mi niste dimensiuni... pls!
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota catank, nu stiu sa-ti zic cu piscoturile, n-am facut niciodata tort diplomat, eu pe asta il fac de forma, mic-mic, sa-si bage andra mainile in el... deci gustul mai putin ... si m-am hoatarat... fac praji ta cu nuca si o dublez si gata tortul...intrebare : in ce tava ai facut-o? in aia mare de aragaz? sau daca nu , da-mi niste dimensiuni... pls! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
nu am inteles, de tort nu m-am apucat inca
PRajitura cu nuca si caramel am dublat si eu cantitatile
Tava are 36cm/36cm...