Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-roxy-glumeam,dar tu stiai,nu? ca de-aia te iubesc eu doarsunt binedispusa,fac ca ailed-vb multacum dorm,dar am inceput sa-i scot pana in vizita..pana la masina si in casa..sergiu mai stranuta,mai un muc,dar uneori nu stranuta cu orele,o fi vreo rinita alergica..la frig..am inceput sa-i imbrac mai subtire..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

m-am "indopat" cu somn Sunt super fresh sotul a pus ceva muzica tare in casa, ma apuc de niste curatenie, apoi mergem la cumparaturi iar diseara ne intalnim cu prieteni, fini. Trai pe vatrai! (vorba strumphitzei )

viss, am citit si de tine in cap de acum 1 an, dar nu scriu pt ca erai suparata si nu vreau sa-ti readuci aminte
delia avea tensiunea scazuta , iar Roxy imi povestea cum se plimba singurica prin magazine si parcuri, acum ai companie serioasa roxy

Imi pare rau pentru fetele care nu au avut o noapte buna, eh o sa treaca si astea si nici nu o sa va mai aduceti aminte de ele

strumph, Drum bun si distractie placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

asa fetelor, sa am si eu ce citi!
Strumph, drum bun si pt maine!
mama cat tort mancam maine!
viss, macar virtual invartesti si tu un dulce pt maine, nu?, si somleac si catank....yammmy....
roxy, da... sunt asa funny
fetelor cu prima ocazie fac praji de la catank

Mergi la inceput

-madutza- scrie ca suport.aacum sunt prea fericita, nu ma atinge pe mine o scama, sau un gand de acum 1 animi pare rau ca nu am salvat de atunci decat cateva postari.vreau sa le printez, si le atasez la albumul foto, in spate.sunt amintirile mele, nelinistirile si bucuriile din zilele cu eco cand aflam ca sunt bine amandoi fetii,si eram in extaz.iar acum sunt fericita ptr ca na, sunt bine amndoi ,am reusit sa-i duc pana la 37 sapt,si uite in curand pana la 1 an..asa ca, please, scrie, ca mi-e drag sa-mi amintesc, cu bune si cu rele
- luni imi ridic 180 poze comandate,cu bebicii pana la 5 luni.de-abea astept sa le randuiesc in albume

Mergi la inceput

-ailed- de-abea astept sa te intorci in bucsi sa ne primesti la tine in vizita, ce zici? ne primesti?bine, o sa venim intr-o zi cu bunataturi,sa vad si eu dc sunt atat de bune pe cat arata in pozele atasate

Mergi la inceput

- delia-sper ca nu am incurcat borcanele. esti din buc? care e din constanta? ally?chiar ia mai reamintiti-mi odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

da viss, eu sunt din buc si ally din constantza!
cu mare drag va primesc!pe toate, numai sa avem loc
eu am constatat ca imi place sa fac dulciuri, eu de cand m-am maritata am facut numai mancare dar mai putin dulciuri...ca numai eu mancam si restul nu.. si nu aveam chef sa termin eu o tava... si asa acum fac jumatati de portie...dar mai papa si Maria, a mai gustat si barbatul....
aici praji la cofetarie arata super dar majoritatea sunt din aluat neinsiropat cu o crema de cele mai multe ori din untdeci ai senzatia(exagerez)ca mananci o bucata mare si uscata de paine cu un strat gros de unt cu zahar
mada, ce misto de voi...
asta imi lipseste cel mai mult de acasa cum veneau prietenii la noi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-madutza- scrie ca suport.aacum sunt prea fericita, nu ma atinge pe mine o scama, sau un gand de acum 1 animi pare rau ca nu am salvat de atunci decat cateva postari.vreau sa le printez, si le atasez la albumul foto, in spate.sunt amintirile mele, nelinistirile si bucuriile din zilele cu eco cand aflam ca sunt bine amandoi fetii,si eram in extaz.iar acum sunt fericita ptr ca na, sunt bine amndoi ,am reusit sa-i duc pana la 37 sapt,si uite in curand pana la 1 an..asa ca, please, scrie, ca mi-e drag sa-mi amintesc, cu bune si cu rele
- luni imi ridic 180 poze comandate,cu bebicii pana la 5 luni.de-abea astept sa le randuiesc in albume

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

erai suparata ca sotul tau a intrebat soacra daca sa cumpere mezeluri feliate pt muncitori si nu te-a intrebat pe tine, apoi ai facut un dus luuung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

scuze, am lipsit ca mi-am facut o cafea si mi-am luat o felie de tort , niam-niam.. e mai bun ca joi, ,clar tb sa stea un pic...eu stiti ce i-am facut Mariei la un an, i-am comandat un tort mic-mic de frisca cu fructe si am pus-o sa sufle in lumanare, am murdarit-o si ea in loc samanance din el , a luat lumanrea si o rodea, la Andra vreau sa fac un tort din piscoturi cu frisca si ananas , tot asa mic, mic sa sufle ea in el....
catank, clar tb sa fac praji aia si eu, am ocazii: ziua Andrei, ziua Mariei, ziua sotului...mie imi place primavara: ei trei sunt nascuti primavara, m-ma casatorit la sf de aprilie
of sevede ca n-am dormit bine.... vb mult

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Ziua buna!!!

Sar din lac in put direct la subiectMai insiropezi piscoturile daca folosesti frisca si ananas?Cul il faci si va spun duca de ce intrebSunt grabita tare...
Oricum am terminat si tavalita cu nuca...o nebunie de prajitura, ...o adora sotul, i-am mai facut si glazura inainte....e belea.
Daca vreti sa va ingrasati va dau eu retete de dulciuri

Si reteta asta musai trebe sa o incerci.Revin...
Please....astept un raspuns legat de piscoturi-frisca-vegetala sau naturala si .....fructe

Mergi la inceput

-madutza-m-am pisat pe mine de ras!! la toate ma asteptam- depresiile mele negativiste despre sarcina, mai ales, dar la asta nu!aveam principii, nu glumaacum le-am mai lasat mai moale nitel

Mergi la inceput