Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi!

la multi ani pentru Alexandru de Anaxena si Irina Theodora de ]sorinam

un week-end frumos va doresc!

mada - multumesc pentru raspunsesti o draguta ca de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetelor m-ati omorat cu dulciurile pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

scuze, am lipsit ca mi-am facut o cafea si mi-am luat o felie de tort , niam-niam.. e mai bun ca joi, ,clar tb sa stea un pic...eu stiti ce i-am facut Mariei la un an, i-am comandat un tort mic-mic de frisca cu fructe si am pus-o sa sufle in lumanare, am murdarit-o si ea in loc samanance din el , a luat lumanrea si o rodea, la Andra vreau sa fac un tort din piscoturi cu frisca si ananas , tot asa mic, mic sa sufle ea in el....
catank, clar tb sa fac praji aia si eu, am ocazii: ziua Andrei, ziua Mariei, ziua sotului...mie imi place primavara: ei trei sunt nascuti primavara, m-ma casatorit la sf de aprilie
of sevede ca n-am dormit bine.... vb mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

fetelor m-ati omorat cu dulciurile pe aici

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata mamicute

am papat si noi si acum fiecare in treaba lui azi n-am de facut nici mancare, nici curat... doar fac biscuitii aceia.

simonaaaa ce ma bucur ca ai scris, mi-a fost dor de tine. sper sa fiti bine si sa se rezolve toate problemutele ce le aveti. deci ai de gand sa-l intarci pe Arsenie....la Mati si David nu a fost greu? oare n-o sa planga, n-o sa fie maraici....

miki ce bine ca a ajuns sotul tau acasa. ti-am zis, nu-mi venea sa cred cand am vazut la tv. chiar nu urmarisem stirile zilele alea, nu am avut timp si nu credeam ca-i chiar asa. bine ca acum stai si tu linistita ca este acasa

ca tot vorbiti de palmute si certat...Anastasia stie clar cand o cert, pune caputul in jos si se uita cu coada ochiului si mustaceste. asa-mi vine sa rad, abia ma abtin sa nu rad. dar cateodata nu pot sa nu rad si incep si rad atuinci ridica si ea caputul repede si rade cu mine, este asa dulce

yvy ce-mi place cum povstesti de Larisa. mi-o si imaginez ce face

irinuca multumim pentru rezumatul de acum un an eram cu burticile mari, in febra cumparaturilor pentru bebei..... o sa citesc si eu iar si iar...am tot citit capitole cand eram cu burtici si ce-mi place

madutza ce chestie cu visul tau....eu am visat un baietel, ce-o insemna asta? ca o sa vina?
paturica galbena cea mult cautata

bluenight daa, este smecher puiul, stie el ce-i patutul si ce-i patul mare vezi sa nu cumva sa nu mai vrea nici mai incolo in patut la el, fiind obisnuit asa.... si n-o sa te induri tu sa-l lasi plangand in patut, asa ca directia patul mare o sa fie

ailed multumim de cafeluta si multa sanatate Andrei, draguta

catank dar tu de ce faci atatea torturi si praji? ca parca ziua sotului a fost, nu? sau iar am citit eu aiurea

ioanna daaa si pe mine m-au terminat atatea torturi si praji

bb_yasmi cum este in casuta noua? te-ai mai acomodat? Iasmi ce zice, este incantata?

alexina voi ce faceti, ce-ati mai cumparat frumos? Teea cum mai este?

strumphitza tu nu prea mai dai cafeaua de dimi. te-ai zgarcit de tot si asa buna o faceai....

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morninggggggggg!!!!

Hai ca m-am trezit cu chef, am dormit asa de bine, a dormit piscoata toata noaptea neintoarsa, fara nici o trezire la 8.15 s-a trezit si nu-mi venea sa cred ca nu m-am trezit deloc sa ma duc sa o linistesc, eveniment nu stiu cum de a dormit asa neintoarsa, nu or mai fi deranjand-o dintii ? ori pentru ca am mancat eu ieri salata orientala cu multaaaaaaaaaaaa ceapa verde si si-a luat portia si ea din lapte si a dormit lemn la fel ca mine?

Nu am apucat sa fac nici un bagaj, sunt la cafeluta acum si am spus sa va salut si sa ma duc sa le trantecs in vaiza, ca am facut listuta aseara cu ce trebuie pentru mine si piscoata si acum numa sa ma duc sa le culeg si sa le pun in valiza, in 15 min e gata si apoi imbracarea si valiza si in vacanta cu noi ... nu prea lunga vacanta asta, luni seara ne intoarcem dar tot vacanta se cheama daca e mini

Deci va pup si ne auzim luni seara, am sa va citesc de pe telefon cand/daca am timp, nu garantez, daca nu recuperez luni seara

La multi ani!!! pentru maine Daria de Somleac sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii mereu si sot de catank sa iti traiasca Ancuta si sa fiti fericiti mereu si pentru luni pentru Alexina , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de sot si de micuta balerina, sa ai parte de tot ce e mai frumos si bun

Va pup pe toti si toate si sa fiti cuminti sa va aduc bomboane cand ma intorc

La facut valiza si bye byeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-neata'!
-roxy-ziua sotului lui catank-e maine!iar citesti printre randuri?si de mine n-ai intrebat delocincep sa te iubesc mai putintu erai blonda mea de la munte preferata

Mergi la inceput

-ioana-si pe mine m-au omoratof,de as avea timp sa le fac,asa imi place sa fac dulciuri..imi placea.acum am alte hobby-uri-bebici si iar bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss mai citesc si printre randuri cateodata, ce sa fac daca ma grabesc
sa stii ca ma gandesc la voi, la toate dar acum am scris mai mult pentru cele acre au scris aseara. eee nu te superi tu pe mine, asa-i? cum sa ma iubesti mai putin?
ce fac bebeii dulci si jucausi? i-ai mai scos afara? noi azi nu cred ca iesim , au fost -20 grade si acum este foarte ger asa ca....stam la caldurica

catank deci maine te chefuesti. adica va chefuiti

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

-ailed-mie imi place cand vb mult

Mergi la inceput