Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heeloo

cine ma ajuta si pe mine??
sa imi spuneti cate gr are o cupa rasa de lapte praf!! trebuie sa scrie si pe cutie!
multumesc

mamica implinita cu 2 comori !!

5 grame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki sar'mana pt raspuns!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fete!

Andreiutza La Multi Ani lui Rares scump!!! Va pup pe amandoi!

Mi-era dor de voi! AM rasfoit cateva pagini, am vazut poze frumoase de ochioasaDODo, Alina gravidutza, superba de Ioana (catank).
Imi pare rau ca am pierdut casutza Laviniei, poate mai pui poze sa vad si eu....

Si Lui Arsenie ii cresc 3 dintisori deodata acum...deci are jumatate dintr-unul plus 3 in faza incipienta...deci Strumpfi, Yvy va inteleg perfect...Si noi suntem maraiti, etc...

Roxy, majoritatea au strungareatza pentru ca dintii stau lejer cand sunt putini, dar cand incep sa apara toti strang randurile si dispare si strungareata.
Cami, ma bucur ca esti ok, DOamne AJuta!!
Happy, te pup, va urez drum placut si linistit! sa ajungeti cu bine la destinatie!

CU palmutele...ce sa va zic, eu sunt destul de blanda ca fire...si tocmai de aceea spun ca uneori o palma e binevenita...De cele mai multe ori copiii se pot rani singuri sau le pot face rau celorlalti...si cu vorba frumoasa nu inteleg mereu...ce bine ar fi sa fie asa...Pe mine una ma incaleca copiii...pentru ca sunt prea ingaduitoare poate..nu stiu...nici eu nu sunt de acord cu violentza, normal...dar daca e nevoie de o palma ca sa priceapa unde este limita, eu o dau...va spun sincer. Hmmm...nu ma judecati...Fiecare copil e diferit...la unii nu merge asa, unii nu raspund bine la o palmutza...trebuie gasita metoda pentru fiecare in parte...

Mergi la inceput

Hmmm...si mi-era dor de voi
Sper sa nu mai stau departe de voi atata timp...Dar mai avem si perioade grele..peste care desigur e bine sa trecem, sa le depasim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

azi e ziua surprizelor placute! happy dimi si acum Simo, vezi ce nora frumoasa ai!
andreea sa-ti traiasca frumuselul!

Mergi la inceput

cu alaptatul...Arsenie e deja la pragul ala de dependenta la care i-am intarcat pe David si Mati. Adica nu mai suporta in scoica, nu mai suporta in carut, vrea sa doarma doar la tzitzi...el care inainte adormea super in masina sau in carut. E suparator. Ma gandeam cam intr-o luna asa sa-l intarc...face anul...dar sa vad atunci ce si cum...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

azi e ziua surprizelor placute! happy dimi si acum Simo, vezi ce nora frumoasa ai!
andreea sa-ti traiasca frumuselul!

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Frumoasa foc, e minunata...s-o imbraci si cu hainutzele noi

Mergi la inceput

mi-a ajuns si mie sotul acasa

simo, bine ai revenit, imi era dor sa citesc vorbele tale blande

vad ca s-a declansat o adevarata discutie pe tema palmutelor eu eram total impotriva dar trebuie sa recunosc ca de cateva ori, le numar pe degetele de la o mana, m-a adus in stare de nu m-am mai controlat ( si vorbesc serios, e f nasol sa nu te mai stapanesti, m-am speriat efectiv de mine ) si i-am scapat si eu cate o palmuta..bineinteles de vlad e vorba si bineinteles ca fara efect la noi, cum spunea madutza la noi se aplica motoul violenta naste violetna..acum stie ce inseamna si ridica si el palma deci din rau in mai rau
dar la fel de bine recunosc ca n-am gasit inca solutia sau metoda cu el
pe de alta parte, daca cineva vreodata ar indrazni sa ridice palma la buburuza mea cred ca as face crima de om..atunci cand un copil e docil si doar ii dau lacrimile cand ridici tonul la el, o palma mi se pare de o cruzime de nedescris si de neaccpetat..
deci da, depinde de copil..
si de asemenea, vorbim de varste mult mai mari decat fluturasii nostri, ma gandesc ca dupa 2 ani =2 ani jumate poti aplica pedepse si alte metode, sa inteleaga si ei ceva..
si as mai face o distinctie clara intre nazbatii pe care le ador si la care chiar daca iau "masuri" ma distrez in sinea mea..si momentele cand trebuie sa inteleaga ceva sau tebuie sa ne asculte si se isca adevaratele problemute..

Mergi la inceput

si cand vroiam sa zic ca mai imi era dor de ceva, de ochisorul acela frumos care-mi atragea atentia de fiecare data cand scriaisimo..vad ca ti-ai schimbat poza ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cred ca a facut sotzul tau un dus luung miki, si a rupt frigiderul, nu?
simo, o sa o imbrac , hainutzele le-am luat mari ca sa ii vina la toamna/iarna, dar e misto, ca haina de stofa cu puloverul si bluza s raiatii sunt aceeasi nuantza.... am preferat o culoare neutra ca se asorteaza mai usor

Mergi la inceput