Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)
Raspunsuri - Pagina 11
ailed_dota spune:
ideea e ca Andra stie cand o certi, sau cand ii spun ca n-are voie...si ma bodogane in lb ei
yvyana spune:
Da si L stie cand o cert si se uita la mine, rade, apoi imi intoarce spatele si continua cu treaba ei... si de cate ori o iau de acolo de atatea ori se intoarce, apoi urla de nervi ca o tot iau si trebuie sa-i gasesc rapid alta ocupatie, dar nu intotdeauna uita ca ea avea o treaba si am intrerupt-o si cum o las, ce credeti? se duce inapoi fuguta si-si reia activitatea: linge gresia de la usa de la intrare , roade ghetele noastre de strada , se catara pe etajera , trage de TV , baga degetele in unitatea de CD/DVD de la PC si DVD si lista poate continua... telecomenzile, telefoanele si alte chestii sunt nimicuri, deja nu o mai incanta (telefonul meu l-a stricat de atata ros, al sotului se aude ca din butoi ).
De cele mai multe ori ma amuza insa tenacitatea si perseverenta ei, mai ales cand o vad cum se furiseaza tiptil si apoi ia viteza catre obiectul interzis fuga-fuga nu cumva sa ma prind eu si s-o opresc.
.
bb_yasmi spune:
am si eu momentul meu de relax pe ziua de azi
simo,mami frumoasa, ce ma bucur ca ai scris. am sa pun din nou pozici...numai sa apuc.tot wk-ul o sa avem musafiri peste musafiri in noua casuta...
mamica implinita cu 2 comori !!
madutza_bra spune:
hello!
am dus copii la mama, wow ce munti de zapada sunt pe marginea drunului, nu am mai vazut niciodata asa...in unele locuri erau si de 2-3 metrii
roxy, ai dreptate ca trebuiau sa aiba masinarii de forat in zapada, nu sa stea sa scoata cu escavatoarele zapada in ritm de melc . Parazapezi sunt in zona noastra si pe Dn si pe autostrada dar nu fac fata la zapada a fost.
Cat despre vise...eu cred ca am visat-o pe catalina inainte sa o am . Avea Cristi o luna cand am visat ca tin in brate o fetita infasata care semana fff bine cu Cristi, apoi a venit mama si mi l-a dat si pe cristi in brate tot asa infasat si ii tineam pe amandoi..el era cu un cap mai mare decat fetita din vis
catank, ai mei au mandoi strungareata acum..sa vedem cum va fi cand ies dintisorii permanenti
delia, sa poarte sanatoase fetele hainutele, sunt f frumoase . si Cata se "tine in gura" cu mine cand o cert zice ca-ca-ca, ga-ga-ga
mary, felicitari pentru slabit
ioanna, eu nu pun perna inca..si oricum daca as pune-o nu ar dormi pe ea la cat se suceste si se foieste in somn. La cristi am pus perna normala cand l-am mutat in patul mare la aproape 2 ani.
Simo ce bine imi pare ca ai aparut, are dreptate delia, numai surprize placute azi, dimineata Happi, acum tu
Pe mine ma doare spatale de mor...asta vara mi-a tot zis mama ca nu am prea ajutat-o ca in ultimul timp am fost ba gravida , ba lauza si acum am zis sa-i ajut..si m-am apucat cu al meu sa le dam zapada din curte...maaare curtea si muulta zapada..nu mai pot de spate
irinuca05 spune:
Stiti ce fac eu a cum? Citesc ce spuneam noi acum exact 1 an (capitolul 133-134 de la odisee). Ia uitati-va ce preocupari aveam: madutza_bra:"
Hello
V-am citit si de dimineata dar nu am mai apucat sa va si scriu. Azi am fost si m-am facut putin frumoasa: mani, pedi, epilat putin, pensat..ce mai...sunt bella.
koko, f frumoasa burtica
ina, si tu intri in categoria slabanoagelor cu burti atasate. Freza arata f bine
irinuca si eu am luat bluzite de la Violet, la pretul ala era si pacat sa nu iau. Toyt 12.5 ron sunt? sau mai putin?
alina.n, am citit de dimineata ca nu te-ai simtit bine peste noapte. Cred ca e totusi un lucru bun, in sensul ca si bebe iti arata ca e pregatit de marea intalnire
roxy, felicitari peritenei tale
antguess, sa treaca raceala.
faza cu declansarea nasterii merge doar daca eti putin dilatata. Eu aveam contractii dar nu ma dilatam, mi-a bagat oxitocina si degeaba. 4 ore am stat in contractii si nici macar nu s-a sters colul. Am un col ff incapatanat. Dupa alte 2-3 ore m-a bagat in operatie.
giuliaa, daca nu ai facut pana acum deloc analize pt toxo, trebuia sa le faci pe amandoua. Daca ai mai afcut si ai vazut ca ai anticorpi tb repetat doar IGM-ul. IGG - arata daca ai anticorpi si IGM - daca ai ai acum sau ai facut de curand.
..imediat ma bag sa fac si cap nou
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png"
Ailed-dota: "Citat:
citat din mesajul lui alina.n
fetelor
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 8 zilei!!!
ce amr ai..... in zile... sa intri si tu cu dreptul in marenitate, sa tragi piciorul si sa fie bine, bine sa avem un inceput bun, cand ma gandesc ca vin vineri de la spital si vad ca ai nascut....., o sa ma gandesc mult la tine joi ca tot imi canta cucii 24 h pe acolo...
mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu
AMR 7 saptamani
69/11"
Irinuca05: "gata, am primit parola. multumesc
am uitat sa va spun ca am fost in cocor, la et 5, magazin Erfi sa vad carucioare. Si au reducere 40% la toate produsele Graco. Mi-am rezervat carucior 3 in 1 Graco Quattro Tour Deluxe, patut cu plasa, geanta pt transport produse bebe si balansoar cu conectare la priza, toate la 2900 ron.
astazi sotul le plateste si vine cu ele acasa. abia astept
poze si explicatii aveti mai jos. sper sa nu se considere reclama:
carucior
geanta transport
patut
balansoar
29+ "
Oau ce emotii m-au laut. Stiam eu ce se intampla ceva pe vremea astacu un an in urma: cumparam pt bebe. Lucruri pe care acum foarte rar le folosesc
catank spune:
upsssssssss simonacip
Ce bucurie in miez de noapte mi-ai facut!!!
Te pup si te asteptam mai des, ....tare ne mai lipsesti!
De ce am intrat la ora asta???Sunt in bucatarie, am terminat prajitura cu nuca si caramel, mi-a iesit DEMENTIALA!!! o recomand
Fug si eu la nani..... maine execut praji nr 2 si mai pe seara tortuletul
ailednu mai vad mami tortul din dreapta, dar ii vine si lui randul, acusi se face 5 martieImbatranim, ...imbatranim...bine, vb de mine
Noapte buna!!!
ailed_dota spune:
irinuk, ce m-ai emotionat!
catank era in "dreapta ailalta", dar l-au scos vad.. se cheama tort cu ciocolata si lapte, ma duc sa caut reteta de praji
mada , mersic
madutza_bra spune:
irinuca, ce frumoos, ma bag si eu sa citesc cate ceva de atunci, deci babalusul alinei.n chair era pregatit de nastere
Wow, fetele, peste 4 zile face 1 an primul dintre fluturasii nostrii, sa pregatim niste "motate"
madutza_bra spune:
stiti ce-i frumos, ca citesc mesajele de acum un an, dar la avatar apar pozele de acum, cu toate ca atunci fluturasii erau in burtica
madutza_bra spune:
vaaai, cat am mai alergat eu dupa paturica galbena pt Cata ,mai tineti minte? In final avem 3 galbene