Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth merci de link adra. dar tot nu face ceva: nu se rostogoleste decat pe parte stanga, pe dreapta niciodata. si nu se rostogoleste de pe burta pe spate. Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
nici n-a implinit 6 luni, nu? acum ca spui tu, realizez ca Filip nu se intoarce decat pe stanga, dar o sa invete ei sa se intoarca pe toate partile. Crede-ma, ca sunt baieti, peste 6 luni nu o sa stim cum sa-i mai facem sa stea locului macar 3 minute
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui adra_bell Anda, chiar si in orasul mic poti gasi alt medic care sa nu sara cu diagnostice alarmante din ochi. Si al meu are fontanela larga si ii transpira capusorul, dar nu are rahitism. Din ce oras esti? E mai mic decat Giurgiu? ca si aici avem niste dezastre de doctori, aolica, cei care n-au reusit sa-si gaseasca un loc in Buc se aciuiaza aici si fac naveta. Oxi, si al meu s-a trezit de multe ori azi-noapte blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Adra[orange]Oxidoni[/orange],-si al meu s-a trezit de N-ori azi noapteSi nu-mi trece prin cap de ce!?Adormmea la san si cum il pneam in pat tipa de numaIn brate nu avea nimic fetelor si-l tineam pana adormea bustean si cum simtea patul cum se trezea
Si Alexia a transpirat cand era bebelus de ziceai ca vine de la maraton:si cand dormea,si cand papa,si cand se juca...non-stop si nu avea rahitism!
O zi buna va doresc ca de nopti...m-am lamurit
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui Roberta84 Declar si eu o noapte alba , dar nu din cauza de bebe ci de mami . M-am trezit la 12 noaptea si in 5 secunde eram deasupra wc-ului , "dadeam la ratze". Nu stiu ce am avut ieri , m-am suparat de dimineazta ca nu vine mama si ca trebuie sa imi modific toate planurile , apoi bebe a fost nervos, probabi;l i-am transmis eu , nu a vrut sa pape , apropo Mamutz , de bine ce spuneam ca nu-mi refuza legumele , iaca a facut-o! A papat laptic doar. Apoi de nervoasa , am bodoganit mai toata ziua singura prin casa m-a apucat durerea de cap , ca pana sa ma culc deja imi exploda capul.Nu cred sa fi fost de la mancare ca am mancat putin si incet .. in fine , ideea e ca mi-a fost rau pana la 4 , apoi s-a trezit el sa pape si acu la muls si asa a trecut noaptea alba. Mai fetelor , stiu ca multe va luptati inca cu kg in plus insa problema mea este in extrema cealalta , am slabit prea tare , am 50 kg , arat ca un cadavru dezbracata , pe bune , nu imi mai vin hainele .. nu stiu ce e cu mine.. AA si am la degetul mare de la picior unghia care imi coace de 4 luni , nu exagerez , nu am patit niciodata asa ceva . Nu mi-a trecut cu nimic , nu am mai vazut atatea luni sa coaca mereu , nici nu pot sta incaltata cu nimic. offf , vorba maica-mii , am "inceput de sfarsit" Scuza-ti ca am scris numai de mine , dar simt si eu nevoia sa ma descarc.. ca nu are cine sa ma asculte fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
Of Roberta!Imi pare tare rau!Eu cred ca totul este pe sistem nervos/stresParerea mea este sa faci o cura de vitamine sa te pui pe picioare pentru ca tre sa fi in forma pt ingerasul tau
De mancat mananci?
Te pup si ai grija de tine!
LORIALEX spune:
La multe lunite cu sanatate si bucurii pentru:
ALEXANDRU-ANDREI de andreea_tc
ANDREI-SABIN de gogoshika10
AMIRA de omibaba
Amaia spune:
citat din mesajul lui Ireth Oana sa stii ca ai dreptate in privinta "nocivitatii" forumului. Nu o zic cu rautate, sunt multe chestii pe care le-am invatat aici (si inca le invat) dar cateodata citind ce face copilul X sau Y si ca al meu nu face asa, ma apuca depresia. Daca e bolnav, daca nu se dezvolta cum trebuie, daca...daca... Bine, asa eram si in timpul sarcinii, ma iau cu Ramona de-o aripa stim noi de ce! Al meu de exemplu zice mama, gangureste acolo ceva pe limba lui (nu f des), rade dar numai provocat, de zambit zambeste des. Mi se pare mai mult genul precaut, nu se avanta fara sa cunoasca. Sta in fundulet bine, intinde mainile cand ma aproii de el (vrea in brate) dar pus pe burtica nu sta cu mainile intinse cand isi ridica capul. Nu vrea, oboseste repede, nu stiu care e problema. Drept e ca nici lui nu prea ii place pe burta, prefera in fund. Si acum de exemplu ma obsedeaza chestia asta cu mainile, de ce nu se ridica? ar trebui usor usor sa o ia din loc, sa mearga de-a busilea, nu? ori el ridica doar fundul, capul nu reuseste sa il aduca la acelasi nivel. Recunosc ca uneori sunt un pic paranoica (si nu cred ca sunt singura!) dar n-am ce face... Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
Iti impartasesc sentimentele!!! Sa nu uitam, insa, ca fiecare bebe are ritmul lui propriu de dezvoltare plus ca aici nu e un concurs care bebe e mai..."precoc", ca sa zic asa. Pana la urma toti vor vorbi, vor avea dinti, vor merge..doar n-or ramane pana la majorat de-a busilea sau culcati pe spate Al meu ma mai alina cand ma apuca paranoia si imi aminteste ca Sofia s-a nascut la opt luni si ca are de recuperat si luna pe care ar mai fi trebuit sa o petreaca in burtica
Amaia spune:
citat din mesajul lui Gabrielita81 Ei fetelor felicitari oarecum pt kg voastre...eu alaptez dar din pacate cresc ca painea....de cand am nascut si pana acum am mai facut rost de vreo 6 kg |
La fel si eu!!!! Si pe 10 iunie ne-am programat nunta ca sa intram si noi, totusi, in randul lumii...cu ce puii mei ma imbrac?? O sa arat ca o varza infoiata, gogoasa infuriata...
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui sdcristian nu din cauza lui patrick sunt in butoi, si nu doar de acuma. e butoiul mare si adanc nu stiu exact ce si cum, de fapt nici nu mai stiu ce vreau mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
Of,of,of!Sper sa treaca repede orice ar fi si sa iesi din butoi!
Amaia spune:
citat din mesajul lui Ireth merci de link adra. dar tot nu face ceva: nu se rostogoleste decat pe parte stanga, pe dreapta niciodata. si nu se rostogoleste de pe burta pe spate. Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
Si a mea facea la fel. Doar ca se rostogolea doar spre dreapta. Acum a dat de gust ca poate si pe partea stanga si abia isi mai aminteste ca poate si invers. Si abia acum, la 7 luni, face rotatii complete, in lant: de pe spate pe burta iar pe spate si tot asa... Deci stai linistita!!
babyblue spune:
citat din mesajul lui madybulancea Mai fetelor aveti ceva idei cum sa il invat pe pici sa doarma sin in pat (nu conteaza care)?el adorme in brate si nu mai reusesc sa il pun jos deloc....efectiv ma frustreaza chestia asta,nu pot sa fac nimic nimcc sta urcat pe mine ca o maimuta,noaptea nu face asa.... si mai avem 2 sapt pana la diversificare si ink nu is hotarata cu ce sa incep...docc zice cu legume poate il mai ajuta in regurgitarea lui,cu toata ca are zile cand nu mai regurgiteaza,dar eu as incepe cu fructe,nu stiu de ce dar mi s-a pus un gargaun.... Roberta odihneste-te si linistete-te!sanatate multa si tia Anaemi! Mami de Razvan si Rares |
eu as zice sa incepi cu fructe, pt ca am impresia ca le tolereaza mai bine.
cel putin iustin al meu.
dc adoarme doar leganat, leagana l ca la tara, pe picioare, pe o perna sau pe plapuma.
si iustin adoarme uneori leganat si sotul il obisnuise leganat in brate, ori acum are 8 kile aproape si eu nu mai pot. il pun pe picioare pe plapuma, legan de cateva ori la el, din picioare, apoi imi scot usurel picioarele de sub el si de sub plapuma si ori il las acolo, dc e zi, ori il iau in brate si l duc la el in pat. dureaza 5 min maxim.:)
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Amaia spune:
Fetelor, tocmai am zarit pe gingia de jos a Sofiei o mica...pata, bulina, portiune (cum sai zic??) mai subtiata si PAAAARCA s-ar intrezari ceva. O fi un dinte??? (ca inca n-avem niciunul pe inventar). E agitata dar fara febra sau alte alea.... Am niste emotii fantastice!!! Daca vine dintele, fac chef, pe cuvant!!!