Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
Ireth spune:
Oana sa stii ca ai dreptate in privinta "nocivitatii" forumului. Nu o zic cu rautate, sunt multe chestii pe care le-am invatat aici (si inca le invat) dar cateodata citind ce face copilul X sau Y si ca al meu nu face asa, ma apuca depresia. Daca e bolnav, daca nu se dezvolta cum trebuie, daca...daca...
Bine, asa eram si in timpul sarcinii, ma iau cu Ramona de-o aripa stim noi de ce!
Al meu de exemplu zice mama, gangureste acolo ceva pe limba lui (nu f des), rade dar numai provocat, de zambit zambeste des. Mi se pare mai mult genul precaut, nu se avanta fara sa cunoasca. Sta in fundulet bine, intinde mainile cand ma aproii de el (vrea in brate) dar pus pe burtica nu sta cu mainile intinse cand isi ridica capul. Nu vrea, oboseste repede, nu stiu care e problema. Drept e ca nici lui nu prea ii place pe burta, prefera in fund. Si acum de exemplu ma obsedeaza chestia asta cu mainile, de ce nu se ridica? ar trebui usor usor sa o ia din loc, sa mearga de-a busilea, nu? ori el ridica doar fundul, capul nu reuseste sa il aduca la acelasi nivel.
Recunosc ca uneori sunt un pic paranoica (si nu cred ca sunt singura!) dar n-am ce face...
madybulancea spune:
Mai fetelor aveti ceva idei cum sa il invat pe pici sa doarma sin in pat (nu conteaza care)?el adorme in brate si nu mai reusesc sa il pun jos deloc....efectiv ma frustreaza chestia asta,nu pot sa fac nimic nimcc sta urcat pe mine ca o maimuta,noaptea nu face asa....
si mai avem 2 sapt pana la diversificare si ink nu is hotarata cu ce sa incep...docc zice cu legume poate il mai ajuta in regurgitarea lui,cu toata ca are zile cand nu mai regurgiteaza,dar eu as incepe cu fructe,nu stiu de ce dar mi s-a pus un gargaun....
Roberta odihneste-te si linistete-te!sanatate multa si tia Anaemi!
Ireth spune:
Ramona de PARA ziceam ca nu e voie pana la un an. Asa mi s-a zis.
Scaun din ala de baie avem si noi, doar ca luat de la Primii Pasi. E foarte util. Dar o sa ai nevoie si de cadita, cred eu. Ca nu vei sta in fiecare zi sa umplii cada ca sa ii faci baie.
Mady eu as incepe cu legume pt ca ai mai multe variante decat la fructe. Parerea mea
madybulancea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madybulancea babyblu suport de-ala este si in carrefour,f bun,parca in jur de 70 ron... |
Gabrielita81 spune:
Ei fetelor felicitari oarecum pt kg voastre...eu alaptez dar din pacate cresc ca painea....de cand am nascut si pana acum am mai facut rost de vreo 6 kg
sdcristian spune:
poate va rog sa imi dea cineva o reteta defondant pt acoperit torturi?
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
adra_bell spune:
citat din mesajul lui Ireth Si acum de exemplu ma obsedeaza chestia asta cu mainile, de ce nu se ridica? ar trebui usor usor sa o ia din loc, sa mearga de-a busilea, nu? ori el ridica doar fundul, capul nu reuseste sa il aduca la acelasi nivel. Recunosc ca uneori sunt un pic paranoica (si nu cred ca sunt singura!) dar n-am ce face... Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
ei, nu, nici pe departe. Uite aici un tabel comparativ cu mastered skills si advandced skills
http://www.babycenter.com/0_milestone-chart-1-to-6-months_1496585.bc
http://www.babycenter.com/0_milestone-chart-1-to-6-months_1496585.bc
Ireth spune:
merci de link adra. dar tot nu face ceva: nu se rostogoleste decat pe parte stanga, pe dreapta niciodata. si nu se rostogoleste de pe burta pe spate.
crisspy spune:
citat din mesajul lui Ireth merci de link adra. dar tot nu face ceva: nu se rostogoleste decat pe parte stanga, pe dreapta niciodata. si nu se rostogoleste de pe burta pe spate. Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
Nici Andra
Haideti mai fetelor relax .
Dupa modelul Iustin nu sta in fundulet si a doua zi a stat (Ramona ), ai sa vezi ca o sa faca si Casian toate cele cat de curand