Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue lori, azi am papam marutz si banana. astept efectul diseara si maine. sper sa n avem crampe sau constipatie. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Sper sa fie bine! bebelusul ochios si frumos!
Ireth spune:
saliveaza din greu in ultimul timp, de parca e un buldog? daca da, atunci e posibil sa fie dintisorul. la noi s-a vazut in gingie cu mult inainte sa iasa efectiv.
multumesc de raspunsuri, stiu ca asa e, ca au destul timp sa faca de toate, dar na, mama nebuna le vrea pe toate odata!
legat de leganatul pe picioare nu recomand; verisoara mea a aplicat tehnica asta la baiatul ei si chiar si acum, dupa 2 ani, tot la fel adoarme. not nice!
Amaia spune:
citat din mesajul lui Ireth saliveaza din greu in ultimul timp, de parca e un buldog? daca da, atunci e posibil sa fie dintisorul. la noi s-a vazut in gingie cu mult inainte sa iasa efectiv. multumesc de raspunsuri, stiu ca asa e, ca au destul timp sa faca de toate, dar na, mama nebuna le vrea pe toate odata! legat de leganatul pe picioare nu recomand; verisoara mea a aplicat tehnica asta la baiatul ei si chiar si acum, dupa 2 ani, tot la fel adoarme. not nice! Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
Nu i-a crescut productia ce saliva cine ste ce...in schimb roade maxim tot ce prinde, in special daca e un obiect mai tare.
crisspy spune:
citat din mesajul lui Ireth legat de leganatul pe picioare nu recomand; verisoara mea a aplicat tehnica asta la baiatul ei si chiar si acum, dupa 2 ani, tot la fel adoarme. not nice! |
Confirm . Din pacate mama mea asa l-a invatat pe Razvi si abia pe la 2 ani jumate am scapat de asta.
Si acum mai imi cere cateodata seara, cand este prea obosit si nu poate sa doarma, sa-l pun pe picioare. Decat se aseaza si adoarme instant fara sa mai dau din picioare
crisspy spune:
citat din mesajul lui LORIALEX O zi buna va doresc ca de nopti...m-am lamurit |
Lori sa ai o zi buna si o noapte si mai buna
Ireth spune:
incearca sa ii bagi un deget in gura; simti pe gingie ceva tare? daca e dintisorul se simte clar, pe langa faptul ca se vede.
LORIALEX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Lori sa ai o zi buna si o noapte si mai buna Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
Merci!
Amaia spune:
citat din mesajul lui Ireth incearca sa ii bagi un deget in gura; simti pe gingie ceva tare? daca e dintisorul se simte clar, pe langa faptul ca se vede. Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
O sa incerc. Cand o sa ma lase..:)
Krissy spune:
citat din mesajul lui babyblue krissy, bate ma dar eu n am gasit pe cutia aia de lapte, unde scrie in germana, nimic de proteine. nu scrie in alta limba, ca le comand de pe net, iar in germana banghita de mine am nimerit zaharurile, grasimile, vitaminele, mineralele, dar n am gasit nimic scris de proteine. ma preocupa f mult ce ai zis tu, ca sincer, citeam ca ar trebuie sa bea pe zi cam 700-800 ml lapte, ori iustin bea 1, 5 litri. poate dibuiesti tu, mananca humana ar. pls |
"You should not, however, give your baby a high-protein diet unless specifically advised to do so by a medical professional.
The reason for this is that the human body does not store excess protein. Instead, the body breaks it down, producing by-products that must be eliminated via the urine. This process puts a great deal of strain on your baby's immature kidneys.This is why it is best to serve high protein foods (like meat) in combination with other foods, rather than serving larger quantities alone."
Din pacate studii chiar recente confirma impactul asupra rinichilor la infantii hraniti cu aport proteic mare, vezi articolul www.nature.com/ki/journal/v79/n7/full/ki2010499a.html" target="_blank">asta medical.
Sper ca nu te-am speriat ca nu asta e intentia, dar sper ca doar te-am pus pe ganduri... Succes sa gasesti solutia potrivita, si zic ca poate nu e rau sa te sfatuiesti cu un dietician sau nutritionist pt o diversificare mai personalizata a lui Iustin! Succes!
Oana, nu exista asa ceva cu para nu sub un an, logic nu exista motiv! Din contra, para e un fruct excelent de inceput, pt ca nu constipa, e usor digerabila, non-alergenica si e destul de neutra ca aroma, lucru care o face minunata si in combinatii. Eu chiar va sugerez sa "challenge" doctorii cand recomanda scheme si sfaturi care va par putin aiurea, doar pur si simplu intreband "de ce ma sfatuiti asa?". Pun pariu ca multi vor fi cam incurcati si nu va pot oferi o explicatie argumentata. Doar atentie la para ca e laxativa, daca bebe are deja scaunele mai moi se administreaza cu precautie, dar asta e singura mentiune speciala.
Sa va zic astazi si de Philip cate ceva: ne apropiem si noi de diversificare, vreau sa incep poate de saptamana viitoare cu cereale (incep cu mei), in forma f lungita, doar ca sa ne invatam cu lingurita pana incepem pe bune peste 2 saptamani. I-am mai dat sa linga cate o banana, mango, para, mar si e f interesat, ii tremura manutele de bucurie cand ii dau, manca-l-ar mama de grasun. Laptele il bea bine in continuare si parca a mai rarit-o noaptea, se mai trezeste de max 2x de dor de tzitzi si alinare, si ii ofer placerea asta fara probleme. In privinta dezvoltarii e clar muuult mai lenes decat era Sophia la varsta asta: nu se rostogoleste, nu prea intinde manutele dupa jucarii si in general e mai tacut decat ea, dar nu ma stresez ca e si mai grasut. In schimb vrea tot in fundulet sa stea, desi nu poate decat sprijinit, insa ii place la nebunie sa studieze mediul inconjurator din sezut. Mai nou "vorbeste" mai mult, suntem la da-da, de-de si in-ghe. Rade mult, dar cel mai des fara sonor, e asa de comic. Sophia e preferata lui, cum apare i se lumineaza fata si se contorsioneaza tot ca sa o urmareasca prin camera. Ii iubesc la nebunie pe amnadoi si stiu precis ca ei sunt toata ratiunea mea de-a fi.
Ruxiii, distractie faina la munte, enjoy si nu te simti vinovata ca iesiti fara fetita, esti o mama f dedicata si ai voie sa te mai si "aerisesti" putin daca ai ocazia!
Haideti ca iar m-am lungit, sa aveti o zi buna! Grija cum innotati prin nameti, si noi la fel avem zapada destul de multa zilele atea. Pupici,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Gliana spune:
citat din mesajul lui Ireth[/i Am voie sa ii dau iaurt, stie cineva? sau sa incerc sa fac branzica calcica? A, si inca o chestie: pediatra mea mi-a zis ca nu are voie para pana la un an. Si am mai vazut chestia asta scrisa si pe alte siteuri. Eu pana acum i-am tot dat, dar de ce nu e voie? Eu nu stiu, poate stie Krissy:) FFF frumoasa poza cu bb Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |