Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
crisspy spune:
'Neata,
MATEI de mariaruxi
ALEXANDRU-ANDREI de andreea_tc
ANDREI-SABIN de gogoshika10
AMIRA de omibaba
Multumesc fetelor pt urarile de ieri, multi si pt raspunsurile la intrebarea mea.
Talida multa sanatate la toti 3.
Bravo Liz! Oana eu le curat de coaja si le tai pe sfert.
Miha eu tin si marul si para la steamer cam o jumatate de ora. Daca nu sunt facute le mai pun un pic. La legume dureaza mai mult, mai ales morcovul se face mai greu.
Anamaria sa stii ca nici Andra nu rade in hohote decat foarte rar, in rest e tot timpul cu gura pana la urechi. Razvi la varsta Andrei radea foarte mult in hohote dar nu "vorbea" asa de mult ca ea si nici nu era asa activ. Asa ca fiecare cu dezvoltarea lui.
Cristelle sanatate multa si voua.
Roberta imi pare rau ca ai avut o noapte alba. In legatura cu unghia, am patit-o si eu cand eram prin clasa a Xa, m-a tinut o gramada pana mi-a recomandat un dermatolog o crema Triderm si am scapat.
Cristi (Sdcristian) iesi din butoi please. Totul o sa fie Ok cu Patrick! Carol ce mai face?
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian bebe strumf e ok, doar foarte lenes, nu se intoarce, nu sta in fund, nu sta pe burta... acuma am inceput kinetoterapie mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
Daca e ok, n-ai de ce sa stai in butoi.
Tocmai ii spuneam cuiva ca Eva mea nu a stat pe burta, cand o puneam incepea sa urle, nu-i placea deloc
Babylicious spune:
Neata!
Sdcristian, bine te-am revazut! Sunt sigura ca o sa fie f bine Patrick! Am ajuns sa ne speriem de toate alea...ei evolueaza in hopuri, si pe de o parte e rau cu forumul asta, ca ajungi sa ai impresia ca are al tau o problema, cand de fapt ei sunt doar diferiti. Dar daca si medicul zice ca e ok, eu zic sa iese fuga din butoi! Ce iti fac sprancenele?
sdcristian spune:
nu din cauza lui patrick sunt in butoi, si nu doar de acuma. e butoiul mare si adanc
nu stiu exact ce si cum, de fapt nici nu mai stiu ce vreau
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian nu din cauza lui patrick sunt in butoi, si nu doar de acuma. e butoiul mare si adanc nu stiu exact ce si cum, de fapt nici nu mai stiu ce vreau mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
ca sa treaca....
anaemi spune:
Neata
Noi am avut, din feriire, o noapte mai buna, dar tot nu mi-am facut portia de somn
Stomacul tot in pioneze, si pe deasupra ma sunt stresata si cu scoala asta. Mai am o prezentare de facut plus un eseu.
Pt prezentare sper sa rezolv cu cineva sa-mi traduca si mie articolul, ca nu am cheeeefff deloc deloc; iar pentru eseu sper sa-mi vina inspiratia care deocamdata este inexistenta
SdCristina sa iesi din butoi.
Cristelle
Roberta probabil a fost pe fond nervos starea de rau, daca zici ca n-ai schimbat nimc in alimentatie. sa treaca.
Tu de mancat mananci? Si eu am slabit , am 54.5 , dar mananc...zic eu Eu cred ca alaptatul asta ne slabeste asa
la toate mamicile si bebeii...mai ma vedeti azi pe aici ...cred
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei !!!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Ireth spune:
Anda - nu, bineinteles ca nu ies pe vremea asta dar ies pe ger (pana la -10 grade mi-a zis k e ok, imbracat corespunzator; pana acum n-a fost cazul), pe ploaie, si daca bate vantul(nu f tare) ies. Si cand e frig ies in etape, cate jumatate de ora, max o ora, ma intorc in casa, ii dau sa manance,ma joc cu el, si iesim iar.
Ramona eu fac altfel marul: nu il curat de coaja, doar il spal bine bine si il bag direct la cuptor pe o foaie de copt. Il las acolo pana cand intepat cu furculita vad ca iese zeama din el, si furculita intra usor. Il scot, il las sa se raceasca cateva minute si apoi il tai in doua si il curat de coaja si de cotor (cand e copt e f usor, imediat il cureti).
Am voie sa ii dau iaurt, stie cineva? sau sa incerc sa fac branzica calcica?
A, si inca o chestie: pediatra mea mi-a zis ca nu are voie para pana la un an. Si am mai vazut chestia asta scrisa si pe alte siteuri. Eu pana acum i-am tot dat, dar de ce nu e voie?
Ireth spune:
A, si inca un lucru Anda: mi-a recomandat multe produse bogate in calciu (pt pici)
Ma gandesc ca e din "vina" mea, eu toata viata am avut probleme cu calciul, inclusiv in timpul sarcinii. Dar asta e, nu ma stresez pentru ca nu e un capat de lume. Rahitismul inseamna mult mai mult decat o fontanela mare.
babyblue spune:
sd cristian, bine ai revenit. noi te ascultam orice prb ai avea si dc putem, te ajutam cu sfaturi.
pup ca sa treaca supararea.
oxidoni, pup mirunica sa se faca cuminte la loc. poate sunt dintisorii.
eu stateam pe net la ora aia, iustin dormea de la 10.30. noi inca n avem dinti, nu ne plangem.mie mi au iesit primii dinti la 1 an si 3 luni. de m au dus la dr credeau ca am ceva. dc mi va semana....
lori, azi am papam marutz si banana. astept efectul diseara si maine. sper sa n avem crampe sau constipatie.
roberta, ai grija sa nu ai ceva. ii dai mai lapte muls dc ai vomitat rau??? sa n ai vreo enterocolita ceva si sa se transmita prin lapte. zic si eu...
anaemi, ma bucur pt noaptea mai buna. petru e un dulce. prb are un temperament mai linistit si poate e mai lenes. ce sa mai zic eu de iustin care doarme de rupe, precum un purcel...si nu se sinichiseste sa faca mare lucru.:)))
alymih, ma bucur ca bebe papa bine. ne descurcam noi cumva cu diversificarea pana la urma.
oana-babylicios, cum a tolerat lizuca para?
oana ireth, ce nu e voie pana la an? branza calcica? sau ce? sau iaurt. ca n am inteles din postarea ta...pup pe casian.
gliana, apropo de discutia voastra de zilele trecute , cheful nu l am pierdut nici eu (mai ales al meu sotz, iar la mine mai vine pofta si mancand). noi nici mkr nu ne mai protejam. vorba aia, dc raman, sanatos sa fie. am ramas dupa 3 ani si nu stiu cate inseminari si fiv. nu mi bat capul, dar tare mi as dori sa vina ziua in casa sa va anunt ca sunt iar gravidutza.
la multi ani sarbatoritilor de azi!
laura, vreau si eu suport de caditza ca al lui alex, ca tare mi a placut poza aia in care sunt ambii tai baieti in cada de baie, iar cel mic sta in suport. ca iustin nu prea mai intra in cadita lui si imi e greu sa l clatesc. l as baga in cada.:)) de la ce firma e? un link ceva..
krissy, bate ma dar eu n am gasit pe cutia aia de lapte, unde scrie in germana, nimic de proteine. nu scrie in alta limba, ca le comand de pe net, iar in germana banghita de mine am nimerit zaharurile, grasimile, vitaminele, mineralele, dar n am gasit nimic scris de proteine. ma preocupa f mult ce ai zis tu, ca sincer, citeam ca ar trebuie sa bea pe zi cam 700-800 ml lapte, ori iustin bea 1, 5 litri.
poate dibuiesti tu, mananca humana ar. pls
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....