Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

La multe lunite strunfitei Andra si prichindelului Eric

Va multumim tuturor pentru urari .

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Multumim si tie Navicula draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

sunt pe aici fetelor, va citesc, dar efectiv nu am ce sa scriu, am o stare nasoala si ... atat

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Roberta, ba are cine sa te asculte...te ascultam noi. Si eu zic sa iti faci ceva analize. Si faptul ca iti trece asa greu infectia la picior e de discutat cu dr. Pup si sanatate!

Cu agitatia copiilor, o fi fost ceva in atmosfera...desi niciodata M n-a dormit chiar asa rau. Sper sa se odihneasca macar azi ziua. 

Cu scuze de intarziere, urez si eu La multe lunite tuturor sarbotoritilor din zilele trecute, celor de azi, precum si celor din we!

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Roberta, ba are cine sa te asculte...te ascultam noi. Si eu zic sa iti faci ceva analize. Si faptul ca iti trece asa greu infectia la picior e de discutat cu dr. Pup si sanatate!

Cu agitatia copiilor, o fi fost ceva in atmosfera...desi niciodata M n-a dormit chiar asa rau. Sper sa se odihneasca macar azi ziua. 

Cu scuze de intarziere, urez si eu La multe lunite tuturor sarbotoritilor din zilele trecute, celor de azi, precum si celor din we!

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

sunt pe aici fetelor, va citesc, dar efectiv nu am ce sa scriu, am o stare nasoala si ... atat

blog

Vezi ca pe mine m-au amenintat fetele ca daca nu ies din butoi vin dupa mine cu varga! Asa ca ai grija!!!
Hai, zi-ne ce face bebe strumf...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Aa Giuli draga ,ai mare dreptate si mie mi se pare ca imi creste cheful direct proportional cu varsta

mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

Cristelle

Roberta, dar tu arati fffffffffffff bine asa slaba, noi te invidiemmmm
Nu te panica, altele fac foamea ca sa fie ca tine..
Oricum , va mai creste bb si o sa ai si tu mai multa liniste si o sa-ti revii.
Ideea este ca sa nu fii bolnavioara ca slaba...e la moda

ALEXANDRU-ANDREI de andreea_tc - 27 iunie
ANDREI-SABIN de gogoshika10 - 27
AMIRA de omibaba - 27 iulie

va pup iubitilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

bebe strumf e ok, doar foarte lenes, nu se intoarce, nu sta in fund, nu sta pe burta... acuma am inceput kinetoterapie

blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Declar si eu o noapte alba , dar nu din cauza de bebe ci de mami . M-am trezit la 12 noaptea si in 5 secunde eram deasupra wc-ului , "dadeam la ratze". Nu stiu ce am avut ieri , m-am suparat de dimineazta ca nu vine mama si ca trebuie sa imi modific toate planurile , apoi bebe a fost nervos, probabi;l i-am transmis eu , nu a vrut sa pape , apropo Mamutz , de bine ce spuneam ca nu-mi refuza legumele , iaca a facut-o!
A papat laptic doar. Apoi de nervoasa , am bodoganit mai toata ziua singura prin casa m-a apucat durerea de cap , ca pana sa ma culc deja imi exploda capul.Nu cred sa fi fost de la mancare ca am mancat putin si incet .. in fine , ideea e ca mi-a fost rau pana la 4 , apoi s-a trezit el sa pape si acu la muls si asa a trecut noaptea alba.
Mai fetelor , stiu ca multe va luptati inca cu kg in plus insa problema mea este in extrema cealalta , am slabit prea tare , am 50 kg , arat ca un cadavru dezbracata , pe bune , nu imi mai vin hainele .. nu stiu ce e cu mine.. AA si am la degetul mare de la picior unghia care imi coace de 4 luni , nu exagerez , nu am patit niciodata asa ceva . Nu mi-a trecut cu nimic , nu am mai vazut atatea luni sa coaca mereu , nici nu pot sta incaltata cu nimic. offf , vorba maica-mii , am "inceput de sfarsit"
Scuza-ti ca am scris numai de mine , dar simt si eu nevoia sa ma descarc.. ca nu are cine sa ma asculte

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roberta, asa cum exista diete de slabit, gasesti si de ingrasat, hipercalorice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

bebe strumf e ok, doar foarte lenes, nu se intoarce, nu sta in fund, nu sta pe burta... acuma am inceput kinetoterapie

blog

Si kinetoterapeutul ce zice? Pediatrul? Are el un ritm mai lent?

Mergi la inceput