Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:


Ellyshor, eu de felul meu sunt mai nehotarata asa...


Alina cu bebelusa 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:


Ellyshor, eu de felul meu sunt mai nehotarata asa...


Alina cu bebelusa 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Mirina5, e frumos si Sabrina. Eu am agreat cu sotul meu ca daca vaa fi fetita eu voi fi factor de decizie, iar daca va fi baiat el.
Oricum, fiecare dintre noi a mers la eco convins ca bebe e ceea ce isi doreste el sa fie


Alina cu bebelusa 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

faina treaba..din cate se vede tu ai castigat
noi le-am ales impreuna, un prenume eu si unul el mai dificil e ca nu stim ce e bebita si a trebuit sa pregatim si nume de baietel si de fetita. Noi suntem pregatiti, sa vina bebita

Irina 26+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Dar de ce nu stiti atat de tarziu? Nu ati vrut voi?
Noi eram preg#259;ti#539;i de a doua zi de când am aflat ca vom avea bebe cu Luca Andrei de baietel si Sophie Maria de feti#539;a...pana când i s-a pus pata lui iubi pe Josephine:)) in concluzie dac#259; va avea loc in formulare o va chema Sophie Maria Josephine :))) ca Sophie e numele iubit, Maria de sfânt si Jose...Pffff îl iubesc ma si nu pot sa ii zic ca e prea multASA ca va avea de ales mai târziu:)) eu de exemplu pe la 4ani îmi doream sa ma cheme Andrei:)))))))))ASA ca mama Draga de ea ma striga Andrei prin parc eu fiind Eeeevident feti#539;a si lumea uitandu-se ca la urs:))
Mie îmi place mai mult Bianca:) dar doar voi pute#539;i simtii ce i se potriveste:)

gogosica pe druuum 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Tigrutza
Da, eu eram cu plecarea la craiova, dar momentan sunt izolata in eforie, desi aici nu a prea nins, dar trebuia sa plec cu mihai pana la bucuresti, dar A2 este inchisa, iar de la bucuresti sa plecam sambata cu buburuza noastra. Nici trenul nu circula pe ruta ct-b, iar masina lui mihai e de jucarie, decapotabila, joasa … oricum nu de plecat la drum indiferent ce masina ai avea.
Si sotul e izolat in vs, si el trebuia sa ajunga cu 2 prieteni, tot cu masina, maine seara, iar sambata ne regrupam si plecam in gasca la craiova.
Imi pare rau ca sotul tau e blocat pe traseu, dar sper sa stea vajaiala si ninsoarea asta si sa se deblocheaza drumurile.


Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Wow, Ioana, respectele mele pana la pamant daca ai pregatit tu toate bunatatile alea, inclusiv torturile!
Mirela, m-am gandit la tine in seara asta, cand vedeam ce zapezi sunt prin Bucuresti si ca autostrada soarelui e blocata.
Eu inca nu stiu cum o va chema pe fetita noastra, dar nu-mi fac griji, nu va iesi din spital fara nume.Stie cineva cum e drumul intre Focsani si Barlad? E practicabil sau o fi inchis? Sotul meu trebuie sa mearga pe traseul asta, apoi sa plece din tara. Noroc ca vestul nu-i sub zapezi.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Pfuu nu intru de dimineata si voi dati gata un capitol???

Ioana am sa-ti raspund intai tie..in prima faza m-ai cam speriat sa stii, asa este si bebita al meu, sta cu capul foarte jos cel putin asa era la eco de 23 sapt si cred ca asa este si acum, desi acum il simt si mai sus, dar medicul meu nu a parut ingrijorat dar e normal sa iti dai seama ca fiind o sarcina joasa sa nu faci efort desi eu il cam ridic pe Luca, fac treaba deci nu prea ma menajez si simt asa o presiune in vagin nu stiu cum sa explic..sper din suflet sa fie ok..stai linistita si cumintica in pat fara sa te gandesti la drobul de sare

Vad ca ati vorbit de CM, Elly stii cumva daca eu sunt in CIC mai este valabil ca intru direct in CIC 2??? fain program o sa ai..

Asparagus m-ai dat gata cu aperitive dar in special cu torturile, vreau si eu sa fac asa ceva, poti sa ma ajuti??? bestial, fara cuvinte..si baiatul sa-ti traiasca

Mirela sotul s-a intors de la Ploiesti ca nu se putea inainte..oricum e jale ce e in sud si est, mai ales Buzau pe acolo doam,ne ce mormane de zapada erau, pur si simplu le-a acoperit masina complet la o familie..mai bine ca n-ai plecat la drum..

Astazi m-a vizitat o prietena din copilarie si m-am simtit tare bine..si Luca la fel in preajma ei..nu ne-am vazut de ceva timp..

Mai intru maine ca deja adorm pe tastatura, sper ca nu imi sare somnul cand ajung in pat ca amdevorat o ciocolata uff am intrecut masura
Noapte buna

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Tigruta si eu tot jos il simt pe bebe si am aceeasi senzatie de presiune pe col, vagin, vezica. Plus ca astazi am sarit de pe scaun la un sut...a nimerit fix colul. Mie doctorita nu mi-a spus nimic cand am fost la 19 sapt, sper sa fie totul bine ca mai am pana pe 13 feb. Ce e drept ca nu stau locului o clipa, in pat am inceput sa ma intind iar numai noaptea pentru nani.
Mirela iti tin pumnii pentru controlul de pe 1.
Virgi, Anitta, Asparagus trageti fetelor cu munca cat pentru noi restul de lenese asa se pare. De talentul Ioanei in bucatarie nu mai vorbesc ca ma asez iar la masa si e cam tarziu.
Aever, daca ti-a iesit Ureaplasma fa tratamentul prescris, cu cat scapi mai repede cu atat mai bine pentru ca de acum sarcina creste si riscurile sunt mai mari. Iar cu analiza de urina 50.000 si fara simptome stiu ca nu se considera infectie...poate fi recoltare gresita si e bine sa se repete la minim 2 zile distanta cultura. Daca totusi se confirma infectia cu E-coli, refa urocultura dupa tratamentul pentru Ureaplasma pentru ca nefiind numar ridicat de bacterii poti sa scapi cu antibioticul luat pentru U.
Pentru o infectie urinara usoara, si daca te stii fara antecedente de astfel de infectii, poti incerca un tratament naturist...eu am luat Urosept (extract de musetel, radacina de patrunjel, coacaze salbatice) saptamana trecuta, dar nu stiu daca am scapat pentru ca oricum nu aveam simptome si nu am facut urocultura...ci doar la examenul normal microscopic mi-a scris ca sunt prezente numeroase bacterii si ca si tine am si eu dubii in ce priveste recoltarea. In plus am antecedente de luat tratament dupa antibiograma 3 luni consecutiv si apoi mers la medic specialist si recoltat cu sonda din vezica si surpriza nu exista nici urma de infectie....si uite asa am bagat antibiotice aiurea in mine. Din toate eu am tras invataminte sa recoltez in conditii optime de igiena si cantitate de lichide ingerate si sa repet urocultura daca nu sunt semne de infectie.

Ce roman am debitat...gata...noapte buna!

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

tigrutza, ma bucur ca s-a reintregit familia si nu mai stai si cu stresul ca nu stii ce se intampla cu el pe drumurile tarile si vremea asta urata rau

va pupicesc pe toate si fug la somn

o seara linistita si calduroasa!

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput