Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
Mmamita spune:
Fetelor, nu va mai panicati atat cu cezariana! Si eu cunosc cazuri - 4 cezariene, 4 copii frumosi si mame sanatoase! In plus de asta, nu stiu de ce voi nu luati in considerare o nastere normala dupa o cezariana - aici, chiar dupa o cezariana poti face alta doar daca ai probleme serioase si se impune, adica nu se pune problema de taiat daca nu e musai.![]()
Faine poze aveti, burticilor, tot urmaresc sa vad care cum se mai ''trage in chip''

.
Pupicei!
Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2,
... 20+
asparagus spune:
Elly, aperitivele le-am facut eu, retetele sunt de pe net, nu sunt grele:
http://culoriledinfarfurie.blogspot.com/2011/03/prajitura-aperitiv-cu-branza.html#
http://www.edithskitchen.ro/2010/02/rulada-cu-somon-si-spanac.html
http://www.edithskitchen.ro/2011/01/bilute-de-branza-cu-struguri.html
in schimb torturile mi-au luat foarte mult timp...e insa traditie deja, in fiecare an ii fac ceva deosebit lui Lucas ca tort, si cum anul asta iar am avut 2 petreceri...m-am cam chinuit.Bune sunt, e adevarat si ramane amintire frumoasa.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009 si
24+
Bianca
www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA
Mmamita spune:
Acum am vazut ca a postat si Ioana aceeasi chestie despre cezariana
.
In legatura cu concediul prenatal..aici nu exista, adica se poate, dar se scade din anisorul de stat acasa cu bebe, asa ca eu am sa intru in concediu de maternitate la 1 iunie..ma rog, voi iesi pe 15 mai deoarece imi pastrez pentru atunci cele 2 saptamani de concediu de odihna la care am dreptul anul asta. Asa ca o sa am doua saptamani de relaxare totala, eu sunt sigura ca Mayuta mea va veni pe 1-2 iunie, nu pe 12 cum zice nenea doctor...hm!presimtirile de scorpion!![]()
![]()
![]()
Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2,
... 20+
alina_gabi spune:
Ellyshor, mersi pt lamuriri. Ceea ce nu intelegeam este daca primesc stimulentul in situatia in care optez pt 2 ani dar ma intorc dupa 11 luni.
Alina cu bebelusa 24+
Andra_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellyshor
Andra, stiu ca la 1 an, sunt obligati sa te primeasca inca 6 luni, iar daca iei stimulent de la stat(cel de 500 de lei) sunt obligati sa te primeasca pe toata durata acordarii lui(adica pana implineste copilul 2 ani). Dar pentru concediul de 2 ani, cred ca s-a scos obligativitatea pastrarii locului de munca. Nu stiu sigur, dar asa imi amintesc. Oricum o sa ma mai interesez. Eu cred ca o sa optez pt cel de 1 an cu stimulent, deoarece eu am si un program ff ok la serviciu(de la 7-12). Si as gasi pe cineva sa stea dimineata cu puiul, iar apoi de la 12-13 as sta eu cu el. Elly 25+ cu Babyboom ![]() |
Multumesc mult, Elishor! La tine nici nu se merita sa nu te intorci, eu as avea program de la 9-18 (niciodata nu plecam la 18) si diferenta de bani nu s-ar justifica, ar trebui sa-i dau pe amandoi la gradi sau sa gasesc o nanny si nu vad sensul...om vedea, nici nu stiu incotro s-o apuc

Oana,imi pare rau ca nu am facut poze dimineata, dar cred ca si maine va fi la fel. E ingrozitor!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita
Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 21s+
alina_gabi spune:
Fetelor nu ma pot hotari asupra numelui pentru bebe: Bianca sau Daria. Ma sucesc de la o zi la alta. Maria o sa o cheme sigur(al doilea prenume)
Alina cu bebelusa 24+
Mirina5 spune:
asa e, elly, daca optezi pt 2 ani, nu sunt obligati sa-ti pastreze postul, doar daca optezi pt 1 an.Stimulentul il primesti daca optezi pt 1 an si te intorci mai repede, inainte sa implineasca bebita anul.Stimulentul nu se acorda in cazul celor 2 ani.
Eu cred ca stau 2 ani acasa, nu am un post important ce trebuie pastrat, plus ca nu am cu cine sa-l las pe bebita. Banii sunt tot aceeasi in ambele cazuri la mine.
Ce frumos ca a nins la voi!! Aici bate vantul ingrozitor si e vreme urata, dar nici urma de zapada...
Irina
25+ cu Kinder surprise
Mirina5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_gabi Fetelor nu ma pot hotari asupra numelui pentru bebe: Bianca sau Daria. Ma sucesc de la o zi la alta. Maria o sa o cheme sigur(al doilea prenume) Alina cu bebelusa 24+ |
ambele sunt frumoase, dar eu as opta pt Daria.Si eu am vrut sa-i pun numele Daria, in cazul in care e fetita, dar tati a venit cu alta optiune: Sabrina, asa ca a ramas Sabrina Adriana.
Irina
25+ cu Kinder surprise
Dannonninno spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169861&REPLY_ID=7239344
Salut burticutelor
,
Am avut holterul de marti dimineata pana miercuri dimineata. Tensiunea mi-a fost luata la fiecare jumatate de ora, usor neplacut dar suportabil.
N-am stiut ca ma pot uita pe ecranul lui (era intr-o borseta) insa intr-adevar asistenta care mi l-a scos a scos din calculator pe niste hartii cu niste grafice, tabele, statistici
. Cu ele am fost atat la dr. mea gineco cat si la caridiolog (ca tot a fost vremea asta numai buna de plimbat in traficul din Bucuresti
) si asa cum m-am asteptat e totul bine, TA a fost in limite normale tot timpul asa ca singureele recomandari au fost sa evit stresul si sa ma mai imprietentesc cu holterul o noapte
peste circa o luna, in trim. III.
Asadar, pentru ca mi-am invatat lectia, Iepurashule, te urmez in curand intr-un concediu prelungit
La servici mai rarut ca-i mai dragut![]()
Va pup, multumesc pentru urarile de bun venit- bun venit si noilor burticute!-
si aveti grija de voi.
Dana,
23 cu 
Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_gabi Ellyshor, mersi pt lamuriri. Ceea ce nu intelegeam este daca primesc stimulentul in situatia in care optez pt 2 ani dar ma intorc dupa 11 luni. Alina cu bebelusa 24+ |
Alina, cred ca legea cu stimulentul se refera stricta la optiunea cu 1 an de concediu.
Dar dc vrei sa te intorci dupa 11 luni, de ce nu optezi direct pt 1 an?
Ioana m-ai innebunit cu aperitivele aleaaa

Rulada cu spanac si somon a fost buna, nu?

Elly
25+ cu Babyboom